Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 февраля 2024 PRO

Ігор

Головний інженер, майстер, механік, енергетик, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
55 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер

с 10.2017 по 11.2021 (4 года 1 месяц)
ТОВ "Акція", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Гол технолог

с 12.2009 по 10.2012 (2 года 10 месяцев)
представництво компанії Буккау-Вольф та Ллойбл (Німеччина), Тернопіль (Машинобудування)

Головний інженер

с 03.2007 по 03.2009 (2 года)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Зам директора по реконструкції заводу

с 08.2003 по 03.2007 (3 года 7 месяцев)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Головний технолог

с 10.2001 по 12.2003 (2 года 2 месяца)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Образование

Київський національний університет харчових технологій

Інженер технолог цукристих речовин, Київ
Высшее, с 1985 по 1992 (6 лет 8 месяцев)

Знания и навыки

Знання офісних програм Налаштування програмного забезпечення Прикладні програми Водійські права кат. CE Водійські права кат. D Водійські права кат. A Водійські права кат. B Знання доріг міста Вантажоперевезення Міжнародні перевезення Уважність Знання будови автомобіля Ремонт електроніки Ремонт електрообладнання Ремонт авто Ремонт ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Итальянский — начинающий

Дополнительная информация

Федів Ігор Володимирович

Мета: пошук роботи .
Особисті дані: українець 1968 року народження;

Освіта:
1985-1992 рр. – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спеціальність- інженер-технолог цукристих речовин.
Курси підвищення кваліфікацій при вказаному ВУЗі на протязі 15 років.
Досвід:
1990-1995рр. – Деражнянський цукровий завод.Хмельницька обл.
Помічник нач.зміни-начальник зміни-зам . головного інженера по питаннях очистки води , керівництво біологічною станцією очистки стічних вод та проблемами мікробіології. Також розробка лімітів та затвердження на скиди та викиди.

1995-2009 рр.-Козівський цукровий завод.Тернопільська обл.
Начальник зміни - головний технолог заводу –
зам.гол .інж. по реконструкції заводу - головний інженер заводу. Основні задачі- якісний ремонт обладнання заводу, підтримання технологічного режиму роботи обладнання, модернізація та автоматизація виробничих процесів, розробка нових алгоритмів роботи технологічних процесів. Зменшення собівартості продукції та економія енергетичних ресурсів.

З 2009 і по 2012рік – співробітник представництва німецької групи компаній з виробництва обладнання для цукрових заводів, м. Київ.
Ведучий інженер кафедри ресурсоощадних технологій в Національному університеті харчових технологій,м.Київ. Займався питаннями водопідготовки, мікробіологічна , хімічна та фізична очистка води, анаеробне бродіння в процесах переробки твердих побутових відходів. Розробка техніко економічного обгрунтування реконструкції продуктового відділення на різних цукрових заводах України та Росії. Наладка нового встановленого обладнання вказаних вище компаній-виробників. Навчання персоналу. Розробка та внесення в компютерну програму системи автоматизації продуктового відділення технологічних режимів роботи обладнання.

З 2017 по 2022 - гол.інженер аквапарку "Алігатор" в Тернополі. Вирішення питань фільтрації , очистки води в басейнах- обеззараження та видалення домішок. Наладка роботи обладнання басейнів, готелів, котелень та енергетики комплексу. Весь спектр робіт по ремонту - від будівельних до енергетики та автоматики .

З 29 лютого 2022 по червень 2023 - служба в ЗСУ, звання -сержант. , посада - командир відділення, начальник КТП

Особисті якості:
Характер спокійний та врівноважений, своє бачення вирішення проблем намагаюсь аргументувати, доброзичливий, комунікабельний в колективі, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості:
Вільно володію російською мовою, вдосконалюю англійську мову та італійську мову.
Рідна мова – українська
Маю великий досвід та навички управління персоналом. Знання в галузі технології, механіки, теплотехніки, електрики,електроніки,систем управління процесами.
Досвід з установки,ремонту та наладки різного технологічного обладнання на цукрових заводах України та Росії, співпраці з різними підприємствами-підрядчиками-постачальниками обладнання. Також ремонт та обслуговування тепломереж, електроніки різного виду, електрики, насосів та обладнання водопідготовки , водовідведення, обслуговування систем очистки , обеззараження води.
Досвід по роботі з обладнанням сміттєпереробних заводів, знання технології сортування, та переробки (бродіння анаеробне) харчових відходів. Спільна робота по даній темі з німецькими розробниками даного обладнання .
Добре володію комп’ютером,(офісні програми,прикладні,управління процесами на виробництві, системні та мережеві програми, створення мереж та наладка,інтернет)
Маю посвідчення водія на всі категорії,вмію водити та маю досвід 30 років на різному транспорті. Є власний мікроавтобус. Постійне місце проживання- м. Тернопіль.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: