Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2013

Павел

Головний агроном, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Христиновка
Готов работать:
Киев, Умань, Христиновка, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

науковий співробітник відділу агротехнологій с/г культур

с 02.2000 по наст. время (24 года 4 месяца)
Верхняцька дослідно-селекційна станція ІЦБ УААН, смт.Верхнячка,Христинівський р-н, Черкаської обл. (селекція та насінництво зернових культур, селекція та насінництво цукрових буряків, захист рослин від шкідників та хвороб, агротехнології вирощування с/г культур.)

Планувати та здійснювати організаційну роботу, щодо проведення наукових досліджень та проведення польових робіт, в якості керівника( в безпосередньому впорядкуванні є молодші наукові співробітники , техніки , лаборанти, робітники, та механізатори). Складання технологічних карт.Визначати обсяги та очікуваний економічний ефект проведених робіт. Організовувати раціоналізаторську і винахідницьку роботу,впроваджувати наукову організацію праці і інші досягнення науки і передової практики. Маю дві опубліковані наукові праці «Вплив глибини основного обробітку чорнозему опідзоленого на продуктивність цукрових буряків в умовах Лісостепу України», та «Резерви підвищення продуктивності цукрових буряків і стабілізації родючості грунту».

Образование

Уманська сільськогосподарська академія

Агрономія, вчений агроном, Умань
Высшее, с 1999 по 2002 (2 года 10 месяцев)

в1995 р. поступив в Тальянківський державний аграрний технікум ,який і закінчив в 1999 р. за спеціальністю агрономія.
в 1999р. поступив в Уманську сільськогосподарську академію, яку закінчив в 2002р. за спеціальністю агрономія
в 2004р.поступив в аспірантуру інституту цукрових буряків УААН за спеціальністю – загальне землеробство, яку закінчив 2008р

Знания и навыки

MS Office Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Уміння аналізувати Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культ

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Порядність, відповідальність, цілеспрямованість,маю організаторські здібності, вміння досягати результату та поставлених задач. Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культур).Бажаю бути гідним працівником компанії в якій працюєш. Кар’єрного росту та достатніх прибутків.Впевнений користувач (Microsoft Office,), статистична обробка та аналіз отриманих результатів. Впевнений користувач (Сканер, Принтер, Факс).Права водія категорії «В, С» (досвід за кермом _17__ років).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: