Александр
Су-шеф
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8911277
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
5 січня 1988 року
[
[
Інстаграм: [
Освіта незакінчена вища
Навчався у «Європейський Університет»
Спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології»
Грудень 2019-теперішній час
Ресторан «Normal Art»
«Дніпровська Рів’єра»
Су-шеф
Контроль якості та видача страв
Контроль залишків продуктів
Замовлення продуктів, контроль їх зберігання
Контроль залишку заготовок, заготовки
Проведення переобліків
Організація роботи команди
Навчання співробітників
Допомога в написанні меню та технологічних карт
Контроль технологічних карт
Пошук та робота з постачальниками
Моніторинг ринку закупівель
Червень 2020-липень 2020
Піцерія «Pie Spot»
Кухар (виходив для навчання, бо продукт який робить Сьомін дійсно крутий)
Заготовчий процес
Робота з тістом
Серпень 2019-вересень 2019
Ресторан «100 років тому вперед»
Кухар (виходив також для саморозвитку)
Заготовчий процес
Приготування страв
Вересень 2018-грудень 2019
Ресторан «Стейкхаус»
Ресторан «Риба у вогні»
М’ясник
Прийом, обробка, переробка м’ясної та рибної продукції
Сухе визрівання м’яса та подальша його обробка та переробка
Робота з техкартами
Приготування напівфабрикатів
Контроль залишків та замовлення продукції
Участь у переобліках
Кухар гарячого процесу
Приготування страв та видача їх в зал
Приготування та контроль заготовок
Робота на хоспері
Робота з техкартами
Проведення переобліків
Участь у семінарах по НАССР
Рекомендації стосовно моєї роботи можуть надати:
1. Олександр Фісунов — шеф-кухар ресторанів Normal Art», «Дніпровська Рів’єра», «Ghost»: [
2. Олег Старун — шеф-кухар ресторану «Стейкхаус»: [
3. Костянтин Лайпако — шеф-м’ясник ресторану «Стейкхаус»: [
4. Ольга Грінчук— шеф-кухар «Pie Spot»: [
5. В’ячеслав Лушпай — су-шеф ресторану «Стейкхаус»: [
Схожі кандидати
Кухар
Київ
Шеф-кухар
45000 грн, Київ
Повар-пиццайоло
Київ
Кухар
15000 грн, Київ, Бориспіль
Шеф-кухар (ребрендінг, запуск с 0)
Київ, Дніпро
,
ще 2 міста
Помічник на кухню
Київ