Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Наталия

Операційний директор

Рассматривает должности:
Операційний директор, Адміністратор, Директор ресторану
Возраст:
43 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Прізвище, ім’я, по батькові: УДОДОВА Наталія Михайлівна
Дата народження: 08.07.1982 року
Контактна інформація: телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
еmail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місце проживання: місто Одеса

Мета:
Отримати посаду рівня менеджера з можливістю свого поступового розвитку у готельно – ресторанній сфері. Маючи досвід управління, організаційні здібності та лідерські якості прагну мотивувати команду на підвищення рівня обслуговування, оптимізацію робочих процесів, гарантуючи таким чином ефективний розвиток закладу та досягнення високих бізнес – результатів.

Освіта:
1988-1997
Загальноосвітня школа №3, м. Балта
1997-2001
Балтське училище південно - українського державного університету імені К.Д. Ушинського
Спеціальність: початкове навчання, психолог молодших класів
2011-2015
Одеський факультет Київського національного університету культури і мистецтв
Спеціальність: готельно - ресторанна справа. Ступінь: магістр

Практичний досвід
2020-2021
засновник онлайн - доставки дієтичного харчування “Nutrition Plate”
2008-2020
ресторан Єстреліта, співвласник та керуючий закладом
2005-2007
ресторан «Едем», адміністратор
2001-2005
ресторан «Ніка», офіціант-бармен
2001
готельно-ресторанний комплекс «Затеряный мир»
1999-2001
центр позашкільної творчості, керівник гуртка

Професійні навички
• Обслуговування гостей
• Знання стандартів ресторанного сервісу
• Вміння швидко і якісно обслуговувати гостей
• Навички ефективної комунікації з гостями
• Створення комфортної та приємної атмосфери
• Робота з постійними клієнтами, підтримання їхньої лояльності

Робота в команді
• Взаємодія з кухнею та баром для своєчасного виконання замовлень
• Командна робота в умовах високого навантаження
• Знання розподілу ролей у зміні
• Продажі та клієнтоорієнтованість
• Знання меню та вміння презентувати страви й напої
• Пропонування додаткових позицій (апсейл)
• Використання навиків активних продажів
• Організація банкетів, спеціальних і корпоративних заходів
• Контроль якості роботи офіціантів, барменів та кухарів
• Контроль за дотриманням санітарних норм
• Робота з постачальниками продуктів та інвентарю

Фінансовий облік і контроль
• Контроль касових операцій
• Облік та інвентаризація
• Аналіз продажів і витрат

Особисті та комунікаційні навички
• Стресостійкість та вміння працювати в умовах високого навантаження
• Вирішення конфліктів і робота з негативними відгуками
• Мультизадачність і організованість

Додаткові навички
• Базове володіння англійською мовою
• Базові знання етикету та сервірування столу
• Організація свят та заходів “під ключ”
• Підготовка спеціальних пропозицій або акцій для залучення клієнтів
• Навички тренінгу та адаптації нових співробітників

Особисті якості
Відповідальна, уважна до деталей, комунікабельна, швидко адаптуюся до нових умов, готова до професійного зростання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: