Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 PRO

Сергей

Консультант по информационной безопасности, защите интел. собственности, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
64 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

С.пр., нач. лаборатории, начальник специальной кафедры, зав. кафедрой ВУЗа

с 02.1983 по 01.2009 (25 лет 11 месяцев)
СБ Украины, Киев (Державні організації)

Обеспечение безопасности информационных массивов принадлежащих государству на порученном участке, в последующем научно-педагогическая деятельность по данному направлению и защите интеллектуальной собственности.

Образование

КИИГА

Механический, Киев
Высшее, с 1977 по 1983 (5 лет 6 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

аспирантура, докторантура

1993, 2002 - 2 роки

Знания и навыки

Преподаватель, ученый

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

З 03.1983 по 24.07.2009 року проходив дійсну військову службу в Збройних Силах СРСР та України.
З вересня 2009 по серпень 2016 працював професором та завідувачем кафедри Європейського університету, кафедри правосуддя Київського національного лінгвістичного університету та професором спецкафедри НА СБ України. З вересня 2016 по теперішній час працюю професором кафедри інформаційного права та права інтелектуальної власності ФСП НТУУ "КПІ".
Докторську дисертацію «Теорія та практика діяльності Служби безпеки із захисту інтелектуальної власності в Україні в сучасних умовах» захистив у 2009 році.
Основні результати досліджень опубліковані у 7 монографіях, трьох посібниках, 60 наукових статтях у фахових виданнях та апробовані на 60 наукових форумах.
Останні 25 років професійно займаюся науково-педагогічною діяльністю у галузі забезпечення безпеки, а саме охороною і захистом інформаційних ресурсів з обмеженнями у доступі.
За необхідності надам експертну оцінку вартості інформації і системи охорони та захисту інформації з різними грифами обмеження.
Проконсультую, надам пропозиції та, відповідно до нормативно-правових актів України спільно з фахівцями відповідного профілю допоможу розробити ефективну систему її охорони та захисту (конфіденційна інформація, банківська та комерційна таємниці, інтелектуальна власність, ноу-хау, ділові, виробничі, комерційні, торговельні секрети тощо, яких в Україні 36) в залежності від її ціни за відпрацьованою методикою (Гордієнко С. Система протидії конкурентній розвідці як технологія / Інформаційне право: сучасні виклики і напрями розвитку: Матеріали першої науково-практичної конференції. 18 жовтня 2018 р., м. Київ. / Упоряд. : В. М. Фурашев, С. Ю. Петряєв. – Київ : Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Вид-во «Політехніка». 2018. – 196 с., - С. 56 - 58).
При зацікавленості у співпраці, пропоную послуги як на повну ставку так і за сумісництвом.
Можливі і інші форми організації співпраці.
Пропозиції можуть коригуватися.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: