Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Юлія

Керівник виробництва харчова промисловість

Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ю Л ІЯ К И Р И Л Е Н КО

ОСОБИСТІ ДАНІ ДОСВІД РОБОТИ
Ім'я Завідувач лабораторії бродильних та ферментаційних лют
виробництв
2012 - лип 2018
Юлія Кириленко НУБіП України
Адреса НУБіП, Київ
Киів Розробка проекту та встановлення обладнання, міні пивоварні лабораторного типу,
Номер телефону для навчально‑науково‑дослідної роботи студентів та аспірантів НУБіП України.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Впровадження інноваційних рецептур продуктів бродіння та безалкогольних
Email
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») продуктів.

Головний технолог/ директор з якості лип 2018 - сер 2023
ІНТЕРЕСИ ТОВ "ДОГОДА", Старі Безрадичі
Відновлення пивоварні після простою в 10 років.
Кулінарія, кондитерське мистецтво.
Розробка нормативної документації.
Організація та здійснення оперативного керівництва виробничо‑господарською
діяльністю пивоварні, як внутрішнього структурного підрозділу ТОВ «Догода».
Розробка нових, конкурентних сортів пива.
Організація ритмічного та безперебійного здійснення технологічного процесу
приготування пивного сусла на усіх його стадіях
Організація своєчасного та повного забезпечення пивоварні необхідними
матеріалами, сировиною, напівфабрикатами, устаткуванням, деталями,
інструментом, миючими та дезінфікуючими засобами, технологічною і технічною
документацією тощо.
Контроль за веденням встановленої документації на обладнання пивоварні.
Організація систему оперативного обліку виробничої діяльності пивоварні,
правильне і своєчасне оформлення актів зняття залишків, лімітно‑забірних карт,
первинних документів з обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати, простоїв
тощо.

Проектний головний технолог (пиво та безалкогольні напої)
лип 2022 - теп. час
Крафт Фабрика, Тімішоара Румунія
Впровадження бізнес ідеї, від проекту до готового продукту, контроль за якістю
виробництва. Впровадження інноваційних технологій.

вер 2024 - лип 2024

О С В І ТА І К В А Л І Ф І К А Ц І Ї
Магістр вер 2004 - лип 2009
НУХТ -Національний університет харчових технологій, Киів
Магістр з напрямку технологія безалкогольних , бродильних виробництв та
виноробства.
Курси підвищення кваліфікації ‑ Мікробіологія бродильних виробництв. Фізико‑
хімічний аналіз безалкогольних та бродильних виробництв.

НАВИЧКИ
Відмінне знання
нормативної бази
Комплексне рішення
проблем
Критичне мислення, вміння
приймати рішення
Взаємодія з людьми
Ведення перемовин

КУРСИ
Brewery courses-master brewer/ Курси пивоварної справи-
вермайстер
2018 - теп. час
пивовар
Київ
Співзасновник та незмінний викладач курсів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: