Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Вадим

Кухар

Возраст:
27 лет
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вадим Яценко

Професійний кухар з досвідом роботи у стрітфуді,
ресторанній і преміум-кухні.
Володію широким спектром технік — від ліплення дімсамів і
приготування шаурми до роботи шефом і особистим
кухарем.
Шукаю можливості для розвитку та застосування своїх
навичок у нових проєктах.

Досвід роботи
Особистий кухар для приватної родини
Грудень 2020 — Грудень 2021
Приготування кошерної та середземноморської кухні;
Організація харчування з урахуванням традицій і побажань
клієнтів.

Особиста інформація: Фріланс-проєкти: кухаря, кейтеринг
м. Бровари 2019 - до тепер
Зайнятість: Повна Індивідуальне обслуговування заходів;
Вік: 27 Робота на замовлення: авторські сети, страви різних
Тg: @vdm_yatsk кухонь світу.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел.почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Ресторан «China Ma» китайської кухні
Червень 2019 — Грудень 2019
Ліплення та подача дімсамів;
Освіта:
Приготування качки по-пекінськи;
Кухар судновий.
Робота з автентичними китайськими інгредієнтами.
Київська державна академія
Стрітфуд -ресторан “ZVD” американської кухні
водного транспорту імені гетьмана
Люий 2018 — Серпень 2019
Петра Конашевича-Сагайдачного.
Запуск і розвиток стрітфуд-ресторану;
Приготування шаурми;
Особисті якості:
Контроль якості, навчання персоналу;
Відповідальність;
Участь у гастроподіях (Гастрохаб Fontegro).
Комунікабельність;
Швидко засвоюю нову інформацію.
Італійський ресторан з кухнею Мішлен
Червень 2018 — Жовтень 2018
Професійні навички:
Робота на гарячій лінії;
Швидке та якісне приготування
Відкриття устриць;
страв стрітфуду, азійської,
Обвалювання м’яса.
італійської, європейської кухні;

Кафе-кондитерська “Карамелья”
Ліплення дімсамів, приготування
Травень 2017 — Серпень 2017
качки по-пекінськи;
Приготування десертів і випічки;
Організація робочого місця, чистота;
Робота з мангалом, обвалювання
Італійський ресторан з мішленівською кухнею.
м’яса;

Спортивний бар «Бестія» ім. Георга Бестія
Організація кухні, навчання
Квітень 2017 — Грудень 2017
персоналу;
Холодні закуски;
Приготування м’яса на вогні.
Особистий підхід до меню і
побажань клієнтів;
Кафе «Шаурма і Чебурек»
Серпень 2016 — Квітень 2017
Знання санітарних норм, гігієни
Приготування страв швидкого харчування;
харчування.
Прийом замовлень, підтримка чистоти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: