Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Віталій

Керуючий готелем

Рассматривает должности:
Керуючий готелем, Керуючий рестораном
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Буковель, Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий готелем

с 05.2023 по 07.2024 (1 год 2 месяца)
Готель У Борисовича & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю

Керівник відділу ХоРеКа

с 09.2022 по 06.2023 (9 месяцев)
ТМ "Рибак", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском

Керуючий

с 10.2021 по 09.2023 (1 год 11 месяцев)
Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого

Співвласник

с 03.2021 по 09.2021 (6 месяцев)
Перший фуд-корт FOODGURU, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.

Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я.

Власний бізнес

с 05.2020 по 03.2021 (10 месяцев)
SAMURAI Sushi&Nikkei, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.

У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.

Власний бізнес

с 11.2014 по 11.2019 (5 лет)
Ресторан "BANDERA'S", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан

Менеджер

с 04.2013 по 05.2014 (1 год 1 месяц)
Ресторан Fellini, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант, Метрдотель

с 02.2010 по 08.2012 (2 года 6 месяцев)
Ресторан "Petrus-ь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань

Менеджер розважальної частини

с 11.2008 по 12.2009 (1 год 1 месяц)
Торговельно-розважальний центр "Подоляни", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ

Офіціант, Бармен

с 05.2002 по 10.2008 (6 лет 5 месяцев)
Готельно-розважальний комплекс "Алігатор", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі

Образование

ТНТУ ім.Пулюя

ОКС, Тернопіль
Неоконченное высшее, с 2002 по 2005 (3 года)

Знания и навыки

  • Управління готельно-ресторанним бізнесом
  • Управління готелем
  • Управління рестораном
  • Управління проєктами
  • Управління командою
  • Управління персоналом
  • Управлінські навички
  • Антикризове управління
  • Ведення переговорів
  • Ведення ділових переговорів
  • Дисциплінованість
  • Привітність
  • Відповідальність
  • Пунктуальність
  • Стресостійкість
  • Запуск проєктів з нуля
  • Впровадження Booking
  • Налаштування Booking
  • Впровадження Syrve(iiko)
  • Налаштування Syrve(iiko)
  • Знання Syrve Office(iiko)
  • Складання калькуляційних карт
  • Створення меню
  • Створення винної карти

Дополнительная информация

Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі 22 роки, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавʼярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавʼярня "Melissa", Коломия.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: