Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 марта 2024 PRO

Валерій

Виконроб, головний інженер, начальник ВТВ, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник адміністративно-господарського відділу, та по сумісництву інженер з охорони праці, викладач дисципліни «Охорона праці».

с 09.2012 по наст. время (11 лет 8 месяцев)
Рівненський інститут відкритого міжнародного Університету розвитку людини «Україна» (Освіта, наука)

Забезпечення на належному рівні адміністративної та господарської діяльності інституту направленої на поліпшення навчально-матеріальної бази, своєчасне та якісне проведення поточних та капітальних ремонтів. Вирішення завдань всебічного матеріально-технічного та господарського забезпечення навчального процесу, наукової роботи й господарського обслуговування навчально-виробничих приміщень, інженерних комунікацій, аудиторного та лабораторного фонду. Забезпечення контролю та якості по поточному та капітальному будівництву. Розприділення коштів на фінансування господарської діяльності та контролю за їх використанням. Організація контролю і роботи за наявністю нормальних умов праці на робочих місцях співробітників та навчання студентів з виконання вимог охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки.

Директор Рівненської філії ТзОВ «Букмекерська компанія «Офсайд»

с 09.2008 по 09.2012 (4 года)
Рівненська філія ТзОВ «Букмекерська компанія «офсайд». (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи філіалу в регіоні «з нуля», (підбір приміщень і кадрів, ліцензії, патенти, отримання різних дозвільних документів в сфері ігрового бізнесу в органах влади). Забезпечення фінансової та господарської діяльності філіалу та її структурних підрозділів на високому рівні. Забезпечення виконання планових показників. Опримізація фінансових потоків по філіалу, розробка схем мінімізації оподаткування. Адміністрування документообороту і обмін інформаційними базами даних між філіалами компанії. Рішення задач перспективного розвитку бізнесу.

Начальник відділу будівництва і експлуатації торгової мережі банку в Рівненській області.

с 05.2004 по 09.2008 (4 года 4 месяца)
ПАТ Укрсиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Керівництво проектом розвитку в регіоні, забезпечення виконання програми розвитку банку. Безпосереднє керівництво та участь на всіх стадіях організації банківських відділень. Підготовка та супровід розробки документації проектно-технічного характеру на всіх стадіях проектування, проведення експертизи та затвердження проекту. Досвід підбору проектних і підрядних організацій та організація роботи підрядних організацій і технічного нагляду. Одержання дозвільної документації (від дозволів на проектування до введення об’єкта в експлуатацію), взаємодія з державними структурами і чиновниками різних рівнів. Аналіз вартості послуг фірм-підрядників, що виконують БМР та внесення пропозиції керівництву для їх затвердження. Робота з договорами, складання та укладання договорів на проектні та БМР, координація і контроль договірних процесів, контроль за розрахунками з підрядними організаціями. Контроль графіку БМР, технічний нагляд за будівництвом, відповідність об’ємам, вартості і якості виконуваних робіт за проектом і кошторисом, приймання цих робіт, забезпечення здійснення проектною організацією авторського нагляду. Складання кошторисної документації в програмному комплексі АВК-5. Налагоджені контакти в адміністративно-комунікаційних структурах міста.

Виконроб

с 09.2002 по 05.2004 (1 год 8 месяцев)
Виробничо-комерційне приватне підприємство фірма «Форос». (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт відповідно до проектної документації, будівельних норм і правил, технічних умов й інших нормативних документів. Забезпечення дотримання технологічної послідовності БМР на ділянці.

Майстер.

с 12.1996 по наст. время (27 лет 5 месяцев)
АТЗТ фірма «Рівнебуд» (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт на дільниці

Інженер 1-ї категорії по експлуатації приміщень.

с 08.1996 по 09.2002 (6 лет 1 месяц)
Рівненський державний гуманітарний Університет. (Освіта, наука)

Планування та організація роботи з ремонту гуртожитків та навчальних корпусів. Розробка графіку профілактичного обслуговування та ремонтів, контроль їх виконання.

Образование

Український ордена Дружби народів інститут інженерів водного господарства

ФЕМС, Рівне
Высшее, с 1984 по 1989 (4 года 9 месяцев)

квалификация: інженер-гідротехнік.

Дополнительное образование и сертификаты

Київ, НПФ "АВК Созидатель) - курси користувачів АВК

2004р.

Київ, НВП "Протек" - « Впровадження комп’ютерної технології навчання в навчальних закладах

2012р.

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet AutoCAD Користувач ПК АВК ArchiCAD Водіння автомобіля, кат "В" Складання кошторисів в АВК Уміння стратегічно мислити і планувати результат Навички розробки та управління системою охорони праці (СУОП)

Знание языков

  • Немецкий — средний
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Ковальчук Петро Миколайович

    Ковальчук Петро Миколайович

    Перший заступник ректора, Рівненський інститут відкритого міжнародного Університету розвитку людини «Україна»

    Контактные данные скрыты
  • Вадяєв Дмитро Валерійович

    Вадяєв Дмитро Валерійович

    Директор, ТзОВ «Букмекерська компанія «Офсайд»

    Контактные данные скрыты
  • Сачук Петро Миколайович

    Сачук Петро Миколайович

    Заступник директора Київського регіонального департамента., ПАТ Укрсиббанк

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті якості.
Здатний до суміщення кількох функцій в одній посаді, емоційна стійкість. У процесі попередньої трудової діяльності придбав значний досвід ведення переговорів, спілкування з державними контролюючими та дозвільними інстанціями, вирішенні технічних завдань при реалізації проектів, розробка процедур взаємодії між підрозділами компанії. Знання фінансової документації. Вміння швидко орієнтуватися в обстановці і адекватно приймати рішення, уміння налагоджувати контакти з новими людьми, відповідальність, старанність, комунікабельність, цілеспрямованість, великий досвід роботи в колективі.

Інше:
Знання мов: українська (рідна), російська (вільно). Наявність водійського посвідчення кат. «В». За час роботи в УкрСиббанку побудував і ввів в експлуатацію мережу відділень банку в Рівненській області. Працював за контрактом керівником проекту, (представництва в Росії і СНД американської компанії «Qubica AMF»), з будівництва боулінг-центру «Турбіна» в м. Рівне.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: