Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Віталій

Операційний, комерційний директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Підприємець

с 09.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
ФОП, Київ (Легка промисловість)

Виробництво військової амуніції (легка промисловість+машинобудування-організація виробництва на аутсорсі): розробка та удосконалення зразків тактичної амуніції з урахуванням побажань КА та тенденцій ринку, розвиток продажів з нуля: створення дилерської мережі (роздрібна сітка магазинів військової амуніції,фонди,тощо), роздрібний продаж (інтернет, соц.мережі).

Волонтер

с 03.2022 по 07.2022 (4 месяца)
Волонтерська діяльність, Київ (Волонтерська діяльність)

Волонтерська діяльність спрямована на допомогу у забезпеченні амуніцією, засобами захисту та технікою декількох військових підрозділів та дистанційна допомога цивільному населенню (через пошук волонтерів на місцях) у містах бойових дій (Харків, Миколаїв): пошук та замовлення необхідних товарів та техніки, організація логістики у необхідне місце, створення необхідних офіційних запитів через ВЧ та пошук фондів та Держ.установ для надання допомоги (більше 50% витрат по забезпеченню були за власний рахунок). Організація виробництва бронежилетів повного циклу на аутсорсі (у 3х різних містах).

Власник

с 04.2020 по 03.2022 (1 год 11 месяцев)
ФОП, Київ (імпорт засобів медичного призначення)

Імпорт та збут товарів медичного призначення.

Директор з продажу

с 11.2019 по 04.2020 (5 месяцев)
Міжнародна юридичина компанія, Львів (міжнародна юридична компанія)

Реорганізація 5 відділів продажу (КЦ-80 співробітників), вдосконалення системи CRM та оптимізація взаємодіїї між відділами компанії, навчання та розвиток управліньских компетенцій у керівників відділів та їх підлеглих, розширення ринку збуту шляхом входження в нові ніші ринку, вирішення конфліктних ситуацій с клієнтами.

Керівник відділу продажів

с 02.2016 по 09.2019 (3 года 7 месяцев)
ТОВ "Укрсервіс", Вінниця (імпорт промислового обладнання)

Керівництво відділом прямих продажів (в прямому підпорядкуванні у відділі 50 співробітників, 3 філії): формування щомісячних/квартальних/річних планів продажів, розробка стратегії виходу на ринок та охвату території країни по пріорітетним торговільним маркам, постановка та контроль виконання цільових задач по підключенню нових обєктів та VIP-клієнтів (в т.ч. особисті зустрічі і ведення КА: аграрний сектор (в т.ч. компанії із ТОП-100 латіфундистів), машинобудування, харчова промисловість, будівельні компанії, Управляючі компанії великих промислових холдингів), розвиток напрямку тендерних продаж , контроль фінансової дисципліни контрагентів, контроль та оптимізації витратної частини відділу, підбір, навчання та розвиток персоналу, вдосконалення системи CRM, постановка та контроль виконання багатоетапних задач, розробка систем мотивації KPI по 5 показниках , виконання обовязків Генерального директора під час його відсутності.
Результат : збільшення прибутку в 2 рази, розвиток компанії з регіонального рівня та вихід у лідери ринку України.

Комерційний директор

с 11.2012 по 09.2015 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "Експера", Ивано-Франковск (Імпорт шин)

Розвиток з "нуля" бізнесу в Україні:створення відділу продажів,створення дилерської мережі,розвиток прямих продажів та інтернет-магазину,сегментування клієнтів,участь у тендерах,розвиток дистрибьюції "перекупних " брендів,формування запасів(імпорт з Китаю),формування логістичних маршрутів по Україні,відкриття нових складів.

Керівник відділу продажів

с 04.2011 по 04.2012 (1 год)
МАК "МОНОПОЛІЯ", Херсон (Імпорт та виробництво будівельних матеріалів.)

Керівництво відділом продажу за напрямками:вхідні и міжкімнатні двері,ручний інструмент. Складання та виконання відділом плану продажів,контроль фінансової дисципліни контрагентів,розвиток дилерської мережі та співпраця з великими DIY-мережами країни. Складання та контроль замовлень з-за кордону(імпорт з Китаю).
Результат:збільшення щомісячного прибутку напрямка на 200 000 грн у порівнянні з попередніми роками.

Керівник відділу продажів

с 03.2009 по 10.2010 (1 год 7 месяцев)
ВАТ "Завод"Фрегат", Первомайск (Машинобудування)

Складання та виконання планів продажу(неділя-місяць-рік),розвиток дилерьскої мережі та прямих продажів по території країни та ЗЄД(7 товарних груп),контроль роботи складів(10 000 м2).,складання виробничих планів разом з ВТВ,ВТМС,робота з рекламаціями.
Результат:виведення підприємства з кризи,збільшення доходу у 6 разів.

Керівник філіалу.

с 04.2008 по 12.2008 (8 месяцев)
Українські Будівельні склади, Николаев (Торгівля та дистрибьюція будівельних матеріалів.)

Керівництво комерційною та логістичною діяльністю комлексу(склади+магазин) з комплектації будівельних обєктів.
Результат:вивід філіалу у прибуток.

Образование

Національний Університет Кораблебудування

Машинобудівний, інженер-еколог, Миколаїв
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

В якості доповнення до резюме хочу відмітити, що маю досвід керівництва різноплановими підприємствами: від машинобудування та імпорту товарів з Китаю до міжнародних юридичних послуг: є досвід як виведення виробничих підприємств з кризи так і розвиток торгівельного бізнесу з нуля в рамках країни. Увесь досвід набутий початково в абсолютно незнайомих сферах . Маю досвід як створення відділів продажу, так і їх переформатування : зміна системи KPI, впроваждення та вдосконалення системи CRM, тощо. Незважаючи на те, що більшою частиною керував комерційними відділами, маю досвід контролю та непрямого керівництва відділами закупівель, виробничих підрозділів, фінансових на юридичних. Завжди цікаві нові перспектівні напрямки бізнесу і можливість розвитку управлінських компетенцій.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: