Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Дмитро

Кухар, шеф, старший зміни (мангал, гарячий цех, холодний процес), піцайоло, сушист, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Борисполь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 09.2022 по 01.2024 (1 год 4 месяца)
Кафе Pivostriv, Сошників (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (основне, бенкетне), набір персоналу, контроль роботи кухарів, закупка товару, переобліки, інвентаризації, прийом замовлень на бенкети, і тд!

Шеф-кухар

с 02.2021 по 09.2022 (1 год 7 месяцев)
Good food delivery, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск доставки їжі з 0, запуск меню, створення меню, набір персоналу, розробка логотипу, запуск сайту, адміністрування проекту, реклама, розробка акціїних пропозицій, контроль виконання санітарних вимог, періодично робота на кухні!

Шеф-кухар

с 09.2015 по 09.2021 (6 лет)
DR.PUB, Борисполь (Харчова промисловість)

Оновлення меню пабу, набір, навчання персоналу. контроль видачі готових страв, складання закупівельних листів, закупівля продуктів, проведення переобліків, інвентаризацій, виїздні банкети, обслуговування кетерінг, робота на відкритій кухні.

Шеф-кухар

с 07.2014 по 08.2015 (1 год 1 месяц)
рк "бархат", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, набір персоналу, складання технологічних та калькуляційних карт, розробка нового меню європейської, італійської, японської кухні. контроль виконання норм сес, товарного сусідства, контроль віддачі продукції, складання заявок, закупівля товарів, обслуговування бенкетів до 350 осіб.

Старший кухар

с 09.2013 по 10.2014 (1 год 1 месяц)
БК "Авитор", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню для клубу, відкриття кухні з 0 (посуд, обладнання, інвентар). складання калькуляційних та технологічних карт, набір персоналу кухні та технічного персоналу, контроль виконання санітарно-гігієнічних вимог, контроль якості приготовлених страв, складання заявок на купівлю продуктів, актів списання, інвентаризацій.

Старший кухар

с 03.2011 по 10.2011 (7 месяцев)
Рос Интер Аеро, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль віддачі страв

Старший кухар

с 10.2010 по 08.2013 (2 года 10 месяцев)
КРК Бархат (Борисполь), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль видачі страв

Кухар

с 11.2008 по 10.2010 (1 год 11 месяцев)
ресторан "Нон Стоп", Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв європейської та японської кухні.

Кухар

с 09.2007 по 10.2008 (1 год 1 месяц)
ресторан "Танжер", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв; контроль віддачі готової продукції, дотримання санітарних норм, складання закупівельних листів, прийом товару

Образование

ВПУ- #38

Кухар - кондитер, Голованівськ
Среднее специальное, с 2004 по 2007 (3 года)

Отримав спеціальність кухар кондитер 5го розряду!

Знания и навыки

Керування транспортними засобами Розробка сайтів Управління персоналом Комунікабельність Неконфліктність MS Office Користувач ОС Windows Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування страв Приготування холодних страв Українська кухня Європейська кухня Готування суші Пакування готової продукції Готування піци Готування фаст-фуду Готування на мангалі Італійська кухня Розробка меню Складання технологічних карт Випікання Готування шаурми Цілеспрямованість Адаптивність HTML CSS Figma SASS Git Верстка Adobe Photoshop Користувач ПК Bootstrap Знання методології БЕМ jQuery GitHub Уважність JavaScript

Рекомендации

  • Пацалюк Консантин

    Пацалюк Консантин

    Директор, РСК Молодь

    Контактные данные скрыты
  • Моджеевский Дмитрий

    Моджеевский Дмитрий

    Директор, папа-тао

    Контактные данные скрыты
  • Зубок Андрей

    Зубок Андрей

    Директор, ФОП

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Спеціаліст з перспеквою та досвідом роботи в ресторанах, кафе, РК, БК, відповідально ставлюся до роботи, є бажання розвиватися в даній сфері, комунікабельний. є досвід управління персоналом кухні до 20 осіб. Маю досвід приготування їжі на виїздах, проводив майстер-класи як для дітей та і для дорослих.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Кухар, помічник кухаря, кондитера
Борисполь, Киев

Су-шеф
30000 грн, Борисполь, Киев

Пиццейола, повар, помощник, кондитер
Борисполь

Шеф-кухар
Борисполь

Кухар
Борисполь

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: