Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Юрій

Керуючий рестораном (запуск та контроль ресторану з нуля), 45 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном (запуск та контроль ресторану з нуля), Менеджер ресторану, Операційний директор
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Власник - Керуючий рестораном

с 11.2000 по 11.2022 (22 года)
Велика Тарілка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Успішне створення трьох власних брендів, та робота п'ятьох закладів у м. Львів
Керування та супровід своїх брендів :
Велика Тарілка, Папа Джері, Хот Паті Дог, Містер Перфект, Батяр.
Готовий до співпраці з готелями , ресторанами, нічними клубами.
Керування персоналом до 100 працівників.
Особливі якості :
*Стресостійкість"питання завжди можна вирішити без конфлікту"
*Ненависть до злодіїв "сам не краду іньшим не даю"
*Досвід більше 15 років
*Розробка та впровадження меню.
*Підтримка та співпраця з СЕО працівниками
*Контроль роботи або аудит
*Впевнений користувач ПК
"Граючий тренер" - можу замінити будь яку людину з персоналу.
* Пунктуальність
*Ввічливість
Всім хороших пошуків!
Та гарного дня!

Образование

ЛДКХПП

Технолог харчових виробництв, Львів
Среднее специальное, с 1999 по 2004 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Пройдено безліч курсів по керуванню рестораного господарства

2000 -2012

Знания и навыки

  • Управління готельно-ресторанним бізнесом
  • Повне ведення рестораного господарства! Без бухгалтерії.
  • Організація заходів

Знание языков

  • Украинский — выше среднего
  • Русский — средний
  • Польский — начинающий
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: