Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/13207915/
Керівник відділу
- Рассматривает должности:
- Керівник відділу, Менеджер з бронювання
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Буковель, Львов
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Версия для быстрого
просмотра
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Марія Думанчук
Особисті дані.
Вік: 31.
Контактний номер телефону: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»).
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация») ( WhatsApp\ Telegram\ Viber).
Mail: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
__________
Освіта:
2011/2015 : Львівський інститут економіки і туризму.
Спеціальність: Менеджмент готельного та ресторанного бізнесу.
Ступінь: Бакалавр.
__________
Досвід роботи.
Вересень2024- Грудень 2024: Керівник служби прийому та розміщення ( Glacier Premium Apartments, Буковель ).
Контроль роботи співробітників рецепції, підбір та навчання персоналу згідно стандартів , контроль за дотриманням ведення касової дисципліни, участь у розробленні спецпропозицій та написання інструкцій щодо бронювання, контроль бронювань та оплат, робота з постачальниками,контроль ведення касових книг, планування бюджету для роботи підрозділу, спілкування з гостями та інвесторами для отримання фідбеку, вирішення конфліктних ситуацій.
Березень 2024 -Серпень 2024: Адміністратор готелю ( Glacier Premium Apartments, Буковель) .
Бронювання апартаментів по телефону , оброблення запитів на бронювання з ОТА каналів, поселення та виселення гостей, контроль готовності номерів до поселення, розрахунок гостей, відкриття/ закриття касової зміни, ведення касових книг, консьєрж сервіс.
Березень 2023: Адміністратор VIP боксів ( Formula 1 Grand Prix, Саудівська Аравія).
Участь у конференціях, планування роботи , навчання персоналу перед проведенням заходу:: сервірування столу, подача блюд, комунікація.Контроль обслуговування боксів на поверсі. Розподіл офіціантів , барменів , помічників офіціантів в боксах. Контроль готовності боксів на поверсі до приходу гостей, вчасної видачі страв згідно попереднього меню ( погодинне обслуговування), контроль обслуговування згідно стандарту fine dining ведення комунікації між кухнею та обслуговуючим персоналом щодо побажань к-сті страв, контроль чистоти, отримання зворотнього звʼязку від VIP гостей, робота з побажаннями та їх виконання,контроль роботи 20 боксів на поверсі.
Жовтень 22- Грудень 22: Адміністратор ресторану ( La California,Riyadh Season 2022, Ріяд, Саудівська Аравія).
Навчання персоналу стандартів обслуговування Fine Dining, складання графіків роботи старших офіціантів, офіціантів, ранерів, розподіл за секціями. Розроблення чек листів відкриття та закриття ресторану, контроль за їх виконанням, проведення зборів з персоналом перед відкриттям: розподіл за секціями, 86 в меню, upsell, обслуговування VIP гостей ресторану, контроль роботи персоналу, вчасного обслуговування гостей за курсами, контроль чистоти в залі, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни, вирішення конфліктних ситуацій.
Березень 2022- Липень 2022: Адміністратор ресторану ( ресторан «Katrin»,Ріяд, Саудівська Аравія.)
Грудень 2021- Березень2022 : Адміністратор ресторану (ресторан Джейсона Атертона «Maraya Social» Аль Ула, Саудівська Аравія).
Навчання персоналу стандартів обслуговування, написання Food Bible ( опис страв, інгрідієнти та як готується, алергени), складання графіків роботи старших офіціантів, офіціантів, ранерів, розподіл за секціями. Розроблення чек листів відкриття та закриття ресторану, контроль за їх виконанням, проведення зборів з персоналом перед відкриттям: розподіл за секціями, 86 в меню, upsell, обслуговування VIP гостей ресторану, контроль роботи персоналу, вчасного обслуговування гостей за курсами, контроль чистоти столів та чистоти в залі, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни, вирішення конфліктних ситуацій.
Жовтень 2021- Грудень 2021: Хостес ( Riyadh Season 2021, Al Muraba)
Ресторани: - Petit Trois- США.
- L’avenue- Париж.
(Робота в системі бронювання столів з сайту, оброблення спеціальних запитів гостей, розподіл гостей за столами до відкриття закладу,контроль овербукінгу, презентація меню, отримання зворотнього звʼязку від гостей).
Лютий 2021- Вересень2021: Адміністратор ресторану ( готель Baza , Буковель.)
Підбір та навчання персоналу, контроль готовності ресторану до відкриття, розподіл офіціантів за секціями, відкриття касової зміни, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни , ведення касових книг, планування графіку роботи персоналу, контроль обслуговування, чистоти в залі, робота з постачальниками.
Листопад 2019- Січень 2019: Старший офіціант (Mastro’s steak house, Ріяд, Саудівська Аравія).
Січень 2018 - Листопад 2018 : Адміністратор лаунж бару (Hazel rooftop lounge, Бахрейн).
Грудень 2015 -Січень 2018: Старший офіціант (Elite Hospitality Group, Бахрейн).
__________
Мови:
Англійська – В2.
Особисті дані.
Вік: 31.
Контактний номер телефону: [
[
Mail: [
__________
Освіта:
2011/2015 : Львівський інститут економіки і туризму.
Спеціальність: Менеджмент готельного та ресторанного бізнесу.
Ступінь: Бакалавр.
__________
Досвід роботи.
Вересень2024- Грудень 2024: Керівник служби прийому та розміщення ( Glacier Premium Apartments, Буковель ).
Контроль роботи співробітників рецепції, підбір та навчання персоналу згідно стандартів , контроль за дотриманням ведення касової дисципліни, участь у розробленні спецпропозицій та написання інструкцій щодо бронювання, контроль бронювань та оплат, робота з постачальниками,контроль ведення касових книг, планування бюджету для роботи підрозділу, спілкування з гостями та інвесторами для отримання фідбеку, вирішення конфліктних ситуацій.
Березень 2024 -Серпень 2024: Адміністратор готелю ( Glacier Premium Apartments, Буковель) .
Бронювання апартаментів по телефону , оброблення запитів на бронювання з ОТА каналів, поселення та виселення гостей, контроль готовності номерів до поселення, розрахунок гостей, відкриття/ закриття касової зміни, ведення касових книг, консьєрж сервіс.
Березень 2023: Адміністратор VIP боксів ( Formula 1 Grand Prix, Саудівська Аравія).
Участь у конференціях, планування роботи , навчання персоналу перед проведенням заходу:: сервірування столу, подача блюд, комунікація.Контроль обслуговування боксів на поверсі. Розподіл офіціантів , барменів , помічників офіціантів в боксах. Контроль готовності боксів на поверсі до приходу гостей, вчасної видачі страв згідно попереднього меню ( погодинне обслуговування), контроль обслуговування згідно стандарту fine dining ведення комунікації між кухнею та обслуговуючим персоналом щодо побажань к-сті страв, контроль чистоти, отримання зворотнього звʼязку від VIP гостей, робота з побажаннями та їх виконання,контроль роботи 20 боксів на поверсі.
Жовтень 22- Грудень 22: Адміністратор ресторану ( La California,Riyadh Season 2022, Ріяд, Саудівська Аравія).
Навчання персоналу стандартів обслуговування Fine Dining, складання графіків роботи старших офіціантів, офіціантів, ранерів, розподіл за секціями. Розроблення чек листів відкриття та закриття ресторану, контроль за їх виконанням, проведення зборів з персоналом перед відкриттям: розподіл за секціями, 86 в меню, upsell, обслуговування VIP гостей ресторану, контроль роботи персоналу, вчасного обслуговування гостей за курсами, контроль чистоти в залі, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни, вирішення конфліктних ситуацій.
Березень 2022- Липень 2022: Адміністратор ресторану ( ресторан «Katrin»,Ріяд, Саудівська Аравія.)
Грудень 2021- Березень2022 : Адміністратор ресторану (ресторан Джейсона Атертона «Maraya Social» Аль Ула, Саудівська Аравія).
Навчання персоналу стандартів обслуговування, написання Food Bible ( опис страв, інгрідієнти та як готується, алергени), складання графіків роботи старших офіціантів, офіціантів, ранерів, розподіл за секціями. Розроблення чек листів відкриття та закриття ресторану, контроль за їх виконанням, проведення зборів з персоналом перед відкриттям: розподіл за секціями, 86 в меню, upsell, обслуговування VIP гостей ресторану, контроль роботи персоналу, вчасного обслуговування гостей за курсами, контроль чистоти столів та чистоти в залі, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни, вирішення конфліктних ситуацій.
Жовтень 2021- Грудень 2021: Хостес ( Riyadh Season 2021, Al Muraba)
Ресторани: - Petit Trois- США.
- L’avenue- Париж.
(Робота в системі бронювання столів з сайту, оброблення спеціальних запитів гостей, розподіл гостей за столами до відкриття закладу,контроль овербукінгу, презентація меню, отримання зворотнього звʼязку від гостей).
Лютий 2021- Вересень2021: Адміністратор ресторану ( готель Baza , Буковель.)
Підбір та навчання персоналу, контроль готовності ресторану до відкриття, розподіл офіціантів за секціями, відкриття касової зміни, закриття рахунків в системі, закриття касової зміни , ведення касових книг, планування графіку роботи персоналу, контроль обслуговування, чистоти в залі, робота з постачальниками.
Листопад 2019- Січень 2019: Старший офіціант (Mastro’s steak house, Ріяд, Саудівська Аравія).
Січень 2018 - Листопад 2018 : Адміністратор лаунж бару (Hazel rooftop lounge, Бахрейн).
Грудень 2015 -Січень 2018: Старший офіціант (Elite Hospitality Group, Бахрейн).
__________
Мови:
Англійська – В2.
Похожие кандидаты
-
Начальник планово-економічного відділу
Львов -
Региональный директор
Львов -
Керівник відділу, головний бухгалтер (єдиний)
30000 грн, Львов -
Начальник сектору
Львов -
Керівник транспортного відділу
Львов -
Керівник підрозділу
20000 грн, Львов