Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Андрій

Шеф-кухар

Возраст:
42 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Лапан Андрій Володимирович, 42 роки, проживаю у м.Львів.
Тел..[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
- 2004-2005рр. – Львівський інститут економіки і туризму, отримав повну вищу освіту за спеціальністю „ Технологія харчування ”, здобув кваліфікацію інженера – технолога.
- 1999-2003рр. – Львівський економічний бізнес – коледж, отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки „Харчова технологія та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з технології харчування.

Робота:
- 2024 – по сьогодні – зав.виробництва в готелі «Mirotel» м.Трускавець
- 2023 – 2024 – запуск кулінарії в ТОВ «Акцент»
- 2017 – 2023 – шеф – кухар ресторану «Fenix», при готелі «Ramada Lviv»
- 2025 – 2017рр. – шеф – кухар готельних комплексів «Ксенія», м.Кам'янець Подільський
- 2014 – 2015рр. – шеф – кухар травел-кафе «Вандлер», м.Львів
- 2013 – 2014рр. - технолог готельно-ресторанного комплексу «Київська Русь» - Буковель
- 2012 – 2013 – шеф-кухар кафе Пивний Сад, м.Львів
- 2011 – 2012рр. – шеф – кухар ресторану – кав'ярні " Філіжанка ", м.Львів
- 2010 – 2011рр. – старший кухар ресторану японської кухні " Сушія ", м.Львів
• 2009 – 2010рр. – шеф - кухар ресторану „ Бальова Саля ”, м.Львів
• 2008 – 2009рр. – шеф – кухар ресторану „ Афродіта ”, м.Львів
• 2008р. – кухар п'ятого розряду мережі ресторанів „ Gan – Bei ”, м.Рига, Латвія.
• 2004 – 2008рр. – шеф – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2003 – 2004рр. – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2002 – 2003рр. – кухар ресторану „ Муза ”, м.Львів

Професійні навики:

• розробка нових меню, технологічних та калькуляційних карт.
• організація робочого процесу на кухні, приготування та видачі готових страв та виробів.
• досвід відкриття ресторану “з нуля”.

Особисті дані:

• пунктуальний;
• відповідальний;
• працелюбний;
• організований;
• виконавчий;
• дисциплінований;

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: