Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Катерина

Юрист, юрисконсульт, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт

с 07.2015 по 06.2024 (8 лет 11 месяцев)
ТОВ "ОСНОВА-ТВ", Чернігів (Телекомунікації, зв'язок)

До функціональних обов’язків входило: юридичне супроводження загальної господарської діяльності товариства, реєстрація змін до установчих документів юридичної особи, претензійно-позовна робота, представництво інтересів товариства у підприємствах, установах, організаціях всіх форм власності.

Провідний юрисконсульт

с 02.2012 по 06.2015 (3 года 4 месяца)
Управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області, Чернігів (Державні організації)

До функціональних обов’язків входило: забезпечення координації та ведення договірної роботи в обласному управлінні та підпорядкованих структурних підрозділах. Аналіз практики укладення і виконання підрозділами договорів, внесення пропозиції по вдосконаленню договірних відносин. Участь у розробці та здійсненні юридичної експертизи проектів типових договорів управління з замовниками.
Контроль на відповідність вимогам законодавства України, нормативним актам, внутрішніх виконавчо - розпорядчих доку¬ментів управління, візування їх.
Підготовка протоколів розбіж¬ностей по договорам, що укладалися управлінням. Забезпечення їх відповідності вимогам діючого законодавства, економічним та майновим інтересам управління.
Здійснення претензійно-позовної роботи; прийняття безпосередньо участь у розв'язанні спорів у суді. Узагальнення та доведення до керівників підпорядкованих підрозділів практики про стягнення боргів, у тому числі при проводженні про банкрутство боржників.
Ведення обліку погашення дебіторської заборгованості, консультування співробітників управління з правових питань, що пов'я¬зані з їх службовою діяльністю.
Здійснення відповідної роботи по зверненням громадян, підготовка аналітичних довідок по даному напрямку роботи.

Головний спеціаліст юридичного відділу

с 06.2009 по 12.2011 (2 года 6 месяцев)
Головне управління Державного казначейства України у Чернігівській області, Чернігів (Державні організації)

До функціональних обов’язків входило забезпечення правильного застосування чинного законодавства в управлінні, надання правової допомоги підрозділам Головного управління, районним та міським управлінням. Перевірка на відповідність законодавству проектів наказів та інших документів, що подаються на підпис керівництва, візувала їх. Брала участь у підготовці господарських договорів. Займалась оформленням довіреностей.
Вела претензійно-позовну роботу та представляла інтереси управління в судах загальної юрисдикції, адміністративних та господарських судах, інших органах під час розгляду правових, спірних питань. Готувала відповіді за приписами, протестами, поданнями органів прокуратури, ухвалами суду, рішеннями, постановами Господарського суду, відповідними документами правоохоронних та контролюючих органів.

Юрисконсульт юридичного відділу

с 01.2007 по 04.2009 (2 года 3 месяца)
Чернігівська філія акціонерного банку «Синтез», Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження кредитних договорів (аналіз пакету документів, участь у кредитних комісіях, підготовка юридичних висновків), депозитних договорів, а також інших договорів, пов’язаних з діяльністю філії. Розглядала та готувала відповіді на запити, звернення фізичних та юридичних осіб.

Образование

Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

Юридичний, правознавство, Київ
Высшее, с 2006 по 2007 (1 год)

Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці

Юридичний, правознавство, Чернігів
Неоконченное высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Знания и навыки

  • Пользователь ПК
  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • ЛИГА:ЗАКОН
  • Windows
  • Законодательство Украины

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: