Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 декабря 2018 PRO

Ярослав

Юрист на судебный процесс, юрисконсульт предприятия (банковское право), 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління

с 11.2015 по 01.2018 (2 года 2 месяца)
ПАТ "АПЕКС-БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

З 01.08.2016 по 31.01.2018 Начальник відділу претензійно-позовної роботи Юридичного управління ПАТ «АПЕКС-БАНК».
З 09.11.2015 по 01.08.2016 Головний юрисконсульт Юридичного управління, ПАТ «АПЕКС-БАНК».
Основні обов’язки які виконував на посаді Начальника відділу претензійно-позовної роботи :
Організовував та вів претензійно-позовну роботу; представляв у встановленому законодавством порядку інтереси Банку в судах, інших органах під час розгляду правових питань і спорів, давав правову оцінку претензіям, що пред’явлені Банку чи Банком у зв’язку з порушенням його майнових прав та законних інтересів. Здійснював підготовку, одержання та складання документів, необхідних для пред'явлення і розгляду претензій та позовів. Здійснював пред'явлення і розгляд претензій та підготовку позовів. Здійснював підготовку відповідей (відзивів, заперечень), заяв і скарг про перегляд судових рішень в апеляційному та касаційному порядку, а також у зв'язку з винятковими та нововиявленими обставинами. Здійснював захист інтересів Банку при розгляді майнових, переддоговірних та інших спорів у судах. Здійснював організаційно-технічні заходи (реєстрація, облік, зберігання та відправлення претензійно-позовних матеріалів). Забезпечував контроль за претензійно-позовним провадженням. Здійснював розгляд, аналіз, узагальнення результатів претензійно-позовної роботи. Здійснював підготовку висновків, пропозицій щодо поліпшення претензійно-позовної роботи. Сприяв своєчасному вжиттю заходів за окремими ухвалами суду, рішеннями, постановами, ухвалами господарського суду, відповідними документами інших правоохоронних і контролюючих органів. Надавав правову допомогу відокремленим підрозділам Банку з питань претензійно-позовної роботи.

Провідний юрисконсульт

с 06.2013 по 11.2015 (2 года 5 месяцев)
Музей історії міста Києва, Киев (музейна діяльність, організація культурно-масових заходів)

Єдиний юрист організації.
Юридичний супровід господарської діяльності установи. Представництво інтересів установи в державних органах, судових інстанціях, тощо. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів (державні закупівлі, організація культурно-мистецьких заходів, купівля-продаж, надання послуг, тощо).

Провідний юрисконсульт

с 05.2011 по 06.2013 (2 года 1 месяц)
КП Київська міська галерея мистецтв «Лавра»., Киев (Виставкова діяльність, організація культурно-мистецьких заходів)

Єдиний юрист підприємства - юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Представництво інтересів підприємства в державних органах. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів (державні закупівлі, оренда комунального майна, організація культурно-мистецьких заходів, тощо). Представництво інтересів працівників підприємства в судових інстанціях, в органах державної влади.

Юрист

с 05.2011 по 06.2013 (2 года 1 месяц)
Всеукраїнське видавництво «Перший медіа холдинг», Киев (Видавнича діяльність, організація культурно-масових заходів)

Єдиний юрист холдингу - юридичний супровід господарської діяльності холдингу. Складання та аналіз договорів (рекламно-інформаційні послуги, організація культурно-мистецьких заходів). Захист інтересів холдингу в судових інстанціях та органах державної влади. Реєстрація змін в установчих документах. Реєстрація торгових знаків холдингу.

Юрист

с 04.2010 по 03.2011 (11 месяцев)
КП "Автотранспортник", Киев (Автотранспортне підприємство)

01.04.2010 - 6.08.2010 працював за сумісництвом в КП «Автотранспортник»
основні обов'язки - юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Представництво інтересів підприємства в судових інстанціях та органах державної влади. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів пов’язаних з господарською діяльністю підприємства.

Юрисконсульт

с 06.2007 по 11.2010 (3 года 5 месяцев)
ГО КМЦ «Правозахисник», Киев (громадська організація, юридична консультація)

Надання юридичної допомоги фізичним особам та об’єднанням громадян. Консультації з цивільного, адміністративного, житлового, спадкового, сімейного, трудового, земельного, та інших галузей права. Складання позовних заяв та інших процесуальних документів у сфері цивільно-правових відносин, представництво громадян в судах та в державних органах. Переважно спори по відшкодуванню майнової шкоди, отримання спадщини, розлучення, розподіл спільного майна, спори з державними органами щодо вчинення певних дій в інтересах клієнта, визнання недієздатності фізичної особи та встановлення опіки.
В цей же період працював помічником депутата Деснянської районної у м. Києві ради. Основні обов’язки: надання консультацій з правових питань, складання документів пов’язаних з виконанням депутатом своїх повноважень (депутатські запити та запитання, офіційні листи).

Образование

Київський університет права

Правознавство, цивільне та трудове право, Киев
Высшее, с 1997 по 2003 (6 лет)

Навчався в Київському університеті права з 1997 р. по 2003 р..
Кваліфікаційний рівень магістр,
спеціальність - правознавство,
спеціалізація - цивільне та трудове право.

Дополнительное образование и сертификаты

курси комп’ютерної грамоти та системного адміністрування.

1997, 6 місяців

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Email Знання офісних програм Правові системи

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Доброго дня! Мені тридцять сім років, не одружений, дітей не маю. Я відповідальний та надійний працівник, здатний швидко навчатися, організований, здатний до роботи в команді та самостійно. На попередньому місці роботи я займав посаду начальника відділу юридичного управління де одноособово вів всі судові справи акціонерного товариства, в тому числі щодо стягнення заборгованості, звернення стягнення на предмет застави/іпотеки, визнання правочинів недійсними, скасування податкових повідомлень-рішень, спори у процедурі банкрутства, тощо. Крім того складав юридичні висновки з правових питань пов’язаних з господарською діяльністю акціонерного товариства, складав договори та додаткові угоди до них, внутрішні положення та інструкції щодо діяльності акціонерного товариства.
У зв’язку з повним закриттям попереднього місця роботи шукаю нову роботу на повний робочий день пов’язану з юридичною практикою відповідно до мого професійного досвіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: