Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 марта 2008

Сергей

Руководитель проектов в сфере заказчика

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заместитель дитектора по строительству, рукководитель проекта

с 02.2004 по 03.2008 (4 года 1 месяц)
ПсИИ "ИСТ", Львов (строительство логистических центров, транспортные услуги)

Технічне керівництво проектно-изыскательскими работами при проектировании объекта, координация всех проектных разделов; взаимодействие с заказчиком, с субподрядными организациями; защита проекта в вышестоящих организациях и органах экспертизы; контроль и надзор за строительством.Выполнение работы на должностиГоловний ( генеральний ) інженер проекту в ланці Замовника, заступник керівника підприємства по будівництву, керівник будівельного підрозділу (відділу, управління) підприємства, компанії.

Образование

Львовский политехнический институт

ПГС, Инженер -строитель ПГС, Львов
Высшее, с 1980 по 1985 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Керівництво проектами в службі Замовника: аналітично-підготовчі роботи, планування, організація та виконання передпроектної роботи по збору вихідних даних, тех.умов, погоджень, дозволів, розрахунків, топогеодезичної зйомки та ін. для розробки містобудівного обґрунтування (МБО) щодо розміщення майнового комплексу №1 ДТЕП «ІСТ-Захід» та його складових об’єктів в м.Львові-с.Сокільники, проведення роботи по погодженню та затвердженню МБО на будівництво і реконструкцію об’єктів комплексу розміщення виробничих об’єктів ВТО «ВЕЕМ» в м.Львові- с.Муроване, проведення роботи по погодженню та затвердженню МБО на будівництво і реконструкцію інших забезпечуючи об’єктів .
Участь в пошуку, аналізі та прийнятті рішень щодо привабливості і остаточного вибору потенційно можливих земельних ділянок для комплексного будівництва об’єктів. Збір і підготовка даних, супровід , участь в розробці, корегування, погодження та затвердження проектної документації на відведення земельної ділянки
Організація та проведення тендерних конкурсів для розробки проектно-кошторисної документації під перспективне будівництво.
Супровід , корегування, участь в розробці, погодження та затвердження проекно-кошторисної документації на будівництво складів, складських приміщень, технічних будівель, інфраструктури інженерно-технічних мереж, котелень, систем пожежегасіння, сигналізації, благоустрою території та ін.
Участь в проведенні тендерів з генпідрядниками-заявниками.
Виконання договірної роботи з генпідрядниками. Ведення поточної виробничої роботи з генпідрядниками.
Забезпечення виконання нормативних планів капітального будівництва. Контроль щодо організації, виконання та здачі будівельно-монтажних та спеціалізованих робіт по лінії служби Підрядника.
Організація та здійснення технічного нагляду та контролю за виконанням будівельних, монтажних, спеціалізованих та пусконалагоджувальних робіт на об’єктах будівництва, реконструкції та енергопостачальних мереж. Контроль випробувальних робіт і здача об’єктів в експлуатацію.
Проведення відповідної профільної роботи з органами міського самоврядування, обласної та районних рад та держадміністрацій, експлуатаційно-виробничими, енергопостачальними, комунальними підприємствами та контрольно-інспектуючими органами.

Планування, організація та виконання передпроектної роботи по збору вихідних даних, тех.умов, погоджень, дозволів, розрахунків, топогеодезичної зйомки та ін. для розробки містобудівного обґрунтування щодо розміщення виробничих об’єктів ВТО «ВЕЕМ» в м.Львові- с.Муроване, проведення роботи по погодженню та затвердженню МБО на будівництво і реконструкцію об’єктів .
Супровід , корегування, участь в розробці, погодження та затвердження проекно - кошторисної документації на будівництво адміністративно-виробничих обєктів, технічних будівель, житла
Збір і підготовка даних, супровід , участь в розробці, корегування, погодження та затвердження проектної документації на відведення земельної ділянки для виробничих та житлових потреб ВТО «ВЕЕМ».
Виконання договірної роботи з генпідрядниками.
Планування, організація та здійснення технічного нагляду та контролю за виконанням будівельних, монтажних та пусконалагоджувальних робіт на об’єктах будівництва, реконструкції та енергопостачальних мереж. Контроль випробувальних робіт і здача об’єктів в експлуатацію.
Проведення відповідної профільної роботи з органами міського самоврядування, обласної та районних рад та держадміністрацій, експлуатаційно-виробничими, енергопостачальними, комунальними підприємствами та контрольно-інспектуючими органами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: