- PRO
Віталій
Шеф-кухар, Brand chef (ресторанний консалтинг), 60 000 грн
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, Brand chef (ресторанний консалтинг), Керівник напрямку, Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 26 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Вишгород, Вишневе (Київська обл.), Київ, Козин, Одеса, Полтава
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6532669/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 01.2025 по нині
(5 місяців)
CAPULETI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар/консультант/консалтинг
з 10.2024 по 02.2025
(4 місяці)
WeCafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
з 09.2024 по 02.2025
(5 місяців)
Ресторан Inch by Zinchenko, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 07.2023 по 10.2024
(1 рік 3 місяці)
Royal Food Resto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
з 06.2023 по 08.2023
(2 місяці)
Флай Кідс, Флай Парк, дитячий розважальний комплекс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
з 01.2022 по 09.2022
(8 місяців)
La Fontana, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
з 01.2022 по 06.2023
(1 рік 5 місяців)
Restaurant 8/8, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
з 05.2020 по 09.2021
(1 рік 4 місяці)
ресторан "HAVANA", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
з 05.2019 по 05.2020
(1 рік)
"Корчма Тарас Бульба", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
з 05.2018 по 08.2019
(1 рік 3 місяці)
"Solo Pizza", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Fabius
з 01.2018 по 09.2019
(1 рік 8 місяців)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар/універсал
з 04.2017 по 04.2018
(1 рік)
Solo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Киевский университет пищевых технологий
Технолог-пищевик, Киев
Незакінчена вища, з 2018 по 2021 (3 роки)
Київський коледж транспортної інфраструктури
Організація перевезень і управління на залізничному транспорті, Київ
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (3 роки)
Знання і навички
- Пунктуальність
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
- Італійська кухня
- Розробка меню
- Неконфліктність
- Складання технологічних карт
- Знання ДСанПіН
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Польська — початковий
- Англійська — середній
- Білоруська — середній
Рекомендації
Моршна Костянтин Олександрович
Шеф-кухар
Схожі кандидати
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Шеф-кухар
40000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ, Інші країни -
Помічник на кухню
Одеса -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно