- PRO
Віталій
Керуючий готелем
- Рассматривает должности:
- Керуючий готелем, Керуючий рестораном
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 40 лет
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10739505/
Опыт работы
Керуючий готелем
с 05.2023 по 07.2024
(1 год 2 месяца)
Готель У Борисовича & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю
Керівник відділу ХоРеКа
с 09.2022 по 06.2023
(9 месяцев)
ТМ "Рибак", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)
Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском
Керуючий
с 10.2021 по 09.2023
(1 год 11 месяцев)
Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого
Співвласник
с 03.2021 по 09.2021
(6 месяцев)
Перший фуд-корт FOODGURU, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.
Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я.
Власний бізнес
с 05.2020 по 03.2021
(10 месяцев)
SAMURAI Sushi&Nikkei, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.
У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.
Власний бізнес
с 11.2014 по 11.2019
(5 лет)
Ресторан "BANDERA'S", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан
Менеджер
с 04.2013 по 05.2014
(1 год 1 месяц)
Ресторан Fellini, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, Метрдотель
с 02.2010 по 08.2012
(2 года 6 месяцев)
Ресторан "Petrus-ь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань
Менеджер розважальної частини
с 11.2008 по 12.2009
(1 год 1 месяц)
Торговельно-розважальний центр "Подоляни", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ
Офіціант, Бармен
с 05.2002 по 10.2008
(6 лет 5 месяцев)
Готельно-розважальний комплекс "Алігатор", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі
Образование
ТНТУ ім.Пулюя
ОКС, Тернопіль
Неоконченное высшее, с 2002 по 2005 (3 года)
Знания и навыки
- Управління готельно-ресторанним бізнесом
- Управління готелем
- Управління рестораном
- Управління проєктами
- Управління командою
- Управління персоналом
- Управлінські навички
- Антикризове управління
- Ведення переговорів
- Ведення ділових переговорів
- Дисциплінованість
- Привітність
- Відповідальність
- Пунктуальність
- Стресостійкість
- Запуск проєктів з нуля
- Впровадження Booking
- Налаштування Booking
- Впровадження Syrve(iiko)
- Налаштування Syrve(iiko)
- Знання Syrve Office(iiko)
- Складання калькуляційних карт
- Створення меню
- Створення винної карти
Дополнительная информация
Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі 22 роки, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавʼярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавʼярня "Melissa", Коломия.
Похожие кандидаты
-
Адміністратор готелю
20000 грн, Коломыя, Надворная , еще 2 города -
Адміністратор готелю
Ивано-Франковск, Киев , еще 2 города -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
50000 грн, Винница, Киев , еще 8 городов -
Адміністратор готелю
Городенка, Буковель, Драгобрат -
Управляючий готелем
Киев, Нежин, Буковель -
Адміністратор готелю
Буковель, Другие страны, Удаленно