Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2022 PRO

Андрій

Менеджер із постачання, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов, Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання

с 08.2018 по 05.2019 (9 месяцев)
ТОВ "Техно-Буд-Центр", Тернопіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Вивчення тааналіз цінової політики ринку сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників. А також показників надійності кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки , кредитування. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення витрат . Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих. Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Аудит закупок , та постачання , як централізованих типів , так і нецентралізованих. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності. Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Керівник відділу логістики та постачання.

с 05.2018 по 07.2018 (2 месяца)
"Разом Трейд", Тернополь (Виробництво та продаж вхідних дверей.)

Пошук оптимально прийнятних постачальників.Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Контроль та оптимізація роботи складу , процесів прийому та видачі матеріалів,навчання персоналу. Аудит ціноутворення одиниці продукції .Договірна робота . Аудит закупок , та логістики. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності , відділів логістики , постачання та рекламацій . Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Менеджер з постачання(+ технічне постачання)

с 09.2017 по 05.2018 (8 месяцев)
Фабрика вікон "Галактика комфорту", Тернополь (Виробництво вікон та діврей)

Аналіз цінової політики ринку , закупка сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників з точки зору логістично-транспортних процесів , доставки , територіального та цінових , та показників надійності та кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки кожного з постачальників. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення собівартості кожної одиниці продукції. Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих для всіх сегментів продукції (дешевий та дорогий сегмент ринку).Ведення облікової діяльності (взаєморозрахунки, договірна робота, звірки , аналіз оборотних показників для обговорення кращих умов закупки).Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі.

Керівник відділу постачання

с 05.2016 по 08.2017 (1 год 3 месяца)
Фабрика меблів "Елегант", Гусятин (Будівельна промисловість, деревообробка)

Аналіз цінової політики ринку , закупка сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників з точки зору логістично-транспортних процесів , доставки , територіального та цінових показників . А також показників надійності кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки , кредитування. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення собівартості кожної одиниці продукції. Контроль та оптимізація роботи складу , процесів прийому та видачі матеріалів,навчання персоналу. Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих для всіх сегментів продукції (дешевий та дорогий сегмент ринку). Аудит ціноутворення одиниці продукції .Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Аудит закупок , та постачання , як централізованих типів , так і нецентралізованих. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності , відділів логістики , постачання та рекламацій . Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Менеджер

с 03.2013 по 03.2016 (3 года)
ПП "Нерей АВТ", Ивано-Франковск (Електромонтаж, проектування , торгівля)

Закупка матеріалів, логістика , аналіз цінової політики ринку. аналіз ринку електроенергетики , електропостачання ,пошук клієнтів , консультація клієнтів , реалізація товарів , звітність , ведення документації , підготовка тендерної документіції . комплектація обєктів згідно кошторисної документації.

Експедитор

с 04.2012 по 11.2012 (7 месяцев)
Домінік (Торгівля)

Контроль комплектування матеріальних цінностей , доставка , видача , отримання коштів від клієнтів .

Продавець

с 01.2011 по 09.2011 (8 месяцев)
ТЦ"Арсен", (торгівля)

Продаж та викладка товару

Головний інженер ПЦО , Старший охоронець ГШР

с 01.2008 по 01.2011 (3 года)
ПП "Захист-С" (Охорона, безпека, оборона)

Контроль роботи операторів ПЦО , профілактика охоронних сигналізацій , монтаж та проектування систем.

Образование

ПВНЗ "Галицька Академія"

Інженер радіоелектроніки та телекомунікацій, Івано-Франківськ
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Спілкування , відповідальне та якістне виконання завданнь Організація виконання завданнь,технічної частини роботи ...

Знание языков

  • Русский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

При хорошій мотивації - прикладу максимум зусиль для процвітання саме вашої компанії.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: