Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 Файл

Александр

Су-шеф

Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Михальчук Олександр
5 січня 1988 року
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Інстаграм: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта незакінчена вища
Навчався у «Європейський Університет»
Спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології»

Грудень 2019-теперішній час
Ресторан «Normal Art»
«Дніпровська Рів’єра»

Су-шеф

Контроль якості та видача страв
Контроль залишків продуктів
Замовлення продуктів, контроль їх зберігання
Контроль залишку заготовок, заготовки
Проведення переобліків
Організація роботи команди
Навчання співробітників
Допомога в написанні меню та технологічних карт
Контроль технологічних карт
Пошук та робота з постачальниками
Моніторинг ринку закупівель

Червень 2020-липень 2020
Піцерія «Pie Spot»
Кухар (виходив для навчання, бо продукт який робить Сьомін дійсно крутий)

Заготовчий процес
Робота з тістом

Серпень 2019-вересень 2019
Ресторан «100 років тому вперед»
Кухар (виходив також для саморозвитку)

Заготовчий процес
Приготування страв

Вересень 2018-грудень 2019
Ресторан «Стейкхаус»
Ресторан «Риба у вогні»
М’ясник

Прийом, обробка, переробка м’ясної та рибної продукції
Сухе визрівання м’яса та подальша його обробка та переробка
Робота з техкартами
Приготування напівфабрикатів
Контроль залишків та замовлення продукції
Участь у переобліках

Кухар гарячого процесу

Приготування страв та видача їх в зал
Приготування та контроль заготовок
Робота на хоспері
Робота з техкартами
Проведення переобліків
Участь у семінарах по НАССР

Рекомендації стосовно моєї роботи можуть надати:

1. Олександр Фісунов — шеф-кухар ресторанів Normal Art», «Дніпровська Рів’єра», «Ghost»: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

2. Олег Старун — шеф-кухар ресторану «Стейкхаус»: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

3. Костянтин Лайпако — шеф-м’ясник ресторану «Стейкхаус»: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

4. Ольга Грінчук— шеф-кухар «Pie Spot»: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

5. В’ячеслав Лушпай — су-шеф ресторану «Стейкхаус»: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: