- Файл
Лилия
Керівник виробництва
- Возраст:
- 52 года
- Город проживания:
- Днепр
- Готов работать:
- Днепр, Ивано-Франковск, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/14174350/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Шейко Лілія Олексіїївна 1973р.н. с. Солоне, обл. Дніпропетровська. [
ОСВІТА
З 2000-2004 Харківський Державний університет організації харчування та торгівлі. Отримала спеціальність: інженер технолог харчової промисловості. В 2003-2004 в цьому ж вузі отримала другу вищу освіту за спеціальністю: економіст підприємства.
СТАЖ ТОБОТИ
З 1998 2003 працювала в ПТУ-84, майстром виробничого навчання. Вела групу кухарів та працювала викладачем по спец.дисциплінам: обладнання, кулінарія, товарознавство громадського харчування.
З 2003-2004 працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення спеціалістом з нарахування пільг та субсидій.
З травня 2006 по вересень 2009, працювала в компанії ТОВ РУШ(мережа супермаркетів) на посаді логіста ПО РТЦ№3. Забезпечувала виконання планів продаж, приймала заходи для підтримки необхідного асортименту товару. Аналізувала результати продаж та якість обслуговування клієнтів. Також, займалась впровадженням стандартів підприємства. Організацією, збереженням та реалізацією, а також транспортуванням товару, з ціллю мінімізації витрат та ризиків підприємства. Брала участь у формуванні цінової та асортиментної політики компанії. Займалась перевіркою супровідних документів на достовірність і відповідність переміщених товарів. Забезпечувала своєчасне надання первинних документів в бухгалтерію підприємства з товарними операціями і авансовими звітами. Контролювала своєчасні розрахунки з поставщиками та покупцями. Несла особисту відповідальність за ведення та збереження електронної бази компанії.
В період з 2010 займалась транспортною логістикою. Пошуком вантажу для транспорту компанії, а також наданням диспетчерських послуг для вантажопостачальників, укладанням партнерських договорів з замовником, формуванням заявок. Контроль фінансових потоків компанії, винятково без заборгованості.
В період з 2015 займала посаду управляючої комплексом громадського харчування. Вела управлінський облік в програмі ФІШКА з використанням бух.рахунків; 201,203, 26, 28, 44, 79, 91, 92. контролювала роботу персоналу харчоблоку, а також якість обслуговування, якість замовлених страв та технологію їх приготування. Технічний стан обладнання, дотримання техніки безпеки та санітарних норм на підприємстві. Займалась розгалуженням клієнтської бази замовників. Обробкою замовлень, організацією проведення банкетів.
З серпня 2017 працювала бухгалтером-технологом на пивному виробництві, в сфері ресторанного бізнесу. Вела облік в 1С-8.3та R-Kiper. Проводила інвентаризацію. Здійснювала розробку та впровадження нових страв. Займалась створенням калькуляційних карт з безпосереднім їх пропрацюванням. Здійснювала контроль меню згідно цін та рецептур. В тому числі відстежувала норми списання, укомплектацію та розукомплектацію. Для зручності клієнтів проводився контроль бракеражу відпущених страв. А також брала участь в формуванні цінової політики закладу, проведені різноманітних рекламних акцій, взаємодіяла з поставщиками та контролюючими органами.
З вересня 2018 працювала технологом. Компанія брала участь проведенні тендерних торгів по наданню послуг громадського харчування в учбових закладах та дитячих садках. Збирала пакет документів для участі в торгах. А також здійснювала: перерахунок співвідношення калорій, білків, жирів та вуглеводів для заявленого меню, складала меню згідно норм харчування та збір технічної документації, в тому числі відпрацювання технологічних та калькуляційних карт, контроль якості, санітарних норм та технологію приготування меню в цілому. Несла відповідальність за ревізії на об'єктах працюючих за тендерним меню. Контролювала ведення журналів; бракеражу, звітних дисциплін, норм Сан. ПШН.
З лютого 2019 займала посаду товарознавця-адміністратора 12 харчових магазинів формату "гастроном у дома". Здійснювала запуск дистриб'юції з нуля. Брала участь у розробці виробничого плану та формуванні заявок на товари. Вивчала кон'юнктуру ринку ринку, сприяла в написані документів поставщикам і замовникам, координувала облік і проведення інвентаризації продуктів, проводила своєчасну звірку інформації по базам головного офісу і структурних підрозділів, заключала партнерські договора, складала регулярні звіти,звіт РРО, звіт по касовим ордерам, товарний звіт. Вела розрахунок резервних запасів. Здійснювала мониторинг цін ассортименту. Працювала з програмою розрахунку акцій та скидок.
З грудня 2019 працювала у вищому навчальному закладі начальником харчоблоку. В зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, здійснювала безконтактне харчування згідно стандартів НАССР. В якості якого входить: складання меню, організація приготування страв, узгодження та дотримання 4-х змінного відпуску страв. А також проведення противоепідеміологічних заходів.
В грудні 2023 за контрактом приймала участь у відкритті ресторану. Займалась створенням та запуском управлінського обліку за допомогою програми BAS, від напівфабрикатів до інвентаризації, первинний облік, співпраця з поставщиками.
ПРО СЕБЕ
Людина я активна та дієва. Готова до навчання. Не виключаю оплатний переїзд з проживанням в підвідомчому житлі, або відрядження транспортом компанії в посадових обов'язках. Маю великий досвід роботи з електронними програмами; ФІШКА, 1С-8.3та R-Kiper, Торгівля ОП, BAS. На робочому місці віддаю перевагу пунктуальності та високу організацію. З особистих якостей хотілося б відзначити далекоглядність, відповідальність та цілеспрямованість. З підлеглими вимоглива, не конфліктна. Умови праці; постійна зайнятість, нормований робочий день, за потреби - віддалений режим. Зразкова мобільність і автономність. В зв'язку з віддаленістю проживання, бажаний початок роботи о 8-00, з/п від 30т.грн.
В ПОШУКУ ВАКАНСІЇ
- директор/менеджер
-управляюча/адміністратор
-бухгалтер/економіст
- завідувач виробництвом
- менеджера по закупам/з продажу
- товарознавець/ревізор
- технолог харчового виробництва
- транспортного логіста
Похожие кандидаты
-
Начальник виробництва
Львов -
Керівник проєкту
Киев, Львов -
Директор виробництва
Днепр, Киев , еще 2 города -
Керівник виробництва
Львов -
Заступник керівника виробництва
Днепр -
Головний інженер, начальник виробництва, майстер
Львов