- Файл
Сергій Ветеран
Керівник СРС
- Рассматривает должности:
- Керівник СРС, Керівник ресторану
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13217521/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Особисті дані
Дата народження: 19.08.1991
Вік: 33 роки.
Місце народження: м. Черкаси
Сімейний стан: одружений
Адреса: м. Черкаси, вул. Гоголя 453
Моб. Тел.: [
E-mail: [
Лисиченко Сергій Сергійович
Освіта:
1998-2008 ЗОШ № 5 (м. Черкаси)
2008-2014 Черкаський Національний університет ім. Б. Хмельницкого, інститут економіки і права. Спеціальність «Готельна і ресторанна справа». Диплом спеціаліста.
Додаткова освіта:
1998-2003 Муз. школа № 3, клас баян, диплом.
2011 «Академія практичної адвокації», диплом.
Досвід роботи:
Лютий 2024 – Вересень 2024 Котеджне містечко Phoenix Relax Park(Буковель), Операційний менеджер служби рестораної сервісу. Повний супровід і безперебійна підтримка роботи ресторану, пабу, бару на басейні та фудкорту. Підбір персоналу, робота з постачальниками, контроль якості роботи, інвентаризація та інше.
Лютий 2023 – Січень 2024 мобілізований до лав ЗСУ. Проходження служби в сухопутних військах. Звільнений за сімейними обставинами, з можливістю виїзду за кордон.
2020 – 2023 Готельно-ресторанний комплекс заміського відпочинку преміум сегменту Riverwood, менеджер ресторану з підвищенням до посади банкетного менеджера в перший рік. Працював з відкриття і до моменту мобілізації.
Функціональні обов’язки:
• координація роботи персоналу;
• підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіки роботи в закладі;
• організація та контроль всіх служб ресторану, для безперебійної та якісної роботи;
• злагодження колективу, та різних підрозділів комплексу.
• ведення касової дисципліни;
• формування гостьової бази;
• прийняття та супроводження резервів і банкетів;
• ведення корпоративних клієнтів, від знайомства і підписаня договорів, до розрахунків та звірки;
• організація обслуговування банкетів;
• організація концертів та різноманітних івентів на території комплексу, та по за ним.
• організація та кординація додаткових послуг під замовника;
• робота з програмою iiko;
• проведення тренінгів з персоналом;
• проведення інвентаризацій, та замовлення недостаючого інвентарю та обладнання.
• контроль санітарних норм.
2017 – 2019, Підприємницька діяльність в сфері пригону автомобілів з Європи, пасажирських перевезень по Україні та Європі, та товарним бізнесом з Китаєм..
Травень 2016 – Жовтень 2016, Заміський комплекс відпочинку Два Бобра, адміністратор ресторану, готелю, та супутніх додаткових послуг.
2014 – 2015, Ресторан РибаLove, офіціант.
Вересень 2012 – Березень 2017, 2019 нічний клуб SKYBAR, ресторан LOONA, офіціант.
2012 Готель класу luxury+, 5* - «Харків Палас». Центральний ресторан Pacific Spoon. Офіціант.
2010-2011 Ресторан Хінкалі, в спорт комплексі Селена (Козирна карта), м. Черкаси. Офіціант.
Досягненя:
По моїй ініціативі була введена послуга «тверезий водій», для гостей.
2008-2011 PR - Агентство «ОСА», аніматор, ведучий свят, супервайзер промоутерів. (успішно та швидко пройшов кар’єрний шлях від промоутера – до ведучого та супервайзера).
2009-2010 Радіостанція «101 Далматин», менеджер по продажу рекламного ефірного часу. За період роботи на радіостанції також створив і керував проектами «Хвилинка доброти», та «Новорічний квест», під які знайшов спонсорів.
2006-2009 Промоутер на різних акціях пов’язаних як з роздачою рекламних матеріалів так і з продажем. (В групах промоутерів з продажів, займав лідируючі позиції)
Знання мов:
• Українська – рідна
• Англійська – розмовна
• Російська – в разі необхідності – вільно.
Навички роботи з комп’ютером:
Досвідчений користувач: ПК, MS Office, Internet, R-keeper, Micros, iiko, застосунки для графічного дизайну інтер’єру.
Ліцензії та сертифікати:
Водійське посвідчення (Кат. В), особистий автомобіль.
Про себе:
Відповідальний, креативний, комунікабельний та прискіпливий в роботі. Маю аналітичні здібності, високу навченість і гарно розвинені гастрономічні та візуальні смаки. Працюю в команді, і в разі її відсутності, намагаюсь створити. Витривалий та стресостійкий в роботі. З усіх ситуацій намагаюсь виходити з позитивом. Націлений на результат.
Маю великий досвід в готельно-ресторанній сфері. Більшість закладів були з преміального сегменту. Маю досвід роботи та спілкування з високопоставленими чиновниками, бізнесменами, та іноземними гостями. Готував прийом для нинішнього президента, та для екс. Маю досвід проведення банкетів та концертів для 350+ гостей. Організовував заходи для таких компаній : Porshe, Lexus, Vodafone, UkrAvit, МХП, Syngenta
Захоплення та інтереси:
Сім’я, автомобілі, подорожі, музика, книги, спорт, саморозвиток.