- Файл
Артур
Керуючий рестораном
- Рассматривает должности:
- Керуючий рестораном, Бренд-бармен, Менеджер ресторану, Офіціант
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/12964552/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Дата народження: 22 лютого 2001р., (вік 24 років)
Місце проживання: Львівська обл., м. Львів, вул Наукова.
Телефон(и): [
E-mail: [
Insta: @_vozdyx__
Мета
Виконання поставлених завдань та цілей на 100%.
Ключова інформація
Комунікабельний, позитивний, активний та енергійний працівник. Завжди виконую поставлені мені завдання,
цілеспрямований. Пріоритет в роботі – робота в команді. Зацікавлений у власному розвитку в різних напрямках
діяльності. Швидко навчаюся, неодноразово проходив різноманітні курси. Маю досвід у вирішенні конфліктів.
Стресостійкий, готовий до нестандартних ситуацій.
Досвід роботи
Керівник закладу (Львів)
Квітень 2025 - Червень 2025
МИтЦі
Запуск закладу з нуля, залучення в розробці концепції, дизайну, форми, меню закладу. Організація ремонтних
робіт. Пошук персоналу та навчання. Підготовка до відкриття ресторану. Налагодження комунікації з
постачальниками та заключення договір з ними. Перевірка роботоздатності усіх комунікацій та техніки.
Оптимізація процесів, написання правил та чек листів для кожного з підрозділів, планування та розрахунок
бюджету. Розробка плану по маркетинговій стратегії. Контроль якості роботи всіх підрозділів. Спілкування з
місцевими органами влади та сусідами.
Регіональний бар-менеджер (Львів, Одеса)
Квітень 2024 - Березень 2025
Сицилійський дворик, KVITKOVA Passage - мережа KVITKOVA
Керування персоналом та баром. Оптимізація барних процесів та меню до одного загального для двох закладів.
Постійний контроль роботи двох барів. Дистанційне вирішення робочих моментів. Робота з інвентаризаціями та
аналіз інвентаризації. Аналіз списаних продуктів/товарів. Аналіз прибутку барів. Написання чек-листів, барних
технічних карт, щомісячна атестація персоналу (офіціантів та барменів) по стандартам закладу.
Регулярні поїздки в Одесу для контролю, а також покращення роботи бару. Відвідування дегустаційних лекцій,
проведення для персоналу дегустації нових барних позицій в меню. Контроль якості продукції. Підбір та
налаштування кавового зерна, навчання персоналу по арт-лате. Перевірка роботи холодильних установок на
барі, кавових машин, гріндерів, льодогенераторів, тощо. Робота з постачальниками, підбір товару згідно
стандартів закладу. Оновлення коктейльної карти щосезону.
Керуючий закладом
Листопад 2023 - Квітень 2024
Сицилійський дворик
Ведення фінансової відомості, аналіз інвентаризації кухні, бару, посуду. Підрахунок PNL закладу та аналіз витрат
для збільшення чистого прибутку. Робота з СММ сектором для просування закладу в інформаційному просторі.
Стажування менеджерів, написання чек-листів для них. Контроль роботи бару та кухні, затвердження нових
страв та напоїв. Покращення умов праці. Оформлення документації літнього майданчика. Спілкування з
місцевими органами влади та сусідами. Усунення конфліктів. Відкриття додаткової зали. Розробка плану та
відкриття літнього майданчика.
Бар-менеджер
Березень 2023 - Листопад 2023
Сицилійський дворик
Складання графіку для персоналу закладу. Робота з постачальниками та прийом товару згідно стандартів
закладу. Моніторинг нових постачальників для зниження с.в. кінцевих продуктів. Пошук та стажування нових
працівників. Атестація працівників за допомогою тестів. Оптимізація робочих процесів. Створення нових напоїв.
Організація та проведення інвентаризації. Закупівля інвентаря та барного посуду. Налаштування помолу та підбір
кави. Проведення дегустацій для офіціантів. Написання чек-листів та навчального матеріалу. Контроль та
перевірка чистоти бару та барної уніформи.
Старший бариста
Вересень 2022 - березень 2023
La Cafe - кафе-сіті
Відкриття/закриття закладу та касової дисципліни. Складання графіку для персоналу закладу. Робота з
постачальниками та прийом товару згідно стандартів закладу. Стажування нових працівників. Спілкування з
гостями та консультація по меню. Контроль чистоти бару та залу. Налаштування помолу. Контроль за
працездатністю закладу і в разі виникнення проблем - вирішення на місці. Проведення інвентаризації, контроль
та перевірка продовольчих товарів. Робота з генератором, заміна масла та контроль годин роботи генератора.
Офіціант
Квітень 2022 – липень 2022
Реберня на Стрийській – холдинг емоцій «!FEST»
Обслуговування гостей у закладі. Інформування та супровід гостей у бомбосховище під час повітряних тривог,
надання допомоги та забезпечення їх необхідними продуктами, засобами та медикаментами. Ведення касової
дисципліни протягом зміни. Виконання поставлених планів, що до продажу. Приймання товарів згідно правил
закладу. Організація та контроль короткочасних цілей на робочий день офіціантів. Контроль відкриття та закриття
закладу. Проведення інвентаризації, перевірка якості та облік продовольчих товарів. Стажування новоприйнятих
працівників та супровід їх в період адаптації у команді.
Бармен
Вересень 2019 – Лютий 2022
Hookie Cloudz – ресторан-лаундж бар
Відкриття/закриття закладу та касової дисципліни. Перевірка асортименту і якості товарів. Приготування
алкогольних та безалкогольних напоїв та коктейлів. Створення заявки на потребу та її реалізація для отримання
продуктів, алкоголю, тютюнових виробів для кальянів та ін. Робота з постачальниками. Проведення
інвентаризації, ведення місячної/квартальної звітності руху продовольчих товарів. Організація та супровід
проведення реконструкцій, ремонтів приміщень і фасадів закладу. Ведення зарплатного фонду та виплата
зарплати працівникам.
Фахівець ділянки
Грудень 2021 – Червень 2022
Нова Пошта. Термінал Київ Захід (вантажний); Регіональна термінальна мережа №1
(Київ Захід)
Організація та контроль поставлених задач на день. Приймання та розподілення великогабаритних товарів, в
тому числі продовольчих товарів. Перевірка вантажу на якість запакування. Забезпечення персоналу
необхідними засобами для безпечного проведення робіт. Інструктажі для безпечного виконання робіт
вантажниками з керування роботів для переміщування великогабаритних посилок. Організація та контроль
роботи вантажників на (терміналі).
Освіта
Національний університет харчових технології м. Київ
Факультет готельно - ресторанного та туристичного господарства
Спеціальність харчові технології
Був на посаді голови гуртожитку з 1 по 3 курс включно, в обовʼязки якого входило робота з документацію,
написання наказів на поселення/виселення студентів, вирішення форс-мажорних ситуацій, забезпечення кімнат
всім необхідним.
30.06.2022 дата закінчення закладу
Рівень заробітної плати від 40 тис грн
Похожие кандидаты
-
Менеджер, адміністратор ресторану
25000 грн, Львов -
Адміністратор кавʼярень
20000 грн, Львов -
Адміністратор (сфера обслуговування)
18000 грн, Львов -
Керуючий рестораном
Львов, Днепр , еще 3 города -
Керуючий рестораном
50000 грн, Львов, Ивано-Франковск , еще 2 города -
Директор, адміністратор
45000 грн, Львов