Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Костянтин

Шеф-повар

Возраст:
38 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

КОСТЯНТИН ВАЙСС
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

02.08.1987

Посада на яку претендує

- Шеф-кухарь

- Зав. Виробництва

Освіта
- В 2014 році закінчив ВНЗ «Одеська національна академія харчових
технологій» за спеціальністю «Технології харчування» та здобув
кваліфікацію Спеціаліст
- В 2013 році закінчив ВНЗ «Одеська національна академія харчових
технологій» за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» та здобув
кваліфікацію Бакалавр
- В 2010 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув кваліфікацію технолога харчування
- В 2009 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув кваліфікацію кондитер третього
розряду
- В 2004 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув професію кухаря

Досвід роботи
2004 – 2005
Ресторан «Desire», Кондитер
2007 рік
Ресторан – пивоварня «Люстдорф», старший кондитер
2008 рік
Ресторан – пивоварня «Богемський», шеф – кондитер
2009 – 2016
Ресторан «Di Mare», кондитер, кухар, кухар – хоспер
2017-2018
Ресторан – пивоварня «Beer - mood»,су-шеф

2019
Ресторан «Moondeer», су-шеф
2020 – 2022
Кухня збалансованого харчування «Gusto Boutique», шеф – кухар
2022-2023
Мережа стріт фуд кафе «М'ясо на дровах», бренд – шеф
2023 – 2024
Онлайн ресторан «Вілкі Палки» - шеф-кухар заготівельного цеху
2024-2025
Мережа супермаркетів «Обжора»-Завідуючий Виробництвом Кулінарії та
направленням піцца та сущі

Професійні навички та вміння:

- знання страв різних кухонь світу
- впевнене знання технологічного обладнання та різних сучасних процесів
приготування страв
- вміння орієнтуватись в якості харчових продуктів, в тому числі знання
строків реалізації згідно з санітарними правилами
- знання способів зменшення збитків при збереженні цінності продуктів при
їх обробці
- знання та використання в роботі правил санітарної безпеки та техніки
безпеки на робочому місці
- вміння швидко та точно розраховувати необхідну кількість потрібних
інгредієнтів для приготування страв
- вміння складати та використовувати в роботі калькуляційні картки​
- проробка нових страв, складання меню (в т.ч. сезонного та меню у​
відповідності з споживацьким попитом)
- вміння працювати з документацією (накладні, відомості, журнали)​
- впевнена комунікація з персоналом та постачальниками, наявність власної​
бази постачальників
- кадрова робота (підбор, навчання та координація роботи персоналу,
складання графіків роботи та інше)
- загальний стаж роботи за спеціальністю – 21 рік
Бажана заробітна плата: від 55000 грн./місяць (20 робочих днів) з офіційним
працевлаштуванням.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: