- Файл
Станіслав
Бармен-адміністратор
- Рассматривает должности:
- Бармен-адміністратор, Менеджер з продажу
- Возраст:
- 22 года
- Город проживания:
- Жолква
- Готов работать:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13764079/?puid=690992
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Особисті дані
Ім'я Станіслав Малильо
Адреса Воїнів УПА, 80300 Жовква
Номер телефону [
Email [
Профіль
Доброго дня!
Мене звати Станіслав,мені 21 рік
Хотів би розповісти вам про себе,про свою кар'єру.
Почнем з того,що мене з дитинства дуже приваблювало те як готуються коктелі,і як все гарно стоїть на столі.
Почав я з офіціанта навчився,дуже багато чого і втілив свою мрію в реальність,тобто став Барменом.
Я дуже привітна людина,спокійна чесна,завжди допомагаю у скрутну хвилину,ніколи не відвертаюсь від
колективу.Якщо бувають сварки між колективом,це всі прекрасно розуміють що це робота.Працював старався над
собою і ось вийшло те що став Баременом,і цим я пишаюсь!
Досвід роботи
вер. 2025 - лип. 2025
трав. 2023 - груд. 2023 Офіціант
Парк Готель Акварель, Жовква
З цього місця починалась моя кар'єра у сфері обслуговування.
Якраз тут здобув наступні навички щодо роботи.
-вміння працювати в колективі
-завжди прислухатись до старших
-вирішувати суперечки з гостями
-бути щирим і відкритим з людьми щоб якось підтримати розмову
-робити запашну каву
-і трішки навчився працювати з системою(кіпером)
Працював тут на бенкетах,весіллях.
Чому пішов?
це була сезонна робота і треба було рухатись далі так як,тоді ще була мрія стати
барменом.
Пан Андрій-адміністратор ресторану
+092527002
груд. 2023 - квіт. 2023 Офіціант
Ресторан Розмарин., Жовква
Що можу сказати за цю роботу,і чому так мало тут провів часу.
Все пояснює ставлення власників і Адміністраторів ресторану до персоналу.
Так звісно тут було також класно працювати у команді,але сталось не порозуміння між
мною і Адміністратором.
Поясню ситуацію ще в просто народі (бістро)де бургери,суші,піца.
У мене мав бути захист диплому,я попросив адміністратора дати декілька вихідних,бо
мав справи в університеті,на що мені поставили всі робочі дні.Під предлогом що в тебе
на першому місці робота,а тоді навчання.Хоча до цього я говорив про це на співбесіді.
Також навчився працювати з системою постер.
черв. 2024 - груд. 2024 Бармен
ТОВ КОПА-2, Жовква
Потрапив на посаду бармена,здійснив маленьку мрію щодо цього.
Які основні функції виконував це були
-інветаризація
-складання закупок товару
-догляд за робочим місцем
-робота з кіпером,терміналом
-закриття касової зміни
-робота з-звітами
-догляд за залом
На цій роботі набрався ще більше стажу спілкування з людьми.
Також навчився робити смачні коктелі.
Працював не покладаючи рук
По проханням адміністратора виконував таку роботу.
доставка товару,закупка інвентарки(ложки,посуд і т.д)
Також розносив їжу по номерам.
Приймав і складав меню на бенкети чи на міні обіди,обслуговував конференції.
Якщо будуть ще питання надаю номер Адміністатора.
Шевель Андрій Петрович
[
Освіта і кваліфікації
вер. 2020 - черв. 2024 Бакалавр
Нлуп, Львів
Навчався у Національному університеті «Львівська політехніка»
А саме на кафедрі ТГВ
Також продовжую навчання на магістратурі
Інтереси
Спорт,Подорожі,Креслення,Розробка нових коктелів
Навички
Poster,Libro ts
Похожие кандидаты
-
Бармен
Львов -
Адміністратор
Львов, Удаленно -
Бариста
Львов, Удаленно -
Адміністратор
20000 грн, Львов, Новояворовск -
Адміністратор
Львов -
Бариста
Львов