Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/11753976/
Директор відділу якості
- Рассматривает должности:
- Директор відділу якості, Завідувач
- Город:
- Винница
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Версия для быстрого
просмотра
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Семко Тетяна
м.Вінниця
вул. Зодчих, 16, кв10
Телефон: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта:
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
ОСВІТА
Доцент, кандидат технічних наук, диплом ДК № 020878 03 квітня 2014 рік за
спеціальністю 05.18.04 – «технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
тема дисертації «Розробка інтенсивної технології виробництва твердого сичужного сиру
з застосуванням високотемпературної обробки молока», доцент.
2004р.-2006р.-Вінницький фінансово-економічний університет. Факультет «Менеджмент
підприємницької діяльності», спеціальність «Менеджер-економіст» ДСК №104817
1983р.-1988р.-Київський технологічний інститут. Факультет «Технологія переробки
молока і м'яса», Спеціальність «Технологія переробки молока», Кваліфікація «Інженер-
технолог» КВ №35336621
ДОСВІД РОБОТИ
01.09.2017- сьогодні - -доцент кафедри туризму і готельно-ресторанної справи ВТЕІ
КНТЕУ;
01.09.2014р.- доцент кафедри Харчових технологій і мікробіології ВНАУ;
07.02.2011р.-01.09.2014р.- начальник відділу якості ТОВ «Аграна Джус Україна»,м.Вінниця;
01.09.2008р.-01.09.2014р – за сумісництвом старший викладач кафедри «Технології
переробки м'яса, молока і мікробіології» Вінницького національного аграрного університету;
20.07.2001р. – 15.06.2008р. - Голова правління ВАТ «Літинський молочний завод»;
1999р– 2001р. - Заступник директора по заготівлі молока ВАТ «Літинський молочний
завод»,смт Літин:
1988р.– 1999 р. – Технолог ВАТ «Літинський молочний завод» , смт Літин.
ДОДАТКОВЕ НАВЧАННЯ
Закінчила аспірантуру Технологічного інституту молока та м'яса Української
академії аграрних наук (м.Київ, заочне відділення). Маю свої статті та друковані видання,
книга «Технологія переробки молока».
2017р.-навчання у Вінницькому Національному аграрному університеті, тема «Методика
навчання циклу дисциплін з моделювання економічних процесів» », сертифікат №37;
2012р.- навчання за стандартами ISO, FSSC, НАССР;
2010р.-навчання в фірмі виробництва і обладнання з незбираного молока, сиру і сиру
«Ольтерманні» "ALPMA" і "Servi" (Німеччина);
2009 р.-Австрія - Німеччина, навчання на фірмі «Джуліні». В рамках програми «Давайте
будувати майбутнє разом» (Австрія – Німеччина);
2008р. - семінари за стандартом ISO 9001: 2000, за результатами яких отримала
сертифікат внутрішнього аудитора «Тюфрейланд»;
2007р. - навчання по санітарній гігієні молочних підприємств у фірмі «Фармос» (Фінляндія).
СТАЖУВАННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
• Міжнародне підвищення кваліфікації 21-27 жовтня 2018 року в еропейських університетах
Словаччини - Чехії, сертифікат №020 / 5-2018;
• Міжнародне стажування та сертифікат наукового статусу. Польща, Варшава, 10-13
жовтня 2018 (WP-03-33);
• Навчання по темі «Впровадження на підпріємствах систем менеджменту безпечності
харчової продукції агропромислового комплексу НАССР, ISO 22000, FSSC22000, IFS, BRS, GMP
в сертіфікаційному органі Fortius Qualitu Group». Отримала іменний сертифікат і
каліфікацію зовнішнього і внутрішнього аудитора систем якості та безпеки харчових
продуктів 10-14 грудня 2017 року;
• Закордонне стажування 108 год/ 3,6 кредити, 19-23 лютого 2018 року у Віденському
університеті (Відень), Пан-європейскому університеті (Братислава), Кошицькому
технічному університеті (Кошице), сертифікат № 062/1-2018;
• Міжнародне стажування 120 годин, 10-13 жовтня на тему «Академічна доброчесність» в
Інституті міжнародного академічного та наукового співробітництва Польщі, м. Варшава,
отримала сертифікат наукового статусу (WP-03-33). Отримала сертифікат знання
польської мови – В2 (KW-023/10 від 12.10.2018 р.) 2018 рік;
• Курс навчання по темі «Впровадження на підприємствах систем менеджменту
безпечності харчової продукції агропромислового комплексу НАССР, ISO 22000, FSSC22000,
IFS, BRS, GMP в сертифікаційному органі Fortius Qualitu Group» та отримала сертифікат та
кваліфікацію внутрішнього аудитора з харчової безпеки 10-14 грудня 2017 року м. Київ.
м.Вінниця
вул. Зодчих, 16, кв10
Телефон: [
Електронна пошта:
[
ОСВІТА
Доцент, кандидат технічних наук, диплом ДК № 020878 03 квітня 2014 рік за
спеціальністю 05.18.04 – «технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
тема дисертації «Розробка інтенсивної технології виробництва твердого сичужного сиру
з застосуванням високотемпературної обробки молока», доцент.
2004р.-2006р.-Вінницький фінансово-економічний університет. Факультет «Менеджмент
підприємницької діяльності», спеціальність «Менеджер-економіст» ДСК №104817
1983р.-1988р.-Київський технологічний інститут. Факультет «Технологія переробки
молока і м'яса», Спеціальність «Технологія переробки молока», Кваліфікація «Інженер-
технолог» КВ №35336621
ДОСВІД РОБОТИ
01.09.2017- сьогодні - -доцент кафедри туризму і готельно-ресторанної справи ВТЕІ
КНТЕУ;
01.09.2014р.- доцент кафедри Харчових технологій і мікробіології ВНАУ;
07.02.2011р.-01.09.2014р.- начальник відділу якості ТОВ «Аграна Джус Україна»,м.Вінниця;
01.09.2008р.-01.09.2014р – за сумісництвом старший викладач кафедри «Технології
переробки м'яса, молока і мікробіології» Вінницького національного аграрного університету;
20.07.2001р. – 15.06.2008р. - Голова правління ВАТ «Літинський молочний завод»;
1999р– 2001р. - Заступник директора по заготівлі молока ВАТ «Літинський молочний
завод»,смт Літин:
1988р.– 1999 р. – Технолог ВАТ «Літинський молочний завод» , смт Літин.
ДОДАТКОВЕ НАВЧАННЯ
Закінчила аспірантуру Технологічного інституту молока та м'яса Української
академії аграрних наук (м.Київ, заочне відділення). Маю свої статті та друковані видання,
книга «Технологія переробки молока».
2017р.-навчання у Вінницькому Національному аграрному університеті, тема «Методика
навчання циклу дисциплін з моделювання економічних процесів» », сертифікат №37;
2012р.- навчання за стандартами ISO, FSSC, НАССР;
2010р.-навчання в фірмі виробництва і обладнання з незбираного молока, сиру і сиру
«Ольтерманні» "ALPMA" і "Servi" (Німеччина);
2009 р.-Австрія - Німеччина, навчання на фірмі «Джуліні». В рамках програми «Давайте
будувати майбутнє разом» (Австрія – Німеччина);
2008р. - семінари за стандартом ISO 9001: 2000, за результатами яких отримала
сертифікат внутрішнього аудитора «Тюфрейланд»;
2007р. - навчання по санітарній гігієні молочних підприємств у фірмі «Фармос» (Фінляндія).
СТАЖУВАННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
• Міжнародне підвищення кваліфікації 21-27 жовтня 2018 року в еропейських університетах
Словаччини - Чехії, сертифікат №020 / 5-2018;
• Міжнародне стажування та сертифікат наукового статусу. Польща, Варшава, 10-13
жовтня 2018 (WP-03-33);
• Навчання по темі «Впровадження на підпріємствах систем менеджменту безпечності
харчової продукції агропромислового комплексу НАССР, ISO 22000, FSSC22000, IFS, BRS, GMP
в сертіфікаційному органі Fortius Qualitu Group». Отримала іменний сертифікат і
каліфікацію зовнішнього і внутрішнього аудитора систем якості та безпеки харчових
продуктів 10-14 грудня 2017 року;
• Закордонне стажування 108 год/ 3,6 кредити, 19-23 лютого 2018 року у Віденському
університеті (Відень), Пан-європейскому університеті (Братислава), Кошицькому
технічному університеті (Кошице), сертифікат № 062/1-2018;
• Міжнародне стажування 120 годин, 10-13 жовтня на тему «Академічна доброчесність» в
Інституті міжнародного академічного та наукового співробітництва Польщі, м. Варшава,
отримала сертифікат наукового статусу (WP-03-33). Отримала сертифікат знання
польської мови – В2 (KW-023/10 від 12.10.2018 р.) 2018 рік;
• Курс навчання по темі «Впровадження на підприємствах систем менеджменту
безпечності харчової продукції агропромислового комплексу НАССР, ISO 22000, FSSC22000,
IFS, BRS, GMP в сертифікаційному органі Fortius Qualitu Group» та отримала сертифікат та
кваліфікацію внутрішнього аудитора з харчової безпеки 10-14 грудня 2017 року м. Київ.
Похожие кандидаты
-
Керівник відділу
Винница, Днепр , еще 7 городов -
Начальник відділу
60000 грн, Винница, Ивано-Франковск , еще 4 города -
Керівник відділення
Винница -
Керівник відділу
Винница -
Директор з продажу
Винница, Ивано-Франковск , еще 3 города -
Внутрішній аудитор
57000 грн, Винница, Киев