- PRO
Олександр
Технічний директор
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 46 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/11953114/
Опыт работы
Керівник проекту «Власне виробництво»
с 11.2023 по наст. время
(1 год 9 месяцев)
ПП Мельник, мережа гіпермаркетів з власним виробництвом, Київ, Бровари (Роздрібна торгівля)
- Побудова цеху обвалки м’яса «з нуля», технічний та технологічний супровід, розрахунок виходів
- Створення та супровід «з нуля» кондитерського цеху
- Підбір, закупівля та супровід встановлення обладнання
- Розвиток R&D напрямку, управління асортиментом
- Управління закупівлями сировини, матеріалів, обладнання та інвентаря
- Управління логістичним ланцюгом
- Створення комерційної політики. Залучення зовнішніх покупців. Перемовини щодо комерційних умов
- Управління ціноутворенням та маржинальностю проектів
- Підбір, управління та розвиток персоналу
Заступник директора
с 03.2022 по 10.2023
(1 год 7 месяцев)
ПП "Мясна карта", Київ (Харчова промисловість)
- Побудова цеху обвалки м’яса «з нуля», технічний та технологічний супровід, розрахунок виходів
- Запуск в роботу мережі м’ясомаркетів (7 торгових точок)
- Створення та розвиток торгових точок вуличного харчування (6 точок)
- Управління продажами зовнішнім покупцям (напрям ХоРеКа)
- Розробка асортиментних новинок
- Управління мережею (фінанси, асортимент, інвентаризація, обладнання)
- Розробка стратегії розвитку, автоматизація процесів
- Управління логістичним ланцюгом (власні автомобілі доставки)
- Створення комерційної політики. Залучення зовнішніх постачальників. Перемовини щодо комерційних умов
- Управління маржинальностю мережі
Директор підприємства
с 04.2016 по 02.2022
(5 лет 10 месяцев)
ТОВ «Лідер Групп+», Дергачі (Харчова промисловість)
Напрям роботи: виробництво та переробка риби та рибопродуктів
- Побудова виробництва «з нуля» (побудова цеху з переробки риби та рибопродуктів – холодне, гаряче копчення та в’ялення).
- Підбір та встановлення спец.обладнання, налагодження процесів
- Запуск в роботу складу зберігання та холодної логістики
- Розробка та впровадження асортименту
- Підбір та управління персоналом (виробничим та офісним)
- Управління каналами збуту
- Розробка та управління комерційною і ціновою політикою
- Робота з постачальниками сировини (в тому числі ЗЕД)
- Запуск власної мережі мінімаркетів «Риба» (логістика, асортимент, обладнання, персонал)
- Технічний та технологічний супровід всіх процесів
Директор з продажу
с 01.2000 по 04.2016
(16 лет 3 месяца)
Дистрибуція м’яса та м’ясопродуктів, Харків (Харчова промисловість)
• організація імпорту м’яса та м’ясопродуктів
• формування прогнозу об'ємів реалізації (враховуючи терміни придатності та оборотного капіталу)
• управління каналами збуту
• управління ціновою політикою
• впровадження та керування комерційною політикою
• асортиментний аналіз
• управління товарними запасами, планування та прогнозування
• управління рентабельністю
• розвиток та управління персоналу
• планування бюджету по продуктам, розрахунок очікуваного прибутку та рентабельності на всіх етапах доставки та продажів, аналіз результатів бюджетування
Образование
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (м.Харків)
Галузеве машинобудування, Харків
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)
Знания и навыки
- Проектний менеджмент
- Досвід створення «з нуля» харчових виробництв та торгових мереж
- Стратегічне та оперативне планування
- Автоматизація процесів
- Досвідчений перемовник
- В т.ч. з іноземними партнерами
- Розвинені навики управління інвестиційними проектами
- Управління ціновою політикою
- Фінансовий аналіз
- Касова дисциплі
- Досвід автоматизації процесів
- Управління асортиментом
- Управління R&D напрямком
- Бюджетування
- Контроль виконання бюджету
- Управління персоналом
- Розвиток каналів збуту
- Пошук каналів збуту
- Практичні навички побудови з нуля ланцюжка холодної логістики
- Досвід установки та супровід обладнання харчової промисловості
Знание языков
- Украинский — свободно
- Польский — средний
Другие резюме этого кандидата
Рассматривает должности: Комерційний директор, Операційний директор
Киев
Олександр Щекланов Дата народження: 27 Червня 1979 р. Регіон: Київ Телефон: E-mail: Ключова інформація Основні навики: • проектний менеджмент • досвід створення «з нуля» харчових виробництв...
- PRO
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Керівник проекту «Власне виробництво», ПП Мельник, мережа гіпермаркетів з власним виробництвом, 1 год 9 месяцев
- Заступник директора, ПП "Мясна карта", 1 год 7 месяцев
Похожие кандидаты
-
Технічний директор
Киев -
Головний інженер, технічний директор, начальник виробництва
Киев, Винница , еще 8 городов -
Тех. руководитель
Киев -
Technical Lead
Киев, Львов, Ужгород -
Керівник технічного відділу
Киев -
Керівник підприємства
Киев