Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Назар

Операційний директор, керуючий рестораном, мережі (проєкт запуску)

Рассматривает должности:
Операційний директор, керуючий рестораном, мережі (проєкт запуску), Менеджер з розвитку, Регіональний менеджер, Комерційний директор, Керівник філії, Керівник відділу, Регіональний директор, Водій, Менеджер з постачання, Менеджер з продажу
Вид занятости:
полная
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Коломыя
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов, Мукачево, Тячев, Ужгород, Шаян

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 01.2019 по 05.2023 (4 года 4 месяца)
KADO, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

с 01.2017 по 01.2019 (2 года)
KADO, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ЛДУФК

Факультет туризму, Львів
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Львівський коледж транспортної інфраструктури

Організація перевезення та управління на залізничному транспорті, Львів
Среднее специальное, с 2015 по 2019 (4 года)

Знания и навыки

  • Стресостійкість
  • Комунікабел
  • Організація заходів
  • Організація роботи ресторанів та мереж
  • Запуск ресторанів
  • Пивоварень
  • Дитячо розважальних центрів
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Чесність
  • Наполегливість
  • Уміння розставляти пріоритети
  • Висока працездатність
  • Адаптивність
  • Уміння домовлятися
  • Вправний
  • Дисциплінованість
  • Професіоналізм
  • Активна життєва позиція
  • Доброзичливість
  • Уміння слухати
  • Гарна памʼять
  • Сумлінність
  • Уміння аналізувати
  • Управлінські навички

Дополнительная информация

Вітаю!

Я Стражник Назар , маю досвід у запуску бізнесу у готельно-ресторанній сфері, співвласник у створенні та початку роботи офісу із керування бізнесу у різних сферах пов’язаних на туризмі, готовий до переїзду по Україні.
Досвід роботи у цій сфері більше 7 років, від звичайного сушиста, до власника, керуючого та відповідального за запуск проєкту.

На даний момент маю досвід у запуску та керуванні таких закладів:

За останні роки запустили та відкрили декілька успішних проектів для інвесторів,
також частину проектів залишились нам під ведення. В управлінні 350 працівників
ресторанної сфери.

ЧАСТИНА РЕАЛІЗОВАНИХ ПРОЕКТІВ:

- Мережа ресторанів KADO. Відкриття 11.06.2023р. в м. Коломия та 25.06.2023р. в м. .Калуш (Власні ресторани)

- Мережа ресторанів SUSHI HOUSE. Перезапуск 25.01.2017р. в м. Коломия, та 19.12.2021р. в м. Калуш.

- DYNASTY – готельно-ресторанний комплекс 3200м2 із власною пивоварнею у
м. Камянець-Подільський . Дата відкриття: 06 вересня 2023 р

- Запуск та налаштування невеликого закладу суші/піца/салати , на околиці Варшави , травень- червень 2019 р.

- HUBBA BUBBA – дитячий розважальний центр із власним кафе, 600м2 у м.
Коломия. Дата Відкриття: 21.02.2023

- GOOD REST – ресторан при готелі, у м. Чемерівці, 250м2. Дата Відкриття:
09.11.2022

- Вілкриття ресторану «Кухня Гір» ГРК Буковель дата 01.08.2022р.


- Аудит мережі швидкого харчування та піци у м. Коломия , липень 2024 р.
Аналіз 9 точок торгівлі, перегляд графіків , маркетингу, меню, створення та виправлення технологічних карт.


-Створення концепції, ідеї, структури, написання бізнес плану для проєкту «NDA» в липні 2024р.
Цей бізнес буде створений та запущений для дистрибюції та виробництва крафтових продуктів та напівфабрикатів, які через власну логістику та інтернет магазину продаватимуть продукти та готові н/ф на цілу Україну
Також запропонував та розширив сферу охоплення даного бізнесу до локальних магазинів, подарункових наборів та власної доставки.

- м. Львів, Вересень 2024р. проєкт «NDA» написання концепції, структури, бізнес стратегії та пропозиція під інвестора , для преміальної їдальні, під мережу.
Формату не тільки готових страв , а і шведської лінії. Також запропоновано додатково створення бізнес обідів для офісів, і великих компаній. Та створення правильний ланчів (правильне харчування)

- м. Ужгород, 01.12.2024 р. підключений до проєкту , готельно ресторанний комплекс.
Прописані всі рентабельні та не рентабельні комерційні приміщення в даному комплексі , створення інвестиційної пропозиції для інвестора , ведення переговорів із ними. Створення та прописання основних точок ресторанів та СПА , із концепцією та структурою.
Виведення всіх цифер по будівництву (собівартість) аналіз ринку для створення продажної ціни, в 2 етапа інвестування.
Структура відділу продаж апартаментів та співпраці із рієлторами.
Маркетингова компанія , пошук, реалізація маркетингу в майбутнє.
Створення керуючого офісу на даний комплекс.




Досвід роботи на Буковелі, у Івано Франківській області, Хмельницькій, Львівській, у місті Варшава, Ужгород.

Більш детальніше поспілкуватися за ваш проєкт можемо через телеграм
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Назар.

Радий буду поспілкуватися про запуск нових та взяття на ведення працюючих ваших проєктів!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: