Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Катерина

Викладач, керівник відділу

Возраст:
40 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

[Катерина]
[Іващенко]
[м. Одеса, Україна]
[[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)]
[[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)]
[д/н – 06.07.1985]
[Моя мета — сприяти розвитку науки в Україні, доносити знання студентам в галузі харчової промисловості.]
Навички
• [Організація роботи колективу]
• [Вирішення організаційних та технічних питань з організації та забезпечення роботи організації]
• [Викладання лекційного матеріалу спеціалістам харчової промисловості]
• [Проведення практичних робіт з мікробіологічного контролю різних галузей харчової промисловості]
• [Налагодження зв’язків та партнерських відносин з науковими, учбовими та ін.. організаціями та асоціаціями України]
• [Досвід роботи з нормативною документацією та стандартами]
• [Комунікабельність та вміння працювати в команді]
• [Аналітичне мислення та вирішення проблем]
Досвід роботи
[07.2008] – [01.2009]
[лаборант-хімік] / [ВАТ «Завод Іллічівський», селище Авангард, Одеський р-он, Одеська обл.]
[Проведення первинних аналізів сировини під час приймання, хімічний контроль сировини та готового продукту протягом процесу виробництва овочевих консервів та напівфабрикатів, в т. ч. асептичного консервування, приймання та контроль якості тари, оформлення супровідної документації на товар].
[02.2009] – [02.2009]
[лаборант кафедри Харчових технологій, інженерії та агрономії] / [Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» Національного університету харчових технологій (далі – ДЗО «ОІПДО» НУХТ), м. Одеса]
[Друкування текстів лекцій, підготовка публікацій до видання, підготовка та супроводження лабораторних робіт].
[02.2009] – [11.2010]
[інженер ІІ категорії лабораторії Охорони праці кафедри Харчових технологій, інженерії та агрономії] / [ДЗО «ОІПДО» НУХТ, м. Одеса]
[Складання нормативної документації кафедри, складання розкладів занять, підготовка та супроводження лекційних, практичних та лабораторних робіт].

[11.2013] – [03.2016]
[провідний інженер лабораторії технохімічного контролю кафедри Харчових технологій, інженерії та агрономії] / [ДЗО «ОІПДО» НУХТ, м. Одеса]
[Складання нормативної документації кафедри, навчально-тематичних планів, розкладів занять тощо, підготовка та проведення лекційних, практичних та лабораторних робіт зі слухачами курсів підвищення кваліфікації для фахівців харчопереробної галузі України. Аналізування та роз’яснення основних положень законодавчої бази функціонування харчових підприємств. Розроблення, впровадження та внутрішній аудит типових систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, інтегрованих систем менеджменту, систем управління алергенами та біотерористичними загрозами на харчових підприємствах та підприємствах централізованого водопостачання. Організація та проведення лабораторних та практичних робіт з мікробіологічного контролю консервного, оліє-жирового, виноробного, безалкогольного, пивоварного, м’ясопереробного виробництв, включно з контролем санітарного стану виробництва в цілому, а також окремих його етапів від сировини до готового продукту. Оцінка відповідності продуктів харчування вимогам безпечності. Роз’яснення технологічних особливостей виробництва продуктів харчування та інноваційних технологій. Роз’яснення особливостей виникнення харчових отруєнь мікробної етіології та немікробного походження, способи їх профілактики, недопущення та надання домедичної допомоги].

[03.2016] – [02.2025]
[директор] / [ДЗО «ОІПДО» НУХТ, м. Одеса]
[Вирішення організаційних та технічних питань, пов’язаних з роботою інституту, продовження викладацької діяльності].

[01.2025] – [02.2025]
[голова ліквідаційної комісії] / [ДЗО «ОІПДО» НУХТ, м. Одеса]
[Організація та проведення процесу ліквідації закладу освіти, оформлення ліквідаційної документації]
Освіта

[2008 рік]
[Магістр] / [Одеський національний технологічний університет, м. Одеса]
[спеціалізація - Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів]

[2015 рік]
[Науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук)] / [Національний університет харчових технологій, м. Київ]
[спеціалізація - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. Тема дисертації: Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення].

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: