- Файл
Сергій
Керівник напрямку
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13488619/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
КЕРІВНИК НАПРЯМКУ, КЕРІВНИК ПРОЄКТУ
ПОСАДИ
Керівник відділу «Управління розвитком продукції»
«Родинна ковбаска», Львів | 2024 - по теперішній час
Керівник напрямку «Фуд зона + To Go»
«SPAR» Закарпаття, Ужгород | 2019 - 2022
[
Мережа супермаркетів «Вопак», Ужгород | 2013 - 2018
[
Бренд Шеф
Італійська, французька, японська, грузинська, канадська
SKILLS кухні - мережа ресторанів «Reikartz», Харків | 2009 - 2012
Шеф кухар
Розробка продуктової стратегії Європейська, японська кухні, «Синдикат Смаків»
меню ресторану Харків | 2005 - 2009
група to go
смокер ПРОЄКТИ
кулінарія «Emily Resort», Львів | 2022 - 2023
Методологія ефективних Оптимізація бізнес процесів - «Івент виробництво»
бізнес процесів Проєкт під ключ - склад «TERRA Restaurant»
Проєкт під ключ - центральний склад для мережі ресторанів
управління операційними бізнес
процесами більше 10 років «Воєводино груп», Ужгород | 2014
опис, оптимізація, стандартизація та Ресторан під ключ - «Емігрант»
масштабування бізнес процесів
«Перспективні технології», Харків | 2010 - 2012
Планування виробничих Розвиток асортименту, стандартизація бізнес процесів -
потужностей Ресторан «Каша маслом»
Розробка концепції ресторану, меню - ресторан «Фарш»
флор план
Проєкт під ключ - кафе «Моне»
потужності обладнання
штат працівників Розробка продукту «Меню Ресторану» | 2009 - 2012
Розробка меню - Мережа пабів «Бірлага» | Харків 2012 р.
Розробка меню - «Примавера» | Кам’янець-Подільський 2011
МОВИ Розробка меню - «Курума» (ресторан при автосалоні Nissan)
| Харків 2009 р.
Українська - вільно Розробка меню - Ресторан японської кухні «Клуб Місто» |
English - Basic Харків 2011 р.
Розробка меню - Суші бар «Клуб Радмір» | Харків 2011 р.
Розробка меню - Суші бар «Ресторанчик у Артема» |
Київ 2010 р.
Розробка меню - Доставка суші «Sushi Paty» | Київ 2010 р.
Похожие кандидаты
-
Керівник відділу
25000 грн, Львов -
Керівник відділу продажу
Львов -
Керівник відділу
15000 грн, Львов -
Керівник відділу
Львов, Ивано-Франковск, Черновцы -
Керівник департаменту з персоналу, HRD, HRBP, виконавчий директор
Львов, Винница , еще 8 городов -
Керівник управління/відділу по напрямку технічного діагностування
100000 грн, Львов, Киев