Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Виктория

Адміністратор ресторану

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ціль:
• Здобування посади офіціанта ресторану
• Зайнятість: повний робочий день
Досвід роботи:
4.02.2003 По 2007 рік. ресторан "Козачок" адміністратор. 15.06.2013 до 2016 року. Кафе-бар "Леон" адміністратор. 15.06.2018 до 2021 року. Кафе "Конфуцій" китайська, адміністратор. 10.07.2021 до 10.2021 офіціант. Офіціант ресторан Сохо Парк, офіціант у ресторані Хачапури та Вино, офіціант ресторан Circolo Centrale. Ресторан Руколла авдміністратор та офіціант.
Функціональні обов'язки:
• відкриття/закриття закладу, здавання під охорону;
• підготовка ресторану до роботи;
• консультування та прийом замовлень на урочистості;
• вирішення конфліктних ситуацій у закладі;
• організація дієвої та безперебійної роботи закладу;
• забезпечення умов якісного обслуговування гостей ресторану;
• контроль за дотриманням дисципліни та виконання роботи персоналу;
• виконання окремих службових завдань безпосереднього начальника;
• вирішення адміністративно-господарських питань;
• дотримання чистоти протягом зміни (зал ресторану, посуд, зовнішній вигляд офіціанта/бармена, чистота робочих місць);
• взаємодія із постачальниками, планування замовлення;
• проведення інвентаризації;
• підбір та навчання персоналу;
• складання графіка роботи персоналу.
Професійні здобутки:
• За час роботи в ресторанному бізнесі вдалося підібрати персонал, з яким збільшився рівень обслуговування та покращилася робота підприємства загалом.
Професійні навички:
• знання стандартів сервісу та обслуговування;
• навички управління персоналом із 100 осіб.
• грамотне та чисте мовлення;
• Впевнений користувач ПК;
• навички володіння касовим апаратом та правил дотримання касової дисципліни;
• навик організації масштабних фуршетів та банкетів.

Про себе:
Загальний досвід роботи в ресторанному бізнесі понад 23 років, великий інтерес до вивчення тонкощів обслуговування та управління у цій сфері. Виконавча, товариська, стійка до стресів, амбітна людина, завжди досягаю своєї мети, закладені хороші лідерські якості, а це означає те, що Ваш колектив вестиме вперед впевнений у собі керівник.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: