Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Наталія

Шеф-кондитер, технолог кондитерського виробництва

Рассматривает должности:
Шеф-кондитер, технолог кондитерського виробництва, Керуючий виробництвом
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

НАТАЛІЯ ЧЕПУРКО
Цікавить посада шеф-кондитер для перспективи розвитку своїх
професійних якостей, реалізації потенціалу.

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ
Здобула досвід роботи в кондитерському напрямку. Маю знання та застосування
ОСОБИСТІ ДАНІ рецептури та режимів виготовлення простих тортів, тістечок та інших
Громадянство: українка
кондитерських виробів. Знаю технологію приготування всіх видів тіст та кремів.
Проживаю: м.Київ, Україна
Темперую шоколад, вмію створювати декор з шоколаду. Виготовляю мусові
десерти. Можу відтворити заказний торт будь-якої складності (антигравітація, 3Д,
весільні корпоративні багато рівневі).
КОНТАКТИ Добросовісне виконання своїх обов'язків, знання сучасних трендів у
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») кондитерському виробництві.
(Viber / Telegram / WhatsApp) Навички ефективної комунікації — вмію донести свою точку зору, використовуючи
Пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») чіткі аргументи, вибудовувати професійні відносини з колегами. Володію
комунікативними навичками, з легкістю встановлюю контакти, підтримую
розмову, вмію домовлятися і наполягати на своєму. Легко орієнтуюсь у великих
обсягах інформації, можу виділяти головне, робити висновки. Здатна до швидкого
ОСВІТА освоєння всього нового.
Вінницький торговельно В трудовій діяльності завжди відрізнялась своїми досягненнями у виконанні
економічний інститут поставлених завдань. Ініціативна, працюю на результат, не відступаю перед
Менеджмент труднощами.
Рік закінчення: 2009
Мої досягнення:
Кіровоградський кооперативний Створила авторські рецептури пташиного молока, зефіру (з терміном зберігання
фаховий коледж економіки і до 1 місяця) без холодильного обладнання, для виготовлення на підприємствах
права імені М.П.Сая (диплом з великої потужності, працюю з Е добавками.
відзнакою) Володію техніками виготовлення корпусних, нарізних, класичних тістечок
Рік закінчення: 2004 європейського зразка.
Пройшла школу у видатного українського шеф-кондитера, яка навчила мене всім
тонкощам. Вона внесла початок на створення таких відомих кондитерських як:
НАВИЧКИ Honey, Stella sweet, Surprize, Пассаж, тощо.
Висока майстерність у приготуванні
різних видів десертів
Знання технологій приготування
кондитерських виробів ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД РОБОТИ
Вміння працювати з натуральними
інгредієнтами та альтернативними 11.2021 – 01.2022 рр.
продуктами Ресторан-кондитерська «STELLA SWEETS»
Декорування виробів Посада: старший кондитер
Організація ефективного виробничого Обов’язки:
процесу, оптимізація витрат • Розробка та вдосконалення рецептів для мусових тортів, еклерів, тартів,
Впровадження нових технологій і макарон та інших десертів та випічки.
вдосконалення рецептур • Створення нових сезонних десертів, адаптація класичних рецептів.
Робота з постачальниками та контроль • Виготовлення десертів з використанням високоякісних та свіжих
якості сировини інгредієнтів.
Вміння пояснювати технологічні • Контроль якості та естетики виготовлених десертів.
процеси команді, навчання молодших • Керування робочим процесом в кондитерському цеху, забезпечення
кондитерів дотримання стандартів гігієни та безпеки праці.
• Проведення навчання і тренінгів для нових співробітників.
Вміння організовувати робочий процес • Робота з постачальниками та заявками.
та ефективно комунікувати з командою • Проведення регулярних переобліків, робота з тех. картами і собівартістю
Відповідальність, уважність до десертів.
деталей, прагнення до розвитку • Ведення всіх супутніх бланків та актів на виробництві.
Креативний підхід до роботи, здатність
пропонувати нові ідеї
Високий ступінь відповідальності 03.2021 – 10.2021 рр.
Працюю в режимі багатозадачності Кондитерський дім Бондаренко
Вмію виконувати поставлені завдання Посада: старший кондитер
в зазначений термін Обов’язки:
Легко знаходжу спільну мову з різним • Організація роботи кондитерського цеху, розподіл завдань серед
колом людей команди.
Уважність та наполегливість • Приготування десертів відповідно до стандартів ресторану.
Дисциплінованість • Допомога у розробці та впровадженні нових позицій у десертному меню.
Володію хорошими організаторськими • Співпраця з шеф-кондитером у вдосконаленні асортименту, хліб на
якостями заквасці (тартін, чіабата, гречаний, житній, гарбузовий, тощо).
Психологічна стабільність в екстрених • Контроль залишків продуктів, участь у замовленні сировини.
ситуаціях • Навчання та наставництво молодших кондитерів.
Націленість на результат, як власний,
так і командний
09.2019 – 03.2021 рр.
«La tarta» відділ пекарні
Посада: пекар
Обов’язки:
• Заміс, розважування тіста, випічка всіх напівфабрикатів для забезпечення
відділу для склеювання тортів.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
Готова надати за вимогою

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: