Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Оксана

Бухгалтер, банківський працівник, адміністратор, оператор ПК, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Василик Оксана Богданівна
Івано-Франківська обл..,
Богородчанський р-н.,
с.Іваниківка
Вул.. Сенича, буд.5
Моб.тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mai: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
д.н. 21.06.1984р.
Мета:
•Отримання посади банківського працівника, бухгалтера, помічника бухгалтера, адміністратора, оператора ПК;
•Розраховую на роботу з повною чи частковою зайнятістю. З офіційним оформленням на займаній посаді та можливістю кар'єрного росту, соц. пакет, з/п по домовленості.
Трудова діяльність
•09.2004-08.2006р.р.- працювала контролером-касиром у Іваниківській філії Ощадбанку.
З серпня місяця 1996р., працювала у Богородчанському Відділенні Ощадного банку,на посадах:
•08.2006-12.2008р.р.- інженер-програміст 2-ої категорії.
•01.2009-07.2009р.р. – провідний економіст відділу кредитування.
•07.2009-08.2010р.р. – провідний бухгалтер
•08.2010-11.2010р.р.-старший бухгалтер-контролер операційної частини;
З квітня 2009р. по жовтень 2010р. була обрана працівниками ВАТ «Ощадбанк» головою профкому.
•11.2010р. по даний час працюю спеціалістом по обслуговуванню клієнтів- операціоністом на 0,5 ставки у ПАТ «Альфа-Банк».
Професійні навички та знання:
Widows, MS Office, В-2, FAR, Internet, електронна пошта, ОДБ, Bars-Millennium, Is_Card, Клієнт-Банк. Відкриття, обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб, купівля-продаж іноземної валюти на міжбанку, купівля- продаж валюти у банків-контрагентів. Відкриття, обслуговування та закриття БПК. Зведення документів дня. Відправлення, виплата термінових грошових переказів внутрішньобанківських та міжнародних ( Western Union, UNISTRIM, Migom, Coinstar, Vigo, Blizko, Швидка копійка.) Вхідна- вихідна документація. Робота з пенсійними списками, та інше.
Освіта:
•1990-2001р.р. навчалася в Іваниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Під час навчання в школі проходила курси у Богородчанському міжшкільному виробничому комбінаті за спеціальністю водій категорії “В”, закінчивши навчання отримала свідоцтво та посвідчення водія.
•2001-2003р.р.навчалася в Івано-Франківському технікумі статистики, за спеціальністю “Фінанси”. По закінченню навчання проходила переддипломну технологічну практику в місті Івано-Франківську, по вулиці Ребета,3, на підприємстві ВАТ “Свемон-Захід”. Після закінчення навчання одержала диплом молодшого спеціаліста, згідно якого можу працювати у фінансових установах, казначействах, в податкових адміністраціях, на приватних підприємствах на посадах бухгалтера, бухгалтера-ревізора, касира, державного податкового інспектора та ін.
Навчаючись в технікумі, паралельно проходила навчання в Українсько Канадійському бізнес-центрі МБЕРТФ, на курсі (семінарі) “Практикум бізнес-планування малого та середнього бізнесу”, та успішно захистила бізнес-план.
•2003-2007рр., заочно навчалася у Івано-Франківському університеті права, економіки та будівництва, де здобула вищу освіту й диплом «фінансиста».
•Під час роботи в «Ощадбанку» проходила навчання у Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тематичному семінарі «Правове регулювання трудових відносин та соціального забезпечення працівників державних установ», де отримала відповідне посвідчення.
Особисті якості:
Відповідальна, акуратна, спокійна, комунікабельна, цілеспрямована, здатна швидко навчатись, вимоглива до себе. Правильно сприймаю критику допущених недоліків і здатна працювати над їх усуненням, стійка до стресів. Володію українською, російською мовами, а також на низькому рівні─ французькою та німецькою. Одружена.


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: