Стас
Керівник ресторану, підприємства, готельного комплексу, 40 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13674193/
Опыт работы
Керівник підприємства
с 04.2022 по наст. время
(3 года 9 месяцев)
Віва Уж, Ужгород (Нерухомість)
Директор підприємства
с 10.2020 по 04.2022
(1 год 7 месяцев)
приватна, Ужгород (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Керівник ресторану
с 01.2020 по 11.2023
(3 года 11 месяцев)
Чорна сіль, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник піцерії
с 02.2015 по 07.2020
(5 лет 6 месяцев)
Піцерія Сквер, Виноградів (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Харківський юридичний інститут
Правознавство, Харків
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)
Знания и навыки
- Водійські права кат. C
- Привітність
Дополнительная информация
З 1995 по 2014 року працював в правоохонних органах. З 2014 року створив свою справу ( ресторанний бізнес) якою займався до 2020 року. Не просто займався, навчався сам і вчив персонал. Сам їздив на курси баристів, піційол, барменів. Люблю навчатись, удосконалюватись, те саме вимагаю від персоналу. Два роки займався ріелторською діяльністю у м. Ужгород. Маю вищу - юридичну освіту, діюче свідоцтво адвоката, водійські права категорії В, С.
Вмію планувати бюджет, звітність за витратами і доходами підприємства;
-оптимізація витрат, контроль і планування закупівель продукції, витрат на господарські потреби, закупівля посуду,пошук нових постачальників, укладання договорів.
- пошук персонала, інтерв'ювання, оформлення, звільнення співробітника;
-навчання та мотивація персоналу, контроль підтримки якісного сервісу;
- розробка посадових інструкцій, стандартів обслуговування для персоналу;
-розробка меню: нові позиції в меню, сезонне меню, технологічні карти; макет, формат, контроль цін.
-первинна бухгалтерія, нарахування заробітної плати, кадрова справа;
-квартальні та щомісячні звіти, контроль дотримання підприємством правил роботи згідно правил контролюючих служб.
Розуміюся та маю практичні навички роботи за барною стійкою ( диплом бариста).
З досягень:
- збільшення товарообігу та середнього чеку;
- розширення асортименту меню, що збільшило цільову аудиторію та зацікавленість нашим закладом.
Другие резюме этого кандидата
50 000 грн
Киев, Ужгород, Харьков
Высшее образование · Полная занятость
- Керівник будівельного проєкту, Підприємець, 3 года 4 месяца
- Директор ресторану, Ресторан Сквер, 5 лет 7 месяцев
50 000 грн
Киев, Ужгород
Высшее образование · Полная занятость
Образование: 01.1990 - 01.1995: правознавство (Харківський юридичний інститут, Харків).
60 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Адвокат, Підприємець, 11 лет 4 месяца
Похожие кандидаты
-
Виконавчий директор, Executive Director, керівник підприємства, готеля
Киев, Винница , еще 6 городов -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Киев, Черкассы -
Директор виробничого підприємства
Киев, Винница , еще 8 городов -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
65000 грн, Киев, Одесса -
Керівник підприємства
Киев -
Начальник виробництва
Киев