Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Таїсія

Копірайтер, редактор, коректор, літредактор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Копірайтер

с 08.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
FoxmindEd, Київ (IT)

Написання матеріалів для блогу та сайту згідно ТЗ.

Автор статей, копірайтер

с 02.2020 по 06.2020 (4 месяца)
Приватна особа, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Написання статей на тему психології та сексології для інстаграм-сторінки психолога. Проведення спільних "мозкових штурмів" для обговорення ідей, складання контент-плану.

Коректор, зам начальника контент-відділу

с 11.2016 по 04.2019 (2 года 5 месяцев)
PROM.UA, Киев (Роздрібна торгівля)

Вичитування текстів (коректура, іноді літературна обробка) після копірайтерів. Останній рік – складання графіка статей для копірайтерів на тиждень (плюс додавання термінових матеріалів протягом тижня), контроль за їх виконанням (дедлайни та прострочення), аналіз роботи нових співробітників.

Коректор (дистанційно)

с 04.2014 по 10.2014 (6 месяцев)
Смайл-Експо, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Вичитування тексту (коректура, іноді літературна обробка) для сайтів, періодичних видань, буклетів. Вичитування тексту у форматі пдф перед відправленням продукції до друку.

Копірайтер

с 04.2014 по 09.2014 (5 месяцев)
"Хвиля", Київ (ЗМІ, медіа)

Написання рекламних матеріалів згідно ТЗ.

Редактор, літредактор, заст. головного редактора, головний редактор, керівник пр

с 08.2005 по 02.2014 (8 лет 6 месяцев)
Видавничий дім ТМТ Media Group, Київ (ЗМІ, медіа)

Обов'язки: розробка редакційного плану статей, редагування як окремих матеріалів, так і журналу загалом, написання матеріалів з виїздами на виробництво, контроль процесу оформлення журналів. Відрядження (Росія, Чехія, Туреччина) для участі у спеціалізованих виставках та семінарах. Підтримка та зміцнення взаємовідносин з читачами та рекламодавцями. Переговори із авторами статей. Навчання нових працівників.
забезпечення проходження проектів від початку та до здачі оригінал-макета до друкарні, перевірки та підписання «білок». Організація роботи редакційного відділу (журналісти + дизайнер). Проведення редакційних зборів з метою планування майбутніх матеріалів, розподілу роботи між співробітниками, аналізу помилок (якщо є). Розробка стандартів редакції.
Підтримка взаємовідносин із ключовими клієнтами (читачами та рекламодавцями). Відрядження (Росія, США, Німеччина, Чехія) для участі у спеціалізованих виставках, а також на підприємства
.

Образование

ВМУРоЛ "Украина"

"Редактор-журналіст", Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Знания и навыки

Копирайтинг Активность Работа с текстами (литературная обработка, корректура) Организация работы в редакционном отделе Сопровождение журнала с нуля и до сдачи в печать Ведение своего блога в инстаграмме SEO-копірайтинг Літературний переклад Content Management System Технічний копірайтинг Копірайтинг ІТ-копірайтинг ІТ-статті Планування проєкту Тайм-менеджмент Проєкти з нуля Створення контенту Розробка контент-плану Написання постів

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

ФІП: Красноштан Таїсія
Вік: 32

тел.: д. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Образование: 2000-2005 рр. – закінчила Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» у м. Києві за спеціальністю «Редактор-журналіст».
За час навчання друкувалась у газеті «День», а також маю 2 наукові роботи, які були видані у книзі з Мистецтвознавства.

Досвід роботи:

1. 2005 г. – 2014 рр. – робота у Видавничому домі ТМТ у спеціалізованих повнокольорових виданнях "Картон і Гофрокартон", "Гофроіндустрія", "Макулатура", "Полімери-Гроші".

- червень 2005-грудень 2005 р. – робота на посаді редактора.
Обов'язки: редагування авторських матеріалів, написання оглядових та рекламних статей (інтерв'ювання однієї та більше осіб), коректура, участь у спеціалізованих виставках (Україна, Росія), ведення рубрики новин та покупок обладнання.

- 2006-2007 рр. – робота на посаді заступника головного редактора. Обов'язки: розробка редакційного плану статей, редагування як окремих матеріалів, так і журналу загалом, написання матеріалів з виїздами на виробництво, контроль процесу оформлення журналів. Відрядження (Росія, Чехія, Туреччина) для участі у спеціалізованих виставках та семінарах. Підтримка та зміцнення взаємовідносин з читачами та рекламодавцями. Переговори з авторами статей. Навчання нових працівників.

- 2007-2008 рр. – робота на посаді Головного редактора Ведення повністю 3-х проєктів: журнал "Картон/Folding Carton" (журнал перейменований в ході ребрендингу), "Гофроіндустрія", "Макулатура" (новий проєкт).
Обов'язки: забезпечення проходження проектів від початку та до здачі оригінал-макету до друкарні, перевірки та підписання «білок». Організація роботи редакційного відділу (3 журналісти + позаштатні автори, дизайнер). Проведення редакційних зборів з метою планування майбутніх матеріалів, розподілу роботи між співробітниками, аналізу помилок (якщо є). Розробка стандартів роботи редакції та посадових інструкцій. Навчання персоналу.
Підтримка взаємовідносин із ключовими клієнтами (читачами та рекламодавцями). Відрядження (Росія, США) для участі у спеціалізованих виставках.

- 2010 - 2014 - керівник проєкту "Полімери-Гроші". Курування та контроль виходу журналу, роботи редакційного та комерційного відділу, участь у міжнародних виставках (Німеччина, Туреччина, Росія), укладання контрактів з VIP-рекламодавцями, написання матеріалів, постановка завдань комерційного та редакційного відділу, написання редакційного плану.

2. Квітень-жовтень 2014 р. – робота редактором та коректором (фріланс) у компанії «Смайл-Експо». Перевірка тексту (коректура, літредактура) для сайтів та періодичних друкованих видань, проєктів компанії.

3. Квітень-вересень 2014 р. – віддалена робота копірайтером в інформаційно-аналітичному сайті «Хвиля» (тепер hvylya.net).
Написання рекламних статей згідно до ТЗ.

4. Грудень 2016-квітень 2019 р. – віддалена робота коректором, а також в.о. керівника відділу копірайтерів у «ПРОМ.УА». До обов'язків входило: перевірка матеріалів, які надходили від копірайтерів, тестування та перевірка матеріалів від новачків, складання графіка статей для копірайтерів на тиждень (плюс додавання термінових матеріалів протягом тижня), контроль за їх виконанням (дедлайни та прострочення), аналіз роботи нових співробітників.

5. Лютий 2020-червень 2020 р. – автор статей на тему психології та сексології, співавтор статей. Ведення Інстаграм-сторінки психолога-сексолога, смм, просування в соцмережах. Робота віддалено.
Паралельно вела свій проект (у соцмережах) – огляд дитячих книг, написання розвиваючих матеріалів, участь в ефірах, ролики та ведення сторінок.

6. Червень 2020 - серпень 2021 р. - коректор, літредактор статей для сайту з матеріалами на тему агропромисловості (підписувала документ про нерозголошення джерела), керівник відділу коректорів (6 осіб).

7. Серпень 2022-по сьогодні. - копірайтер на ІТ-тематику. Написання матеріалів згідно ТЗ.

Особисті якості: витримка, організованість, порядність, акуратність, пунктуальність, допитливість, відкрита новому.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: