• PRO

Віталій

Шеф-кухар, Brand chef (ресторанний консалтинг), 60 000 грн

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Brand chef (ресторанний консалтинг), Керівник напрямку, Керуючий рестораном
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вишгород, Вишневе (Київська обл.), Київ, Козин, Одеса, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2025 по нині (5 місяців)
CAPULETI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар/консультант/консалтинг

з 10.2024 по 02.2025 (4 місяці)
WeCafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 09.2024 по 02.2025 (5 місяців)
Ресторан Inch by Zinchenko, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 07.2023 по 10.2024 (1 рік 3 місяці)
Royal Food Resto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 06.2023 по 08.2023 (2 місяці)
Флай Кідс, Флай Парк, дитячий розважальний комплекс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
La Fontana, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 01.2022 по 06.2023 (1 рік 5 місяців)
Restaurant 8/8, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

з 05.2020 по 09.2021 (1 рік 4 місяці)
ресторан "HAVANA", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 05.2019 по 05.2020 (1 рік)
"Корчма Тарас Бульба", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 05.2018 по 08.2019 (1 рік 3 місяці)
"Solo Pizza", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Fabius

з 01.2018 по 09.2019 (1 рік 8 місяців)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар/універсал

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
Solo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Киевский университет пищевых технологий

Технолог-пищевик, Киев
Незакінчена вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Київський коледж транспортної інфраструктури

Організація перевезень і управління на залізничному транспорті, Київ
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (3 роки)

Знання і навички

  • Пунктуальність
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Готування на мангалі
  • Готування фаст-фуду
  • Італійська кухня
  • Розробка меню
  • Неконфліктність
  • Складання технологічних карт
  • Знання ДСанПіН

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Англійська — середній
  • Білоруська — середній

Рекомендації

Моршна Костянтин Олександрович

Моршна Костянтин Олександрович

Шеф-кухар

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: