- Файл
Світлана
Керівник підприємства
- Рассматривает должности:
- Керівник підприємства, Директор виробництва
- Возраст:
- 56 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/11752770/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Освіта: Київський інститут харчових технологій,
Факультет: харчові технології, зберігання та переробка
м'яса та м'ясних продуктів, інженер-технолог
Дата народження:07.10.1968
РеГіон: Київ
номер тел. [
Ключова інформація: Досвід роботи в ресторанному бізнесі, досвід роботи на керівних посадах понад 19 років.
Ціль: робота на результат
Освіта
інженер-технолог
Дата закінчення: 1992;
Факультет: Харчові технології, зберігання та переробка м'яса та м'ясних продуктів, Київський інститут харчових технологій, Київ
Досвід роботи
06,08,2024 відкритя фабрики кухні –глибоке заморожування ( кулінарних виробів )
- робота з підрядниками (будівельники, електрики тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії.
- участь у ціноутворенні готової продукції;
КОНТРОЛЬ І ВЗАЄМОДІЯ З ПІДРЯДНИКАМИ м. КИЇВ проект з «0»
Досвід роботи
15.09.2021р. - 30,11,2022-«Kulinari»
Завідувач виробництва, технолог (включаючи обов'язки керуючої компанії) проектна робота
Обов'язки:
- оперативне управління компанії;
- обробка та вирішення поточних проблем, аналіз роботи та прийняття перспективних рішень;
- розробка перспективних планів розвитку;
- забезпечення дотримання стандартів роботи закладу, контроль якості продукції та час приготування;
- Участь у ціноутворенні.
- підбір кадрів;
- Прийом та замовлення продукції та сировини
- організація та контроль виробничого процесу;
- складання технологічних карт;
- Складання меню у т.ч. год. сезонних меню;
- контроль якості продукції, що видається;
- контроль якості продукції, що надходила на підприємство;
- підбір та навчання персоналу;
- планування роботи підприємства куди входили магазини, цех п/ф;
- вироблення методів досягнення та оцінки економічних показників;
- створення меню та дегустації нових страв з шеф кухарем для оновлення з урахуванням споживчого попиту;
- контроль у всіх підрозділах, облік усіх санітарних та технічних норм, а також безпека;
- Запуск нового проекту (магазин біля будинку "Фантастична кухня").
26.12.2019-30.12.2020 р - «АРЛЕКС» (Проспект Голосіївський, 118 В)
ЗАВЕДУЮЧА ВИРОБНИЦТВОМ, ТЕХНОЛОГ (Проектна робота)
Обов'язки:
-відкриття та запуск підприємства корпоративного харчування,
- робота з підрядниками (будівельники, електрики тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії (дієтичне харчування та здорова їжа);
- участь у ціноутворенні готової продукції;
- Підбір кадрів;
- Формування команди на підставі бюджету;
- ведення звітності (прихід, витрата, залишки, звітність щодо залишків на складі);
- прийом товару та контроль за якістю сировини, що надходить на підприємство.
- Аналіз ринку та конкурентів;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
-Проект успішно запущений.
08.05.2019 -12.11.2019 - ТОВ «Фрукт-Трейд»
завідувач виробництвом (проектна робота)
Обов'язки:
- відкриття кафе з нуля на 200 осіб у форматі швидкого харчування;
-робота з підрядниками (будівельники, електрики, тощо);
- підбір обладнання (моніторинг ринку, за якістю та вартістю);
- Складання основного меню на вимогу компанії;
- участь у ціноутворенні готової продукції;
- Підбір кадрів;
- Формування команди на підставі бюджету;
- Навчання кухарів;
- ведення звітності (прихід, витрата, залишки, звітність щодо залишків на складі);
- прийом товару та контроль за якістю сировини, що надходить на підприємство.
- Аналіз ринку та конкурентів;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
-Проект успішно запущений.
2015 – 2018 р. – готельний комплекс «Верховина» у м. Київ (у готельному комплексі – 12-банкетних залів загальна кількість посадочних місць -1200 год., 270 номерів, два котеджі, конференц-зали)
ТЕХНОГ, ЗАКЛАДНИЙ ВИРОБНИЦТВОМ
Обов'язки:
- прийом та замовлення продукції та сировини;
- Організація та контроль виробничого процесу;
- Складання технологічних карт;
- Складання меню в т. ч. сезонних меню;
- контроль якості продукції, що видається;
- контроль якості продукції, що надходила на підприємство;
- моніторинг ринку, отримання прибутку підприємствам, оскільки мета будь-якого підприємства - це прибуток;
- підбір та навчання персоналу;
- Організація банкетів, фуршетів від 100 до 600 осіб;
- відкрила заготівельний цех зменшення (взимку) собівартості продукції.
Вересень 2013 – жовтень 2015 р. –ТОВ «Епіцентр»,
завідувачка виробництва(У штатному підпорядкуванні 85 чол. ресторану: шеф-кухар, су-шефи, технолог, калькулятор, бухгалтер, касири, бармени, пекаря, кондитери, кухарі, мийники; два бару, піцерію, кафе для робочого персоналу, кафе для швидкого харчування, пекарню, кондитерський цех, цех кулінарії забезпечував харчуванням усіх співробітників підприємства - це понад 2500 осіб.)
Обов'язки:
- фінансовий та касовий контроль;
- Здача звітності до контролюючих інстанцій компанії;
- Складання бюджету та контроль за його виконанням;
- розробка нових видів продукції, описів технологічного процесу
- Контроль та дотримання єдиного стандарту компанії з випуску готової продукції;
- періодично (сезонно, позапланово) опрацювання ТК на виробництві;
- контроль та дотримання технологічного ланцюжка;
- участь у плануванні виробництва, поліпшення нормування праці, правильності матеріального стимулювання персоналу, атестацію та раціональність робочих місць, зниження трудових витрат;
- аналіз результатів виробничої діяльності виробництва, за зміну, причини зниження якості продукції, виробів;
- Контроль виконання лінійним персоналом технологічних, виробничих, трудових дисциплін, правил внутрішнього розпорядку, правил норм охорони праці, виробничої санітарії, особистої гігієни;
- Розрахунок норм матеріальних витрат.
2012 – 2013 р – ТОВ «Чумацький шлях»
Технолог, Шеф-кухар, завідувач виробництва
- ведення та аналіз планових фінансових показників діяльності виробництва (кулінарія, кондитерські вироби, м'ясо, риба, хліб);
- контроль якості продукції, контроль обслуговування покупців відповідно до розроблених стандартів;
- написання бізнес-плану зі створення та модернізації існуючих виробничих майданчиків;
- робота з нормативною та технологічною документацією (розробка ТУ, ТІ, ТК, внутрішніх регламентів та стандартів, реєстрація);
- робота з асортиментною панеллю (створення асортиментної матриці, розробка планограм);
- Управління закупівлями;
- добір сировини;
- укладання договорів із постачальниками;
- робота з контролюючими органами СЕС.
Особисті якості
- комунікабельність
- Вміння працювати в команді
- здатність приймати самостійні рішення
- стратегічне мислення
- Наявність управлінської компетенції
Похожие кандидаты
-
Операційний, комерційний директор
Киев -
Керівник транспортного підприємства, відділу
Киев, Винница , еще 3 города -
Інженер з експлуатації
Киев -
Виконавчий, операційний директор
Киев -
Генеральный директор
Киев -
Директор підприємства
Киев