Александр
Су-шеф
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8911277
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
5 січня 1988 року
[
[
Інстаграм: [
Освіта незакінчена вища
Навчався у «Європейський Університет»
Спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології»
Грудень 2019-теперішній час
Ресторан «Normal Art»
«Дніпровська Рів’єра»
Су-шеф
Контроль якості та видача страв
Контроль залишків продуктів
Замовлення продуктів, контроль їх зберігання
Контроль залишку заготовок, заготовки
Проведення переобліків
Організація роботи команди
Навчання співробітників
Допомога в написанні меню та технологічних карт
Контроль технологічних карт
Пошук та робота з постачальниками
Моніторинг ринку закупівель
Червень 2020-липень 2020
Піцерія «Pie Spot»
Кухар (виходив для навчання, бо продукт який робить Сьомін дійсно крутий)
Заготовчий процес
Робота з тістом
Серпень 2019-вересень 2019
Ресторан «100 років тому вперед»
Кухар (виходив також для саморозвитку)
Заготовчий процес
Приготування страв
Вересень 2018-грудень 2019
Ресторан «Стейкхаус»
Ресторан «Риба у вогні»
М’ясник
Прийом, обробка, переробка м’ясної та рибної продукції
Сухе визрівання м’яса та подальша його обробка та переробка
Робота з техкартами
Приготування напівфабрикатів
Контроль залишків та замовлення продукції
Участь у переобліках
Кухар гарячого процесу
Приготування страв та видача їх в зал
Приготування та контроль заготовок
Робота на хоспері
Робота з техкартами
Проведення переобліків
Участь у семінарах по НАССР
Рекомендації стосовно моєї роботи можуть надати:
1. Олександр Фісунов — шеф-кухар ресторанів Normal Art», «Дніпровська Рів’єра», «Ghost»: [
2. Олег Старун — шеф-кухар ресторану «Стейкхаус»: [
3. Костянтин Лайпако — шеф-м’ясник ресторану «Стейкхаус»: [
4. Ольга Грінчук— шеф-кухар «Pie Spot»: [
5. В’ячеслав Лушпай — су-шеф ресторану «Стейкхаус»: [
Похожие кандидаты
Повар-универсал, су-шеф
2000 грн, Киев
Бренд-шеф
Киев
Помощник на кухню
Киев
Помічник кухаря
Киев
Повар
Киев
Помічник кухаря
Киев, Фастов