Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2018

Svyatoslav

Ассистент директора, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Прізвище, ім’я, по-батькові - Вовкун Святослав Васильович

Дата народження - 27 вересня 1979 р.

Місце народження - м. Київ

Сімейний стан - Одружений, маю сина

Освіта - Закінчив у 2001 році Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Міжнародні відносини” та здобув кваліфікацію спеціаліста з міжнародних відносин (Міжнародні організації);
У 2003 році здобув другу вищу освіту за спеціальністю “Міжнародне право” та отримав кваліфікацію магістра міжнародного права (Право Європейського Союзу)
Навички - Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express).
Права водія категорії В.

Трудова діяльність - З 2003 року працював у м. Сімферополь, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, Міністерство економіки АРК, відділ зовнішньоекономічної діяльності (головний спеціаліст, 13 ранг держслужбовця) - займався правовими питаннями зовнішньоекономічних відносин з країнами Східної Європи та Туреччини; досвід підготовки та проведення переговорів; робота з громадськими організаціями.
З 2004 року у Міністерстві оборони України, Департамент стратегічного планування (10 ранг держслужбовця), займався питаннями аналітичного забезпечення Департаменту, брав участь у підготовці матеріалів, тез доповідей міністра оборони та першого заступника міністра.
З 2006 року призначено на посаду головного консультанта протокольно-організаційного відділу Служби Державного Протоколу і Церемоніалу Секретаріату Президента України. За час роботи присвоєно 6 ранг держслужбовця та дипломатичний ранг – першого секретаря другого класу.
З 2011 року комерційний директор приватного підприємства “Фалкор”
З 2013 року співробітник Національного заповідника “Софія Київська”:
-провідний спеціаліст інформаційно-видавничого відділу;
-заступник начальника інформаційно-видавничого відділу;
-завідувач інформаційно-видавничого відділу;
-заступник генерального директора Національного заповідника “Софія Київська” з культурно-просвітницької діяльності.

Інша діяльність:
Організація та проведення культурно-мистецьких заходів, робота зі ЗМІ

Особисті якості - Характер спокійний, врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити

Контактна інформаціямоб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: