Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Петро

Бренд-шеф

Рассматривает должности:
Бренд-шеф, Завідувач кондитерського виробництва, Керівник кондитерсько цеху, Технолог кондитерського виробництва, Керівник виробництва, Food Technology Project Manager, Технолог харчової промисловості, Технолог харчового виробництва, Технолог
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 4 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Панюта Петро Олександрович
Food Technology Project Manager |
Технолог-презентатор | Product & Brand
Development Strategist
Завідувач кондитерського виробництва
Технолог
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
TikTok -
Instagram -

37 років
м.Київ Луцький кооперативний
технікум 2005-2008 рік,
«Інженер - технолог харчової промисловості»

01.09.2020 – По теперішній час
Технолог-презентатор Product & Market| Development Manager| Sales & Brand
Strategist
«БЕЙКЕРІ.ЮА» м.Київ https://bakeryteam.com.ua/
Компанія імпортеркондитерської сировинив з Європи
Основні обов’язки та досягнення:

Виведення нових торгових марок на ринок України (позиціонування, стратегії
продажу, запуск через офлайн- та онлайн-канали).
Проведення онлайн- та офлайн-презентацій нових продуктів (вебінари, майстер-
класи, виставки).
Побудова стратегії розвитку нових продуктів для різних сегментів ринку
(кондитерські, пекарні, HoReCa).
Співпраця з шеф-кондитерами, технологами, розробка рецептур і запуск нових
виробів по всій території України.
Активна участь у створенні контенту для соцмереж, просування брендів,
організація онлайн-презентацій.
Налагодження співпраці з блогерами та лідерами думок для просування
продукції в Instagram, Facebook, YouTube.
Проведення навчання для технологів, шеф-кондитерів (тренінги, майстер-класи,
практичні демонстрації).
Розробка технологічної документації, рецептур, техкарт для нових продуктів.
Контроль якості імпортованої сировини: аналіз специфікацій, відповідність
міжнародним та українським стандартам.
Розрахунок та оптимізація собівартості, адаптація продуктів до потреб ринку.
Участь у модернізації виробничих процесів на підприємствах партнерів.
02.2012 – 04.2020
Завідувач виробництва | Шеф-кондитер
Мережа ресторанів “Шоколад”, м. Москва
http://chocolatemoscow.ru | tortbar.ru

Запуск та керівництво кондитерським цехом повного циклу (20 працівників у
підпорядкуванні).
Організація виробництва широкого асортименту: тістечка, торти, цукерки,
випічка, десерти.
Розробка та впровадження нових рецептів, створення технологічної
документації.
Запуск онлайн-кондитерської Tortbar.ru – виробництво тортів на замовлення.
Контроль якості вхідної сировини та готової продукції, впровадження заходів
щодо покращення якості.
Формування та навчання команди: адаптація, ротація, розвиток персоналу.

01.2011 – 01.2012
Шеф-кондитер | Керівник кондитерського цеху
Кондитерський дім “Шокотун”, м. Москва
http://chocotune.ru

Повне керування кондитерським виробництвом (торти, тістечка, десерти,
вироби на замовлення).
Розробка авторських десертів, ведення рецептурної бази та технологічної
документації.
Робота з професійною кондитерською сировиною: шоколад, мастика,
карамель, глясаж, велюр, марципан.
Забезпечення високої якості продукції та дотримання виробничих
стандартів.

04.2009 – 01.2011
Шеф-кухар
Ресторанно-готельний комплекс “Зелений гай”, м. Луцьк, Україна
http://zelenyj-gaj.lutsk.ua

Розробка та впровадження нового меню, технологічних карт, калькуляцій в
1С.
Створення окремого напряму: кейтеринг і торти на замовлення.
Оптимізація та контроль фудкосту, впровадження системи онлайн-
моніторингу залишків.
Підбір, навчання персоналу ( до 30 працівників у підпорядкуванні),
впровадження роботи на новому обладнанні.
Зростання виторгу ресторану на 15–20% завдяки оновленому асортименту.
Супровід перевірок та дотримання санітарних вимог, аналітика складських
залишків і продажів.
Диплом Міжнародної кулінарної школи Олександра Кисліцина
«VIP Masters», курс
«Шоколатьє».2014рік.
Досвідчений користувач ПК, знання програм MS Office, Word, Excel, Outlook, 1С,
Canva, Premiere Pro.
Наявність посвідчення водія категорія "В"
Особисті якості:
організований, наполегливий, цілеспрямований, відповідальний.
Графік роботи: повний робочий день.
Шукаю роботу в місті: Києві.
Іноземні мови: українська-рідна, російська-вільно, англійська зі словником.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: