Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/11136618/

Шеф-кухар (ресторанний консалтинг)

Вид занятости:
полная, неполная
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Тернополь

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар, ресторанний консультант, консалтинг

с 03.2015 по наст. время (10 лет 5 месяцев)
Готельно-ресторанний бізнес

Знания и навыки

  • Безконфліктність
  • Готування на мангалі
  • Готування суші
  • Poster
  • Українська кухня
  • Гарячий цех
  • Готування піци
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Приготування холодних страв
  • Відповідальність
  • Пакування готової продукції
  • Готування фаст-фуду
  • Японська кухня
  • Розробка меню
  • Європейська кухня
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Уважність
  • Приготування гарячих страв
  • Дисциплінованість
  • Неконфліктність
  • Готування шаурми
  • Знання ДСанПіН
  • Навчання персоналу
  • Управління персоналом

Дополнительная информация

Досвід: понад 9 років у сфері ресторанного бізнесу та доставки їжі

Основні обов'язки та досягнення:
- Меню та рецептури: Розробка та оптимізація меню відповідно до концепції закладу, сезонності продуктів і потреб клієнтів. Створення технологічних карт, підбір ідеального асортименту.

- Планування кухні та бару: Проектування кухонних та барних зон із урахуванням потужностей обладнання та зручності для персоналу. Розробка схеми розміщення техніки, щоб забезпечити ефективність і продуктивність.

- Підбір та навчання персоналу: Пошук, оцінка та найм працівників різних рівнів. Організація тренінгів для кухарів, офіціантів та адміністративного персоналу щодо роботи з обладнанням, меню та обслуговування гостей.

- Оптимізація процесів на кухні: впровадження стандартів приготування страв, контроль зберігання продуктів, товарне сусідство, контроль за залишками.

- Консультування з питань доставки їжі: Створення процесу доставки "під ключ", включаючи вибір партнерів, налаштування логістики та контроль якості обслуговування.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: