Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/14654365/
Директор ресторану
- Город:
- Киев
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Версия для быстрого
просмотра
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
ІРИНА СОКОЛОВА Освіта
1996 - 2000
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ (КНТЕУ), Київ
Досвід роботи
Керівник F&B черв 2024 - лип 2025
Sky Loft Hotel
Досвідчений менеджер з організації та управління роботою підрозділів
Особисті дані харчування в готельно-ресторанному бізнесі.
Маю практичний досвід керівництва рестораном, баром, банкетним та
ІРИНА СОКОЛОВА сніданковим сервісом, організації кейтерингу, контролю якості
обслуговування та впровадження стандартів. Успішно формую та мотивую
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация») команду, оптимізую витрати, підвищую прибутковість підрозділу.
Ключові компетенції:
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
• Управління персоналом F&B (набір, навчання, графіки, мотивація)
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
• Організація та контроль якості обслуговування (а-ля карт, банкети,
сніданки, room service)
03037 Київ
• Планування закупівель, інвентаризація, контроль списання
• Бюджетування, P&L аналіз, робота з фінансовими звітами
Водійські права • Організація заходів, дегустацій, VIP-обслуговування
Жіночий Особисті якості:
Комунікабельність, лідерські навички, уважність до деталей, відповідальність,
Українка вміння працювати в умовах багатозадачності, націленість на результат та
сервіс найвищого рівня.
ДИРЕКТОР-ВЛАСНИК лип 2014 - лют 2022
Навички GRAND VISIT, CATERING SERVICES, Київ
визначає, формулює, планує, здійснює і координує всі види діяльності
Впевнений користувач ПК підприємства
визначання напрямки розвитку підприємства у формуванні цінової,
Ведення переговорів кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та
зовнішньоекономічної діяльності
Управління персоналом
направлення діяльності персоналу на досягнення високих економічних та
Креативність фінансових результатів
представлення підприємства в органах державної влади і у
Логічне мислення взаємовідносинах з партнерами
забезпечення планової рентабельністі та фінансової стійкісті
Організаторські здібності господарської діяльності товариства, управління розподілу матеріальних,
людських та фінансових ресурсів за напрямами діяльності, забезпечення
Висока працездатність
безперебійного процесу виробництва та реалізації продукції / товарів /
Комунікабельність послуг відповідно до планових показників, коригування витрат на
розширення й оновлення виробництва
аналітичне мислення та вміння участь та ведення документації у тендерах
ефективно приймати рішення у організація стратегічного планування та управління
складних ситуаціях призначення на посаду та контроль діяльності керівництва компанії
Організаторські та лідерські якості
КОМЕРЦІЙНИЙ ДИРЕКТОР бер 2005 - лип 2014
Стійкість до стресу SKY CATERING, CATERING SERVICES, ПРАТ "КИЇВСТАР", Київ
Прагнення до перемоги
здійснювати керівництво господарсько-фінансовою діяльністю
Навичка управління конфліктами підприємства у питаннях матеріально-технічного постачання, збуту
продукції, транспортного і адміністративного обслуговування,
Вміння нейтралізувати і забезпечуючи ефективне використання матеріальних і фінансових
залагоджувати конфлікти, що ресурсів, зниження їх витрат, прискорення термінів оборотності
виникли оборотних коштів
організовувати і контролювати роботу підзвітних структурних підрозділів
Готовність генерувати нові рішення
розробка проектів господарських договорів і комерційних контрактів, угод
щодо розвитку бізнесу та бачення
маркетингові дослідження на ринку товарів і послуг, формування бази
можливостей, у тому числі
даних товарів і послуг, що цікавлять підприємство
неочевидного
аналіз ринку та виявлення конкурентних переваг
Соціальна пристосованість оцінка перспектив розвитку
Хобі ПОМІЧНИК БУХГАЛТЕРА
ТОВ «РПІД ЛТД», Київ
серп 2000 - лют 2005
робота із первинними документами
Малювання підготовка управлінської звітності
робота з банківськими рахунками організації, яка полягає у вивірці та
Волонтерство
рознесенні інформації з бухгалтерських рахунків
Здоровий спосіб життя складання та надання платіжних доручень до банку
навички оформлення довіреностей / податкових накладних / прибуткових
Відвідування нових ресторанів та і видаткових накладних / прибуткових і видаткових касових ордерів
гастрономічних подій навички проведення інвентаризацій
робота з 1С
Дослідження нових форматів
сервісу і кухонь світу
Фуд-туризм та вивчення Курси
тенденцій ресторанного ринку
Основи бухгалтерського обліку (ОД) 1999
Управління персоналом HR (менеджер 2007
персоналом)
Social Media Marketing of International 2020
Marketing Business Academy (IMBA School)
Unit School
Unit School of Business 2021
"Prizma Club" (закритий бізнес-клуб 2021
підприємців) CERT
1996 - 2000
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ (КНТЕУ), Київ
Досвід роботи
Керівник F&B черв 2024 - лип 2025
Sky Loft Hotel
Досвідчений менеджер з організації та управління роботою підрозділів
Особисті дані харчування в готельно-ресторанному бізнесі.
Маю практичний досвід керівництва рестораном, баром, банкетним та
ІРИНА СОКОЛОВА сніданковим сервісом, організації кейтерингу, контролю якості
обслуговування та впровадження стандартів. Успішно формую та мотивую
[
Ключові компетенції:
[
• Управління персоналом F&B (набір, навчання, графіки, мотивація)
[
• Організація та контроль якості обслуговування (а-ля карт, банкети,
сніданки, room service)
03037 Київ
• Планування закупівель, інвентаризація, контроль списання
• Бюджетування, P&L аналіз, робота з фінансовими звітами
Водійські права • Організація заходів, дегустацій, VIP-обслуговування
Жіночий Особисті якості:
Комунікабельність, лідерські навички, уважність до деталей, відповідальність,
Українка вміння працювати в умовах багатозадачності, націленість на результат та
сервіс найвищого рівня.
ДИРЕКТОР-ВЛАСНИК лип 2014 - лют 2022
Навички GRAND VISIT, CATERING SERVICES, Київ
визначає, формулює, планує, здійснює і координує всі види діяльності
Впевнений користувач ПК підприємства
визначання напрямки розвитку підприємства у формуванні цінової,
Ведення переговорів кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та
зовнішньоекономічної діяльності
Управління персоналом
направлення діяльності персоналу на досягнення високих економічних та
Креативність фінансових результатів
представлення підприємства в органах державної влади і у
Логічне мислення взаємовідносинах з партнерами
забезпечення планової рентабельністі та фінансової стійкісті
Організаторські здібності господарської діяльності товариства, управління розподілу матеріальних,
людських та фінансових ресурсів за напрямами діяльності, забезпечення
Висока працездатність
безперебійного процесу виробництва та реалізації продукції / товарів /
Комунікабельність послуг відповідно до планових показників, коригування витрат на
розширення й оновлення виробництва
аналітичне мислення та вміння участь та ведення документації у тендерах
ефективно приймати рішення у організація стратегічного планування та управління
складних ситуаціях призначення на посаду та контроль діяльності керівництва компанії
Організаторські та лідерські якості
КОМЕРЦІЙНИЙ ДИРЕКТОР бер 2005 - лип 2014
Стійкість до стресу SKY CATERING, CATERING SERVICES, ПРАТ "КИЇВСТАР", Київ
Прагнення до перемоги
здійснювати керівництво господарсько-фінансовою діяльністю
Навичка управління конфліктами підприємства у питаннях матеріально-технічного постачання, збуту
продукції, транспортного і адміністративного обслуговування,
Вміння нейтралізувати і забезпечуючи ефективне використання матеріальних і фінансових
залагоджувати конфлікти, що ресурсів, зниження їх витрат, прискорення термінів оборотності
виникли оборотних коштів
організовувати і контролювати роботу підзвітних структурних підрозділів
Готовність генерувати нові рішення
розробка проектів господарських договорів і комерційних контрактів, угод
щодо розвитку бізнесу та бачення
маркетингові дослідження на ринку товарів і послуг, формування бази
можливостей, у тому числі
даних товарів і послуг, що цікавлять підприємство
неочевидного
аналіз ринку та виявлення конкурентних переваг
Соціальна пристосованість оцінка перспектив розвитку
Хобі ПОМІЧНИК БУХГАЛТЕРА
ТОВ «РПІД ЛТД», Київ
серп 2000 - лют 2005
робота із первинними документами
Малювання підготовка управлінської звітності
робота з банківськими рахунками організації, яка полягає у вивірці та
Волонтерство
рознесенні інформації з бухгалтерських рахунків
Здоровий спосіб життя складання та надання платіжних доручень до банку
навички оформлення довіреностей / податкових накладних / прибуткових
Відвідування нових ресторанів та і видаткових накладних / прибуткових і видаткових касових ордерів
гастрономічних подій навички проведення інвентаризацій
робота з 1С
Дослідження нових форматів
сервісу і кухонь світу
Фуд-туризм та вивчення Курси
тенденцій ресторанного ринку
Основи бухгалтерського обліку (ОД) 1999
Управління персоналом HR (менеджер 2007
персоналом)
Social Media Marketing of International 2020
Marketing Business Academy (IMBA School)
Unit School
Unit School of Business 2021
"Prizma Club" (закритий бізнес-клуб 2021
підприємців) CERT
Похожие кандидаты
-
Керівник готелю ресторану
Киев, Винница , еще 8 городов -
Керуючий рестораном
40000 грн, Киев -
Керуючий рестораном
Киев -
Директор ресторану
65000 грн, Киев -
Адміністратор кавʼярень
Киев, Бровары -
Керуючий рестораном
Киев, Хмельницкий, Удаленно