Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Анна

Менелдер по персоналу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ЛЕГКАР АННА ПЕТРІВНА

Дата народження: 31 серпня 1982р.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: неодружена
ОСВІТА:

1999-2004рр.
Львівський державний фінансово-економічний інститут. Факультет «Економіка і підприємництво». Спеціалізація — фінанси. Диплом спеціаліста (з відзнакою)

ДОСВІД РОБОТИ:

01.09.2004-17.03.2005
Головний казначей відділу звітності Управління Державного казначейства у Львівській області.
Виконувана робота: робота з розпорядниками бюджетних коштів, районними відділеннями Державного казначейства, фінансовими органами та ГУДК; первинна обробка звітності установ та організацій; агрегування отриманої інформації; аналіз зібраних даних з побудовою аналітичних документів — таблиць, діаграм, звітів; аналіз фінансової діяльності окремих установ та організацій у сфері використання бюджетних коштів.
2005-2006рр.
неофіційне працевлаштування
11.12.2006-09.07.2007
Секретар керівника ЛФ ТзОВ «Торговий Дім «Континіум — Галичина». Виконувана робота: облік, реєстрація, розгляд і підготовка поступаючої кореспонденції для доповіді керівництву та структурним підрозділам; оформлення (в тому числі друкування) і розсилка розподільних документів, листів, телефонограм, факсів; підготовка по вказівці керівника і узгодження зі структурними підрозділами проектів окремих наказів, довідок, листів, відрядних посвідчень і інших документів; підготовка і організація матеріально-технічного забезпечення нарад; оформлення протоколів зборів начальників АЗС; організація прийомів відвідувачів; підготовка справ до здачі на зберігання у внутрішній архів фірми паперових носіїв інформації; технічне забезпечення роботи керівника; підготовка відряджень; організація презентацій і спеціальних прийомів гостей; збір матеріалів для доповідей і мов керівника.
12.07.2007-30.08.2007
Начальник відділу кадрів ЛФ ТзОВ ТД «Континіум — Галичина»
Виконувана робота: пошук кваліфікованого персоналу відповідно до ринкової кон'юнктури та вимог керівництва підприємства; введення співбесід при прийомі на роботу з оцінкою освітньо-кваліфікаційного рівня претендентів на вакансії; мотивація та кар'єрний супровід особового складу; організація навчальних тренінгів для працівників підприємства; ведення кадрової документації (накази щодо особового складу та основної діяльності підприємства; облік робочого часу працівників; складання графіку відпусток, медичного огляду працівників, тестових завдань для проходження атестації робочого персоналу; заповнення лікарняних листків; розробка посадових інструкцій; ведення трудових книжок та особових справ працівників; складання звітності за формами встановленими центральним офісом та затверджені Державною службою зайнятості).
03.09.2007-по даний час
Менеджер по персоналу.
Виконувана робота: пошук та підбір персоналу відповідно плану руху трудових ресурсів підприємства; консультації по телефону при взаємодії з працівниками різних служб та рангів; обробка даних та зведення отриманої інформації в аналітичні таблиці; кадрове діловодство.
ДОДАТКОВІ НАВИКИ:

ПК: Microsoft Office, Internet, бази даних
Мови: українська, російська — вільно, англійська — базовий рівень.
Особисті характеристики: відповідальність, наполегливість, допитливість, комунікабельність, здатність до навчання, акуратність, пунктуальність.
Захоплення: пізнання нового, подорожі, активний відпочинок.

Мета написання резюме: пошук роботи для максимально ефективної реалізації набутих знань та навиків у вищезазначених сферах.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам