Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Юрій

Адміністратор ресторану

Рассматривает должности: Адміністратор ресторану, Керівник готельного комплексу
Возраст: 39 лет
Город: Львов
Рассматривает должности:
Адміністратор ресторану, Керівник готельного комплексу
Возраст:
39 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ХОМИН ЮРІЙ
СТЕПАНОВИЧ
М.Львів вул. Струмок 9 кв. 35
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ; yura.khomyn @gmail.com
30 квітня 1986 року
МЕТА:
Заміщення посади менеджера ресторану , адже маючи 16-ти річний досвід в ресторанній сфері, вважаю, що зможу взяти на себе роль керівника у вашій компанії та покращити якість сервісу, збільшити кількість відвідувачів та середній чек на одного гостя .
Під час років роботи в даній сфері відвідував та прослухав курс семінарів :
1) «Управління рестораном» Олександра Мусатова;
2)«Виручка вдвоє. Сучасний ресторанний ринок - де губиться прибуток» і «Взірвемо гостю мізки ( як придумати та провести в ресторані PR-акцію
чи вечірку» Олега Назарова ;
3) «In Rest summer Fest 2017» в м. Одеса
ОСВІТА:
1992 – 2003 роки – загальноосвітня середня школа №1 м. Сколе ( Сколівська академічна гімназія при НУ «Львівська політехніка) – закінчив із золотою медаллю.
2003—2008роки - Львівський державний аграрний університет (Львівський Національний Університет Природокористування - перейменований із 2021р) (випускник магістр економічного факультету спеціальність «облік та аудит» )
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
Лютий 2007р – листопад 2011 ресторан – клуб « Fashion club»(м. Львів пл..
Івана Підкови 1) . За цей період поступово обіймав посади: офіціант, старший офіціант, хостесс, ( виконував обов’язки зазначені в Посадових інструкціях кожної з професій, робота як в денний так і нічний час). Але звісно ж досягнувши хороших результатів в роботі отримав підвищення до посади адміністратора:
• Навчання та мотивування персоналу;
• Контроль приходу та відходу працівників на роботу ну і звісно ж - контроль роботи персоналу на зміні;
• Формування графіків персоналу, табелювання;
• Розробка та ведення чек-листів, мотиваційної системи;
• Контроль складання та ведення бенкетів;
• Ведення внутрішньої звітності , встановленої керівництвом;
• Контроль наявності асортименту продукції ;
• Контроль роботи техніки та обладнання;
• Відвідування тренінгив та семінарів.
2008 р– паралельна зайнятість ( додатковий підзаробіток у вільний від основного місця праці час) на посаді офіціанта в ресторані готелю «Леополіс» та ресторані «Древній Град»(м. Львів).
Зима 2009-2010рр, 2010-2011рр - паралельна зайнятість ( сезонні зимові відрядження в один із закладів нашої мережі ) в готельно-ресторанного комплексу «ВІЛЛА БУКО» ( ТК «Буковель») на посаді адміністратора готелю та ресторану .Окрім обовязків адміністратора ресторану , додались ще обовязки адміністратора готелю:
• Реєстрація нових гостей;
• Бронювання номерів та розрахунок гостей ;
• Контроль роботи покоївок та стандартів прибирання номерного фонду готелю;
• Контроль та своєчасність роботи підрядників ( служба прання, служба вивозу сміття, доставка продуктів харчування );
• Постійна звірка бронювань з іншими сервісами та службами , котрі надавали готелю свої послуги із бронювання;
• Ведення бази даних гостей, контроль їх входу;
• Замовлення ж/д та авіа квитків, трансферу до найблизчих аеропортів чи залізничних вокзалів ;
• Віддзвони керівництву;
• Бронювання лижного спорядження та додаткових послуг і розваг на гірськолижному куроті; - Робота в команді.
Грудень 2011р –квітень 2012р - зайнятість на посаді адміністратора в корчмі «ФІЛЬВАРОК» (ТК БУКОВЕЛЬ) мережа ресторанів «CARTEL».
Квітень 2012р- липень 2016р – адміністратор та артдиректор нічного клубу «ANTURAZH CLUB» м. Львів (проспект В. Чорновола 59).
Додались нові обовязки артдиректора:
• Контроль роботи арткоманди ( Dj, MC, PJ Show, фотограф відеооператор та інші);
• Навчання та контроль роботи хостес ( фейсконтроль та дрескод) та касира ( обілечення відвідувачів клубу);
• Контроль роботи вокалістів залу караоке, дотримання черговості пісень та розрахунок гостей за позачергові пісні;
• Організація та контроль за проведенням дискотек , вечірок, концертів , івентів, бронювання артистів, оплата та розрахунок з виконавцями та підрядниками , контроль за дотриманням і виконанням умов побутового та технічних райдерів артиста та інших попередньо обговорених умов співпраці;
• Контроль роботи смм спеціалістів, графічного дизайнера, рекламних партнерів ( радіостанції, місцеві телеканали, рекламні агенції) ;
• Домовленість про бартерну співпрацю та рекламу закладу із відомими львівянами ( Міс Львів, виконавці, дизайнери, блогери).
Грудень 2016р - 24 лютого 2022р — артдиректор нічного клубу «Галерея лицарів» м.Львів проспект Свободи 16-18.
Травень 2022р - серпень 2023р — адміністратор ресторанів «Євроготель» та «Галерея лицарів». У звязку із початком війни, клубна робота призупинилась і відповідно я повернувся до денної роботи на посаду адміністратора ресторану.
Січень 2024р - червень 2024р – банкетний менеджер у сімейному парку розваг «Dragon Park».
• Організація святкувань дитячих днів народжень, складання меню для гостей (дитячого та дорослого) ;
• Організація розважальних анімаційних програм для діток (тематичні аніматори, фотозони, декорації, зіркові гості) ;
• Супровід банкету бепосередньо під час святкування та контроль якості роботи офіціантів і всі інші обов’язки, які прописані у посадовій інструкції менеджера ресторану.
Червень 2024р – грудень 2024р – менеджер ресторану італійської кухні «Bosco» в 5-ти зірковому комплексі «Apartel Skhidnytsya» Wellness Resort.
• Виконую обов’язки менеджера ресторану, які зафіксовані в посадовій інструкції ресторану відповідної категорії при готельно-відпочинкових комплексах даної мережі.
Січень 2025р – квітень 2025р - менеджер ресторану близькосхідної кухні « PLOV» в гірськолижному туристичному комплексі БУКОВЕЛЬ в мережі ресторанів «CARTEL».

ЗНАННЯ МОВ:
Українська – рідна; англійська – розмовний рівень.
НАВИЧКИ:
Водійське посвідчення категорії «В».
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Відповідальність, ініціативність, комунікабельність, доброзичливість, стресостійкість, характер спокійний та врівноважений але свої погляди відстоюю змістовно та аргументовано.
Із негативних звичок можу виділити паління та непунктуальність , над якими плідно працюю та намагаюсь подолати.
ІНШЕ:
Неодружений. Можливі відрядження, навчання, стажування.
Хобі – подорожувати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: