Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 января 2015

Сергій

Юрист, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта: повна вища, Тернопільська академія народного господарства, інститут економіки, управління і права, спеціальність “Правознавець - економіст”, курси щодо порядку здійснення закупівель за державні кошти в Україні (тендери).

Досвід роботи:
З червня 1998 року по липень 2002 року – головний державний податковий інспектор по юридичній роботі Гайсинської міжрайонної державної податкової інспекції.
З липня 2002 року по січень 2012 року працював на посадах старшого державного податкового інспектора та головного державного податкового інспектора відділу оцінки нормативно – правових актів, контролю і аналізу, завідувача сектору юридичного управління ДПА у Вінницькій області. З січня 2012 року по даний час юрист спілки підприємців "Стіна".

Основний напрямок роботи:
ведення претензійно – позовної роботи;
правове забезпечення діяльності податкових органів області (надання консультацій та роз’яснень щодо застосування чинного законодавства України);
підготовка проектів договорів та їх візування;
представлення інтересів ДПА в судах та інших органах.
Спеціаліст з досвідом роботи в галузі податкового, адміністративного, цивільного, господарського права. Великий позитивний досвід супроводження справ про банкрутство (на всіх стадіях), стягнення заборгованості (з досудового врегулювання до виконавчого провадження), супроводження взаємодії з контролюючими органами (підстави проведення перевірок, супроводження перевірки та оскарження рішень контролюючих органів).
Постійно входив до складу тендерного комітету ДПА у Вінницькій області (правове супроводження складання тендерної документації, проведення тендеру та оскарження його результатів).
На даний час займаюсь приватною практикою з надання юридичних послуг юридичним особам та фізичним особам – підприємцям (обслуговування по договору та одноразові замовлення), можлива часткова зайнятість.
Спеціалізація: господарське, адміністративне та цивільне право.

Переваги для господарюючих суб’єктів:
Менші витрати на юридичне забезпечення діяльності чим при найманні юриста по трудовому договору, висока якість робіт, можливість отримання безкоштовної попередньої консультації.

Особисті якості:
Відповідальний, пунктуальний, творчо ставлюсь до поставлених завдань. Постійно прагну нових знань та вміло їх використовую в своїй роботі. Стриманий та вихований у спілкуванні з колегами, в той же час вмію доводити свою правоту опонентам (як в судових інстанціях так і при виникненні спірних робочих питань).

Додаткова інформація:
досвідчений користувач ПК (знайомий з всіма програмами, що входять в набір Microsoft Office. Вміло користуюсь всесвітньою мережою Internet), посвідчення водія категорії “В” (з можливістю використання власного автотранспорту в роботі).
В 2011 році пройшов курси щодо порядку здійснення державних закупівель в Україні (тендери). Видано свідоцтво державного зразку.

Військова служба
військову службу проходив у період 1997-1998 роки
Сімейний стан: одружений, виховую сина.

Похожие кандидаты

Юрист
40000 грн, Другие страны, Удаленно

Юрист
Удаленно

Заступник директора з юридичних питань, юрист
Киев, Удаленно

Помічник юриста
Винница

Помічник юриста
Киев, Удаленно

Юрист
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: