- Файл
Владислав
Шеф-повар
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Винница
- Готов работать:
- Винница, Киев, Полтава, Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/12958939/
Загруженный файл
Файл содержит еще 4 страницы.
Версия для быстрого просмотраЭто резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Про мене
Я - шеф-кухар із 10-річним досвідом роботи на кухні. Моя
мета - не лише задоволення гастрономічних вподобань
клієнтів, а й створення незабутніх смакових вражень.
Протягом своєї кар'єри отримав безцінний досвід у різних
закладах, що дозволяє мені поєднувати традиційні рецепти з
інноваційними техніками приготування.
Я розпочав свій шлях кухарем гарячого процесу, здобуваючи
досвід та навички. Поступово, перейшовши до управління
меню та командою, я став шеф-кухарем, де поєдную
пристрасть до кулінарії та лідерські якості.
СУ-ШЕФ. Заклад “Amici/Perfetto” (жовтень 2023 - дотепер)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
ШЕФ-КУХАР. Заклад “Аудиторія” (лютий 2023 - серпень 2023)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Створення нових страв та подальше впровадження їх
в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні.
Проведення інвентаризації на кухні.
Створення технологічних карт блюд.
СУ-ШЕФ. Ресторан “Eurocity” (2020 - 2022)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
СУ-ШЕФ. Ресторан “СБН” (2019-2020)
Контроль якості приготування страв. Робота з
постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
1. Управління кухнею та командою.
2. Розробка меню. Створення інноваційних,
збалансованих та сезонних меню.
3. Контроль якості страв.
4. Планування та організація роботи кухні.
5. Навички кулінарних технік. Володіння
різноманітними методами приготування страв
(жарка, тушкування, варка, су-від тощо).
Маю невеликий досвід в
6. Знання гігієни та безпеки.
консалтингу для закладів
харчування.
7. Комунікаційні навички (взаємодія з
персоналом, постачальниками та клієнтами для
забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Зв’яжіться зі мною
stepanenko_chef
@vlad_st13
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
55000 грн, Винница -
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Кухар
Полтава -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев