Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Іван

Керівник готельного комплексу

Рассматривает должности:
Керівник готельного комплексу, Керуючий готелем, Адміністратор ресторану, Директор з розвитку, Начальник дільниці, Адміністратор залу, Керівник відділу, Менеджер з продажу
Возраст:
34 года
Город проживания:
Свалява
Готов работать:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

ПІБ: Йолич Іван Михайлович
Дата народження: 20 січня 1991 р.
Адреса проживання: с.Т-Пасіка, Перечинський р-н
Контактний тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: неодружений


Досвід роботи

06.2008 – по 20.01.2017р

08.2012 – по 20.01.2017р

06.2008 – 08.2012

06.2012 – 09.2012

ТОВ Воєводино, Закарпатська обл
Сімейний курорт

Менеджер ресторану
Прийом замовлень на проведення банкетів
Контроль роботи кухні та бару
Прийом участі у розробці та оновленні меню
Ведення звітності
Складання графіків роботи персоналу
Розробка стандартів роботи персоналу служби
Проведення інвентаризацій

У прямому підпорядкуванні: 75 чол

Бармен-офіціант
Прийом та видача товару
Складання заявок
Звітність по руху товарів та коштів
Обслуговування клієнтів
Накривання столів
Прийом та видача замовлень

«Чани у цімбора»,
Ресторан-колиба

Офіціант-бармен
Прийом замовлень
Видача замовлень
Розрахунок клієнтів
Сервування столів
Обслуговування корпоративних та VIP-клієнтів

Причина звільнення: сезонна робота

25.01.2017р.по 05.11.2017р.
Ядзаки Україна
Адміністратор лінії.
10.01.2018р.по сьгодні
ТОВ Воєводино
Керівник СРС.

Контроль роботи кухні , бару,складу
Прийом участі у розробці та оновленні меню
Ведення звітності
Складання графіків роботи персоналу
Розробка стандартів роботи персоналу служби
Проведення інвентаризацій
Внесення та розробка калькуляцій
Підбір персоналу.
Проведення навчання персоналу

У прямому підпорядкуванні: 95 чол

Освіта
2009 – 2012 Ужгородський комерційний технікум
Факультет – виробництво харчової продукції
Спеціальність – технолог

Тренінги
-«Управління кухнею», RestTeam, Київ 2014
-Управління персоналом О.Мусатов25.02 по27.02.2017р
-Центр Підтримки бізнесу -Нюбізнет
Зміни та їх впровадження. З 12 червня по 3 серпня 2018р
-Техніки продажів та переговорів у сфері гостинності Людмила-Калабуха з 10 вересня по 15 вересня 2018р.

Додаткові відомості
володіння ПК: MS Office, Internet, програми МатУчет, Трио-р менеджер Сервіо,Компас.
водійське посвідчення – кат.В, з 2014р.
Особисті якості
Відповідальний, комунікабельний, неконфліктний, легко сприймаю нове.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: