- PRO
Назар
Операційний директор, керуючий рестораном, мережі (проєкт запуску)
- Рассматривает должности:
- Операційний директор, керуючий рестораном, мережі (проєкт запуску), Менеджер з розвитку, Регіональний менеджер, Комерційний директор, Керівник філії, Керівник відділу, Регіональний директор, Водій, Менеджер з постачання, Менеджер з продажу
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 25 лет
- Город проживания:
- Коломыя
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Львов, Мукачево, Тячев, Ужгород, Шаян
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/11060406/
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 01.2019 по 05.2023
(4 года 4 месяца)
KADO, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)
Сушист
с 01.2017 по 01.2019
(2 года)
KADO, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ЛДУФК
Факультет туризму, Львів
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)
Львівський коледж транспортної інфраструктури
Організація перевезення та управління на залізничному транспорті, Львів
Среднее специальное, с 2015 по 2019 (4 года)
Знания и навыки
- Стресостійкість
- Комунікабел
- Організація заходів
- Організація роботи ресторанів та мереж
- Запуск ресторанів
- Пивоварень
- Дитячо розважальних центрів
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Чесність
- Наполегливість
- Уміння розставляти пріоритети
- Висока працездатність
- Адаптивність
- Уміння домовлятися
- Вправний
- Дисциплінованість
- Професіоналізм
- Активна життєва позиція
- Доброзичливість
- Уміння слухати
- Гарна памʼять
- Сумлінність
- Уміння аналізувати
- Управлінські навички
Дополнительная информация
Вітаю!
Я Стражник Назар , маю досвід у запуску бізнесу у готельно-ресторанній сфері, співвласник у створенні та початку роботи офісу із керування бізнесу у різних сферах пов’язаних на туризмі, готовий до переїзду по Україні.
Досвід роботи у цій сфері більше 7 років, від звичайного сушиста, до власника, керуючого та відповідального за запуск проєкту.
На даний момент маю досвід у запуску та керуванні таких закладів:
За останні роки запустили та відкрили декілька успішних проектів для інвесторів,
також частину проектів залишились нам під ведення. В управлінні 350 працівників
ресторанної сфери.
ЧАСТИНА РЕАЛІЗОВАНИХ ПРОЕКТІВ:
- Мережа ресторанів KADO. Відкриття 11.06.2023р. в м. Коломия та 25.06.2023р. в м. .Калуш (Власні ресторани)
- Мережа ресторанів SUSHI HOUSE. Перезапуск 25.01.2017р. в м. Коломия, та 19.12.2021р. в м. Калуш.
- DYNASTY – готельно-ресторанний комплекс 3200м2 із власною пивоварнею у
м. Камянець-Подільський . Дата відкриття: 06 вересня 2023 р
- Запуск та налаштування невеликого закладу суші/піца/салати , на околиці Варшави , травень- червень 2019 р.
- HUBBA BUBBA – дитячий розважальний центр із власним кафе, 600м2 у м.
Коломия. Дата Відкриття: 21.02.2023
- GOOD REST – ресторан при готелі, у м. Чемерівці, 250м2. Дата Відкриття:
09.11.2022
- Вілкриття ресторану «Кухня Гір» ГРК Буковель дата 01.08.2022р.
- Аудит мережі швидкого харчування та піци у м. Коломия , липень 2024 р.
Аналіз 9 точок торгівлі, перегляд графіків , маркетингу, меню, створення та виправлення технологічних карт.
-Створення концепції, ідеї, структури, написання бізнес плану для проєкту «NDA» в липні 2024р.
Цей бізнес буде створений та запущений для дистрибюції та виробництва крафтових продуктів та напівфабрикатів, які через власну логістику та інтернет магазину продаватимуть продукти та готові н/ф на цілу Україну
Також запропонував та розширив сферу охоплення даного бізнесу до локальних магазинів, подарункових наборів та власної доставки.
- м. Львів, Вересень 2024р. проєкт «NDA» написання концепції, структури, бізнес стратегії та пропозиція під інвестора , для преміальної їдальні, під мережу.
Формату не тільки готових страв , а і шведської лінії. Також запропоновано додатково створення бізнес обідів для офісів, і великих компаній. Та створення правильний ланчів (правильне харчування)
- м. Ужгород, 01.12.2024 р. підключений до проєкту , готельно ресторанний комплекс.
Прописані всі рентабельні та не рентабельні комерційні приміщення в даному комплексі , створення інвестиційної пропозиції для інвестора , ведення переговорів із ними. Створення та прописання основних точок ресторанів та СПА , із концепцією та структурою.
Виведення всіх цифер по будівництву (собівартість) аналіз ринку для створення продажної ціни, в 2 етапа інвестування.
Структура відділу продаж апартаментів та співпраці із рієлторами.
Маркетингова компанія , пошук, реалізація маркетингу в майбутнє.
Створення керуючого офісу на даний комплекс.
Досвід роботи на Буковелі, у Івано Франківській області, Хмельницькій, Львівській, у місті Варшава, Ужгород.
Більш детальніше поспілкуватися за ваш проєкт можемо через телеграм
[
Радий буду поспілкуватися про запуск нових та взяття на ведення працюючих ваших проєктів!
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Ивано-Франковск, Киев, еще 8 городов
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Керуючий рестораном, Кадо , Та запуск 5 ресторанних комплексів, 8 лет 7 месяцев
- PRO
Ивано-Франковск, Киев, еще 5 городов
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Керівник проєкту, Kado, 8 лет 7 месяцев
Похожие кандидаты
-
Директор підприємства
Львов -
Операційний директор
70000 грн, Львов -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Днепр, Киев , еще 7 городов -
Керівник відділу продажу
Львов -
Операційний директор
50000 грн, Львов, Удаленно -
Виконавчий директор
Днепр, Житомир , еще 5 городов