- Файл
Захар
Керівник проєкту, ресторану, бару, кризис-менеджер
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Днепр
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/11089266/
Загруженный файл
Файл содержит еще 3 страницы.
Версия для быстрого просмотраЭто резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Новокшонов Захар Сергійович, 32 років.
Номер телефону: [
Пошта: [
Мій Досвід\Мої Скіли:
• 01.03.2024-15.07.2024
Відкриття Заклад з Нуля
м.Дніпро «Lumo» DniproBistro
[
Посада: Керівник проекту.
Людина що підготував все до відкриття закладу, після відкриття налаштовував автономність закладу.
Відкриття відбулося 06.07.2024, з перших днів Заклад став найуспішнішим у місті Дніпро.
До відкриття займався повністю підготовкою закладу до відкриття.
Набір персоналу, Навчання, створення касової дисципліни, опрацювання, меню, тех. карт, інвентар, посуд, ціноутворення, заробітний фонд (створення його, аналіз, мотиваційні системи). Контроль та запуск закладу за допомогою СММ, та з маркетингу.
Допомога при створенні Кухні технічно. Та багато іншого.
• 01.03.2024-30.03.2024
Консалтинг що до відкриття закладу.
м.Дніпро «Kult» RestoBar
[
Посада: Консалтинг.
Також відповідальний за створення концепції закладу.
Та неймовірні назви позицій меню також моїх рук справа.
• 23.01.2024-15.03.2024
Консалтинг що до відкриття закладу.
м.Дніпро «Place» Cafe
[
Посада: Консалтинг та технічна настройка проекту.
Технічна настройка - маю на увазі (підбір програми для праці, її налаштування, пошук персоналу, аналіз ринку, ціноутворення…)
• 01.12.2023-1.03.2024
Відкриття Закладу з Нуля
м.Дніпро «Monkey» GastroBar
Посада: Керівник проекту.
Мали намір зробити найкрутіший проект у Дніпрі. Три місяці працювали над проектом, але він так і не відкрився із за скалднощів з фінансами у інвесторів. Проект заморозили.
• 01.07.2023-15.01.2024
Ребрендинг Ресторану
м.Дніпро «DreamClub» Restourant
Посада: Керівник Ресторану.
Зробив ребрендинг Бару, змінили якусь частину кухні. Набрали новий персонал (навчили їх) передивились заробітну плату, впровадив (плюшки, мотивації, чек-листи). Підняв прибуток Ресторану. В цьому й була основна частина.
• 01.10.2022-30.04.2023
Відкриття Заклади з Нуля (Бізнес під ключ)
м. Новомосковськ Гастробар «Trickster»
[
Посада: Керівник Проекту
Людина що підготував все до відкриття закладу, після відкриття керівник та налаштовував автономність закладу.
Відкриття відбулося 25.01.2023, з перших днів Заклад став найуспішнішим у місті Новомосковськ.
До відкриття займався повністю підготовкою закладу до відкриття.
Набір персоналу, Навчання, створення касової дисципліни, опрацювання, меню, тех. карт, інвентар, посуд, ціноутворення, заробітний фонд (створення його, аналіз, мотиваційні системи). Після запуску налаштування роботи так що б заклад міг функціонувати автономно. Впровадження будь-яких плюшок, організація багатьох заходів у закладі.
Контроль та запуск закладу за допомогою СММ, навіть коригування в меню та створення нових позицій. Та багато іншого.
• 30.06.2020-31.06.2022
Керівник ресторану «Не горюй» та керівник Food Court у парку розваг «Лавина».
До обов'язків входили не тільки керування рестораном, а й робота з організацією великих корпоративів на території комплексу. Максимальна кількість на корпоративних заходах була 1000 осіб.
В мої обов'язки також входила організація корпоративу у стилі Street Food, фестивалів та концертів, зимового Food Court.
До моєї роботи у «Лавині» входила шалена кількість обов'язків:
- Вся фінансова дисципліна Ресторану.
- Організація робочого процесу в ресторані від А до Я.
- Робота з персоналом (набір персоналу, навчання, контроль роботи).
- Відповідальність за креатив в SММ.
- Прийняття великих корпоративів (починаючи від спілкування із замовником до повного завершення заходу).
- Організація фестивалів, концертів, корпоративів, зимового часу проведення (в стилі Street Food).
- Робота з постачальниками (пошук нових продуктів, ціни собівартості тощо).
-Впровадження нових позицій меню, дегустацію та тестування продуктів, організація запуску продукції та аналіз щодо продажів, розвитку продукту.
- робота зі звітами, (аналіз продажу продукції, прогнозування та планування прибутку, розрахунок прибутковості заходу і т.п.)
• 22-23.05.2021
Грузинський Фестиваль на Території «Лавина»
Організація фестивалю від «плану на листочку» до завершення фестивалю.
Те, що було зроблено, не вистачить листочка щоб описати.
Набір персоналу, навчання, замовлення товару, контроль товару та його реалізація, набір підрядників або учасників фестивалю (як по Food Court, так і концертна частина), сцена, та багато іншого.
Підготовка зайняла майже місяць.
• 2018-2020
Проживав у місті Київ і там качав скіли як по роботі з різними закладами, так і у творчому напрямку.
• 2014-2018
Керівник Закладами «Крыша» «Четверги» «Чердак»
Там було все від Набору персоналу та його навчання, касової дисципліни… до організації масових заходів У закладах, привози Діджеїв, вечірок вищого рівня тощо. Було все)
• 2010-2014 Мандрував по закладах набираючись нових скілів, працюючи офіціантом, потім Адміністратором)
Про себе: Мені дуже подобається працювати в ногу з часом, хочеться постійно розширювати свої горизонти та вміння.
Моє життєве кредо: “Немає невирішуваних питань, є “Quest”, а будь-який “Quest” можна вирішити. Якщо щось не вмію, то цьому можна навчитися.
Англійська Категорії А2.
Ще можна багато розповідати що вмію чи знаю.
Але краще запитати особисто.
Так що дзвонить я відкритий до ваших пропозицій.
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Днепр, Киев , еще 7 городов -
Керівник проєкту
Днепр, Киев , еще 4 города -
Керівник проєкту
Днепр -
Керівник проєкту
Днепр -
Керівник підприємства
Днепр, Кропивницкий , еще 4 города -
Керівник проєкту
Днепр, Киев, Вольногорск