Роман
Администратор ресторана, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1155776
Опыт работы
офіціант
с 11.2015 по наст. время
(8 лет 7 месяцев)
Ресторан Бачевських, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Курси сомельє додатко
Образование
ЛНУ імені Івана Франка
Геологія, Львов
Высшее, с 2001 по 2007 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Курси сомельє
2019, 2міс
Знание языков
- Английский — средний
- Польский — средний
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Голуб’єв Роман Геннадійович
Адреса: м. Львів, вул. Коломийська 12, кв.8
Телефон:[
e-mail: [
Дата і місце народження: 06 вересня 1979р., м. Львів
Сімейний стан: одружений, маю 2 сина, 9 і 17р;
Освіта:
2001-2007: "Львівський національний університет ім. І. Франка".
Спеціальність: “Екологія та охорона навколишнього середовища” (геологічний факультет).
1994-1998: "Львівський технікум промислової автоматики".
Спеціальність: “Виробництво електронно-обчислювальної техніки”
2000: ”ВПУ 27”
Здобув кваліфікацію – офіціант, бармен (3 розряд).
Досвід роботи:
11.2016 і зараз: ТзОВ "Ресторан Бачевських",офіціант .
03.2011 - 11.2016:ПП"Захід-клас"-ресторан "Хутірець",ст.офіціант.
04.2010 -02.2011:ПП «Фест-вест» - бармен.
07.2009-03.2010: МВК «Оріон» - адміністратор ресторану, офіціант
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети і обслуговування.
05.2008-05.2009: ГВК «Панська гора» - адміністратор ресторану, ТВО директора за його відсутності.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети.
07.2002-05.2007: ресторан ”Княжий Львів” – бармен, ТВО адміністратора.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, весіль, а також міжнародних конференцій.
05.2000-05.2002: кафе-бар “Арт-Кристал” - офіціант, бармен.
Профіль організації: Організація та обслуговування виїзних банкетів, фуршетів, весіль ( кейтерінг, а також обслуговування на місці) .
Обов'язки: Обслуговування банкетів, фуршетів, весіль, а також допомога в організації і оформлення цих заходів.
Професійні навики:
Знання комп’ютерних програм: MS-Office, Internet;
Організація, оформлення та обслуговування банкетів, фуршетів, весіль а також міжнародних конференцій, імпрез і урочистостей;
Маю навики роботи зі спеціальними геологічними а також екологічними програмами та засобами .
Робота з R-keeper(B-52) і т.д.
Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовою, базові знання з англійської та польської мов.
04.07.2022р
Похожие кандидаты
Адміністратор ресторану
Львов
Менеджер ресторану
35000 грн, Львов
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Львов, Ивано-Франковск
Адміністратор ресторану
Львов
Адміністратор кафе
Львов
Адміністратор ресторану
20000 грн, Львов