Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Альвіна

Головний технолог, майстер цеху, зав. лабораторії, 25 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
38 лет
Город:
Мироновка

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 10.2015 по 08.2016 (10 месяцев)
Фермерське (селянське) господарство "Курінь", Херсон (Харчова промисловість)

Відкриття та розвиток виноробного цеху.
Контроль якості виноробних виробів на всіх етапах: від надходження сировини до моменту упаковки готової продукції.
Контроль вкладення сировини згідно з рецептурою на всіх етапах виробництва. Контроль технологічних параметрів.
Аналізи основної та додаткової сировини.
Організація робіт у цеху.
Контроль за виконанням санітарних правил на виробництві.

Інженер -хімік

с 08.2015 по 09.2015 (1 месяц)
ТОВ "Плодоовочевий комбінат "Херсон", Херсон (Харчова промисловість)

Контроль якості плодоовочевих виробів на всіх етапах: від надходження сировини до моменту упаковки готової продукції.
Контроль вкладення сировини згідно з рецептурою на всіх етапах виробництва. Контроль технологічних процесів.
Аналізи основної та додаткової сировини.
Організація робіт у цеху.
Контроль за виконанням санітарних правил на виробництві.

Технолог цеху розливу

с 08.2013 по 05.2015 (1 год 9 месяцев)
ТОВ " Білозерський", Херсон (Харчова промисловість)

Відкриття та розвиток виноробного цеху.
Контроль якості виноробних виробів на всіх етапах: від надходження сировини до моменту упаковки готової продукції.
Контроль вкладення сировини згідно з рецептурою на всіх етапах виробництва. Контроль технологічних параметрів.
Аналізи основної та додаткової сировини.
Організація робіт у цеху.
Контроль за виконанням санітарних правил на виробництві.

Лаборант цеху переробки с/г продукції

с 07.2008 по 01.2013 (4 года 6 месяцев)
Агрофірма радгосп "Білозерський", Херсон (Харчова промисловість)

Контроль якості виноробних, спиртовий, коньячних виробів на всіх етапах: від надходження сировини до моменту упаковки готової продукції.
Контроль вкладення сировини згідно з рецептурою на всіх етапах виробництва. Контроль технологічних процесів.
Аналізи основної та додаткової сировини.
Організація робіт у цеху.
Контроль за виконанням санітарних правил на виробництві.

Образование

Херсонський національний технічний університет

Технолог виноробної промисловості та виноробства, Херсон
Высшее, с 2008 по 2009 (1 год)

Херсонський національний технічний університет

Харчова промисловість та інженерія, Херсон
Среднее специальное, с 2004 по 2008 (4 года)

Дніпровська загальноосвітня школа

Херсон
Среднее, с 1993 по 2004 (11 лет)

Знания и навыки

  • Высокая работоспособность
  • Умение работать в режиме многозадачности
  • Управление персоналом

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Мене відрізняє цілеспрямованість, комунікабельність, пунктуальність, ініціативність, відповідальність, легкість та швидкість у навчанні, вміння та бажання працювати в команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: