- Файл
Андрій
Шеф-кухар
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13664425/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Лапан Андрій Володимирович, 42 роки, проживаю у м.Львів.
Тел..[
Освіта:
- 2004-2005рр. – Львівський інститут економіки і туризму, отримав повну вищу освіту за спеціальністю „ Технологія харчування ”, здобув кваліфікацію інженера – технолога.
- 1999-2003рр. – Львівський економічний бізнес – коледж, отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки „Харчова технологія та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з технології харчування.
Робота:
- 2024 – по сьогодні – зав.виробництва в готелі «Mirotel» м.Трускавець
- 2023 – 2024 – запуск кулінарії в ТОВ «Акцент»
- 2017 – 2023 – шеф – кухар ресторану «Fenix», при готелі «Ramada Lviv»
- 2025 – 2017рр. – шеф – кухар готельних комплексів «Ксенія», м.Кам'янець Подільський
- 2014 – 2015рр. – шеф – кухар травел-кафе «Вандлер», м.Львів
- 2013 – 2014рр. - технолог готельно-ресторанного комплексу «Київська Русь» - Буковель
- 2012 – 2013 – шеф-кухар кафе Пивний Сад, м.Львів
- 2011 – 2012рр. – шеф – кухар ресторану – кав'ярні " Філіжанка ", м.Львів
- 2010 – 2011рр. – старший кухар ресторану японської кухні " Сушія ", м.Львів
• 2009 – 2010рр. – шеф - кухар ресторану „ Бальова Саля ”, м.Львів
• 2008 – 2009рр. – шеф – кухар ресторану „ Афродіта ”, м.Львів
• 2008р. – кухар п'ятого розряду мережі ресторанів „ Gan – Bei ”, м.Рига, Латвія.
• 2004 – 2008рр. – шеф – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2003 – 2004рр. – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2002 – 2003рр. – кухар ресторану „ Муза ”, м.Львів
Професійні навики:
• розробка нових меню, технологічних та калькуляційних карт.
• організація робочого процесу на кухні, приготування та видачі готових страв та виробів.
• досвід відкриття ресторану “з нуля”.
Особисті дані:
• пунктуальний;
• відповідальний;
• працелюбний;
• організований;
• виконавчий;
• дисциплінований;
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф (консалтинг)
Львов, Винница , еще 8 городов -
Су-шеф
Львов -
Шеф-кухар
Львов -
Шеф-кухар
60000 грн, Львов, Киев -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Львов, Киев , еще 2 города -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львов, Житомир , еще 8 городов