Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Артем

Операційний директор

Рассматривает должности:
Операційний директор, Операційний менеджер, Менеджер з управління проєктами, Керівник напряму, Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний керівник кейтерингу

с 11.2024 по наст. время (9 месяцев)
Мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Організація та оптимізація операційної діяльності кейтерингового напрямку
•Формування команди, стандартизація процесів, контроль витрат та логістики
•Робота з великими подіями та івент-агенціями

Керуючий рестораном

с 12.2021 по 08.2022 (8 месяцев)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- операційне управління рестораном: організація, координація та контроль бізнес процесів ресторану
- взаємодія зі всіма готельними службами по робочим питанням
- організація та контроль процесу закупки
- контроль збереження ТМЦ ресторану, роботи обладнання, заявки на ремонт, а також пошук підрядників для виконання складних робіт
- взаємодія з контролюючими органами. Організація системи HACCP. Успішне проходження перевірки Держпродспоживслужби в січні 2022 року
- розробка спец. пропозицій по меню та додаткових послугах для корпоративних та приватних замовників. Оновлення та оптимізація меню лоббі бару
- ведення документообігу та звітності у встаному порядку
- контроль якості послуг та сервісу, своєчасне вирішення нестандартних ситуацій
- формування команди. Навчання та адаптація персоналу. Створення системи матеріальної та нематеріальної мотивації працівників ресторану

Керівник проекту "Кейтеринг"

с 08.2020 по 12.2021 (1 год 4 месяца)
Делікатес-маркет Le Silpo (Fozzy Group), Київ (Роздрібна торгівля)

- створення та розробка проекту на базі делікатес-маркету та ресторану LeGrill з можливістю подальшого масштабування
- підготовка інвестиційного бюджету
- координування роботи напрямків маркетингу, юридичного та операційного для створення єдиного продукту з надання послуг виїзного обслуговування
;
- підготовка до затверження типового договору на послугу;
- пошук та комунікація з замовниками послуг, а також івент-агенціями та локаціями для проведення заходів
- організація та проведення заходів різного формату
- підбір персоналу зі штату мережі та їх підготовка у напрямку кейтерінг
- створення стандартів роботи напрямку кейтерінг у мережі
- звітність у встановленному порядку, по результатам роботи

Директор ресторану

с 09.2018 по 03.2020 (1 год 6 месяцев)
Національний центр "Український дім", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- фінансове планування роботи підприємства та досягнення запланованих показників;
- впровадження процесного підходу шляхом переходу на систему HACCP;
- організація та контроль виробничого процесу;
- керування рестораном з переважаючим кейтеринговим напрямком та частково "а-ля-карт";
- ведення переговорів із замовниками, контроль проведення заходів до 1000 гостей, розвиток клієнтської бази;
- обробка договорів і юридичних документів;
- контроль правильності експлуатації та технічного стану обладнання; організація ремонту або придбання нового обладнання; розширення матеріальної бази;
- управліня штатом персоналу ресторану (35-50 працівників); пошук та адаптація нових працівників; табелювання; контроль роботи шляхом створення чітких посадових інстукцій, системи прозорої матеріальної та нематеріальної мотивації; навчання ; формування команди професіоналів у сфері гостинності та сервісу;
- оптимізація витрат, шляхом контролю актуальності цін та постійних і змінних витрат;
- проведення та котроль закупівель; пошук та робота з постачальниками та подальша співпраця;
- формування цінової політики та контроль оновлення та оптимізації меню;
- робота над створенням системи доставки бізнес-ланчів

Менеджер ресторану

с 05.2017 по 08.2018 (1 год 3 месяца)
Національний центр ""Український дім", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційне керування рестораном, підбір персоналу. Переговори із замовниками кейтерингових послуг. Розробка та впровадження принципів безпечності харчових продуктів за системою HACCP. Участь у розробці меню. Контроль та систематичне проведення інвентаризацій.

Образование

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Менеджмент природних ресурсів, Географічний факультет, Київ
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Сертифікат "Система забезпечення і управління якістю на основі принципів НАССР"

2018, 1 тиждень

Бізнес-тренінг "Економіка вражень" від автора Джозефа Пайна

2021, 1 тижні

Знания и навыки

  • Jira
  • MS Visio
  • Стресостійкість
  • Управлінські навички
  • Стратегічне планування
  • MS Excel
  • Управління підприємством
  • Управління командою
  • Систематизація бізнесу
  • MS Office
  • Уміння аналізувати
  • Користувач 1С
  • Ведення CRM
  • Trello
  • Ведення переговорів

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

•Управління командою 20–50 осіб
•CRM, 1С, Excel, MS Office, Visio, Jira
•Програмне забезпечення Fozzy Group, готельні системи (Fidelio)
•Професійні сфери: Кейтеринг, HORECA, виробництво
•Стратегічне планування, аналітика, систематизація процесів

Досвід понад 10 років в управлінні командами до 50 осіб, запуску та оптимізації бізнес-процесів у сфері HORECA, кейтерингу та суміжних галузях. Вміння масштабувати проєкти, управляти бюджетами, впроваджувати системи якості (HACCP), вести переговори з ключовими партнерами та клієнтами. Останній рік — операційне управління кейтерингом і технологічна роль у сфері БПЛА.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: