- PRO
Микола
Операційний директор мережі ресторанів, 80 000 грн
- Рассматривает должности:
- Операційний директор мережі ресторанів, Керуючий рестораном
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/14270818/
Опыт работы
Операційний директор форматів БПШ, Dogs&Burgers
с 07.2019 по наст. время
(6 лет 1 месяц)
Gastro Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Аналіз та вибір локацій для відкриття закладів, супровід усіх епатів будівництва, проведення pre-opening ресторану.
- Розробка фінансової моделі для мастштабування бренду в рісних форматах ( Instore, instore+delivery, МАФ.)
- Операційний супровід 20+ закладів (робота з партнерами франчайзі, постачальниками, підрядниками, ведення трьох брендів одночасно.)
- Навчання управлінського складу ресторанів і партнерів франчайзі стандартам та бізнес процесам компанії.
- Проведення аудитів в закладах мережі.
- Формування та оптимізація бюджету та P&L (планування, постановка цілей, аналіз витрат, впровадження заходів для підвищення прибутковості.)
- Участь у розробці маркетингових кампаній, аналіз трендів та пошук ідей для розвитку брендів.
- Розширення меню, тестування нових категорій (власна ініціатива для зростання продажів.)
- Створення системи контролю якості та стандартів сервісу.
- Реагування на проблеми і скарги клієнтів у роботі закладів, складання плану дій, щодо усунення скарг у майбутньому.
- Керування процесами онлайн продажів (робота з агрегаторами доставки та власною доставкою компанії.)
Другий помічник директора ресторану
с 05.2018 по 06.2019
(1 год 1 месяц)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління персоналом ресторану. Виконання цілей з продажу та управління витратами. Забезпечення якості обслуговування і безпеки продуктів. Виконання стандартів сервісу. Збільшення середнього чека і наповнюваності замовлення.
- Оволодів знаннями по роботі з інструментом P & L для планування доходу та витрат з деталізацією за напрямами (контроль витрат на обладнання, продукти, хімію в рамках бюджету) а також пошук можливостей для збільшення прибутку.
- Формування замовлень на продукцію з урахуванням плану продажів, списання і т.д. - проведення інвентаризації
- Розробка методів збільшення продажів, шляхом зростання кількості чеків та збільшення середнього чека.
- Здобув навички прийняття рішень в нестандартних ситуаціях (скарга, стоп-продукт, відключення електроенергії, травма на виробництві і т.д.).
- Здобув знання принципів роботи відповідно до санітарних норм міжнародної компанії, робота з системою НАССР.
- Складання розкладу персоналу ресторану (70 чол.).
- Розробка планів дій по SMART для поліпшення результатів та досягнення поставлених цілей компанії.
- Підтримка високого рівня якості обслуговування гостей.
- Участь в розробці локальних мотиваційних програм для персоналу
- Відбір та проведення співбесід персоналу, проведення оцінювання працівників, оглядів випробувального терміну.
- Робота над поліпшенням сервісу, пошуку методів для створення атмосфери прихильності гостей шляхом індивідуального підходу.
Начальник дільниці
с 01.2017 по 05.2018
(1 год 4 месяца)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Інструктор з навчання
с 10.2014 по 04.2017
(2 года 6 месяцев)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Київський національний університет будівництва і архітектури
Автоматизації і інформаційних технологій, Київ
Высшее, с 2010 по 2015 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Basic Shift Management Course
2014 рік
Advanced Shift Management Course
2017рік
Applied Equipment Course
2017
Знания и навыки
- Управлінські навички
- Управління командою
- Стратегічне планування
- Уміння аналізувати
- Систематизація бізнесу
- Ведення переговорів
- Фінансове планування
- Запуск нових закладів з нуля
- Корегування фінансової моделі формату
- Розробка та впровадження системи КРІ
- Користувач 1С
- Управління персоналом
- Здатність до навчання
- MS Excel
- MS Office
- MS Word
Похожие кандидаты
-
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Киев -
Виконавчий директор
Киев -
Операційний директор
Киев -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Операційний директор
Киев, Днепр , еще 4 города -
Операційний директор
65000 грн, Киев